הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך אני משיג פרימיום לראפיד שר בלי לשלם או להעלות קבצים?

• פותח/ת השרשור Omer
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אז אתה בעצם שואל כאן איך להיות גנב?
אתה סותר את עצמך גבר.
אם ככה אז כל מי שמוריד מראפיד שר הוא גנב (מעלים לשם משחקים שירים וכו' - לא חוקיים) , אז אם את זה אני יכול "לגנוב" למה את הפרימיום אני לא יכול לגנוב?

לא כי יש לוגים ולמי שתגנוב תוך שנייה עולה עליך ומשנה סיסמא לכן אין אפשרות לקבל פרמיום לחינם ליותר מחודש או משהו בסיגנון.

תאכלס זה יחסית זול,אתה יכול להרשם ב20 שקל לחודש ולהוריד מלאאאא

אתה סותר את עצמך גבר.
אם ככה אז כל מי שמוריד מראפיד שר הוא גנב (מעלים לשם משחקים שירים וכו' - לא חוקיים) , אז אם את זה אני יכול "לגנוב" למה את הפרימיום אני לא יכול לגנוב?

איפה הסתירה פה? rapidshare מספקים לך שירות, ומבקשים כסף עבורו. אתה שואל איך אתה יכול לגנוב את השירות שהם מספקים לך?

לגבי סוג השירות -- התוכן שאתה מוריד, זה לא רלוונטי כי מדובר בשירות עצמו.

• פותח/ת השרשור
איפה הסתירה פה? rapidshare מספקים לך שירות, ומבקשים כסף עבורו. אתה שואל איך אתה יכול לגנוב את השירות שהם מספקים לך?

לגבי סוג השירות -- התוכן שאתה מוריד, זה לא רלוונטי כי מדובר בשירות עצמו.

מה זיינת תשכל עכשיו?
ראפידשר מספקים לך הורדה של תכנים לא חוקיים (זה שהם עוד לא הפסידו בתביעה על זה, זה עניין אחר) כמו שירים, משחקים, סרטים וכדומה.
אז אם אתה מוריד כ"משתמש חופשי" את התכנים האלה וממתין x שניות שהם מבקשים, אתה מוריד תוכן לא חוקי = אתה גנב,
אבל אתה גנב באותה הרמה כמו שתוריד את התוכן הלא חוקי הזה בלי לחכות x שניות ושיתאפשר לך להוריד ברצץ לכן זה לא משנה עם אני אשלם על המשתמש או אשיג אותו בדרך לא חוקית, מה שאני אוריד בכל מקרה לא חוקי אז אני יכול לגנות מראפידשר או מאנשים אחרים כשאני מוריד את התכנים שלהם..

ובקיצור בולשיט

מה זיינת תשכל עכשיו?
ראפידשר מספקים לך הורדה של תכנים לא חוקיים (זה שהם עוד לא הפסידו בתביעה על זה, זה עניין אחר) כמו שירים, משחקים, סרטים וכדומה.
אז אם אתה מוריד כ"משתמש חופשי" את התכנים האלה וממתין x שניות שהם מבקשים, אתה מוריד תוכן לא חוקי = אתה גנב,
אבל אתה גנב באותה הרמה כמו שתוריד את התוכן הלא חוקי הזה בלי לחכות x שניות ושיתאפשר לך להוריד ברצץ לכן זה לא משנה עם אני אשלם על המשתמש או אשיג אותו בדרך לא חוקית, מה שאני אוריד בכל מקרה לא חוקי אז אני יכול לגנות מראפידשר או מאנשים אחרים כשאני מוריד את התכנים שלהם..

ובקיצור בולשיט

rapidshare לא מספקים לך שום תכנים. הם מספקים לך יכולת העלה והורדה של קבצים. הם לא אחראיים לתוכן של הקבצים האלה.
מי שאחרי לתוכן זה הבן אדם שמעלה את הקובץ. יש מבין?

אתה רוצה לקבל את היכולת לעלות ולהוריד קבצים במהירות מסויימת, חינם בניגוד לדרישות של rapidshare = אתה גנב.

יום טוב.

אלכס למאבק בפיראטיות, אני שם לך פתק בקלפי רק חבל שרפאידשר היה הופך לריפטושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית