הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ WINSTROL

danielbar

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
טוב אז ככה יש לי שאלה
פתחתי כבר אשקול על זה
http://www.lbs.co.il/threads/49232/

אבל זה בקשר למשהו אחר
השאלה שלי היא אני הולך לעשות בדיקות דם לראות שהכל תקין מה אני צריך בדיוק בבדיקות האלה? על מה להסתכל כאילו
דבר שני יש לי כנראה אבנים בכליות ויתנו לי כדורים כדי להוריד אותם
השאלה היא אם זה יפריע לי לקחת WINI?

שאלה אחרונה היא הבנתי שאחרי הסייקל של הWINI אני צריך לקחת NOLVA
אבל חייב לקחת NOLVA? הבנתי שצריך לקחת NOLVA רק שמשלבים WINI ביחד עם TEST
או שחייב/עדיף גם בלי קשר

טוב אז ככה יש לי שאלה
פתחתי כבר אשקול על זה
http://www.lbs.co.il/threads/49232/

אבל זה בקשר למשהו אחר
השאלה שלי היא אני הולך לעשות בדיקות דם לראות שהכל תקין מה אני צריך בדיוק בבדיקות האלה? על מה להסתכל כאילו
דבר שני יש לי כנראה אבנים בכליות ויתנו לי כדורים כדי להוריד אותם
השאלה היא אם זה יפריע לי לקחת WINI?

שאלה אחרונה היא הבנתי שאחרי הסייקל של הWINI אני צריך לקחת NOLVA
אבל חייב לקחת NOLVA? הבנתי שצריך לקחת NOLVA רק שמשלבים WINI ביחד עם TEST
או שחייב/עדיף גם בלי קשר
לגבי אבנים בכליות אני באמת לא יודע באיזה טיפול תרופתי מדובר. אם מדובר ב-Tamsulosin לא אמורה להיות בעיה.
לגבי הנולבה עניתי לך בשרשור הקודם בהרחבה. יש לבצע pct באמצעות נולבה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה! סליחה על החפירה פשוט אני רוצה שזה יהיה סייקל מוצלח ושלא יהיו בעיות פה ושם קצת דואג פשוט
מחר הרופא יגיד לי מה נסגר ואני יוכל לשלוח לך הודעה פרטית בקשר לתרופה שהוא יביא לי ותוכל להגיד אם תיהיה לי בעיה?

ד"א שאלה חשובה.. זה שיש לי אבנים בכליות פוסל אותי מסייקלים לעתיד של TEST לדוגמא?.. ממש מבאס אותי הקטע הזה
מבחינה של "הכליות שלי לא מתפקדות טוב"..?

תודה רבה! סליחה על החפירה פשוט אני רוצה שזה יהיה סייקל מוצלח ושלא יהיו בעיות פה ושם קצת דואג פשוט
מחר הרופא יגיד לי מה נסגר ואני יוכל לשלוח לך הודעה פרטית בקשר לתרופה שהוא יביא לי ותוכל להגיד אם תיהיה לי בעיה?

ד"א שאלה חשובה.. זה שיש לי אבנים בכליות פוסל אותי מסייקלים לעתיד של TEST לדוגמא?.. ממש מבאס אותי הקטע הזה
מבחינה של "הכליות שלי לא מתפקדות טוב"..?

היי, אני רוצה לתת הערת ביניים, אתה ממש לא חופר - ואני מאוד מעריך אנשים כמוך שקודם שואלים ורק אחר כך מבצעים, יישר כח בפאן הזה! בכל אופן, אתה יכול לרשום בפומבי את התרופה.

לגבי הכליות, אתה צריך להמשיך ולהבדק על מנת לוודאות שאתה לא מעמיס עליהם מה שנקרא over the limit.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית