עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחלתי סייקל Winstrol לבד בלי טסט ? שמעתי שפוגע בחשק המיני אני בן 18 ורוצה להתחיל לעשות חיטוב ולהוסיף בקרוב קלן עכשיו הבנתי שאם אני משתמש בוויני לבד זה פוגע בחשק המיני לאחר הסייקל אגב זה סייקל ראשון הטסטוסטרון בגוף חוזר להיות כמו שהיה או מה ? בכל זאת אני בחור צעיר ..
מה זה יחזור?כבר יש לי תווינסטרול עכשיו מזה וקלן יכול לצאת משהו ? או שיעני לא יחזור לי הטסטסטורון בגוף לאחר הסייקל זה מה שאני שואל ?
אני חושב שהוא יושב בשוק עכשיו מול המסךמה זה יחזור?
אתה צריך PCT אחרי, כמו כל סטרואיד. חוץ מזה, וינסטרול מעלה באופן חד את רמות הכולסטרול (כ40%)
בנוסף וינסטרול מוריד את רמות האסטרוגן בזמן השימוש והארומטיזציה שלו מאוד נמוכה מה שעלול להביא לך לריבאונד אפקט בסוף ולגינקומסטיה
אז ברור שאתה צריך נולבדקס בסוף.
התחלתי סייקל Winstrol לבד בלי טסט ? שמעתי שפוגע בחשק המיני אני בן 18 ורוצה להתחיל לעשות חיטוב ולהוסיף בקרוב קלן עכשיו הבנתי שאם אני משתמש בוויני לבד זה פוגע בחשק המיני לאחר הסייקל אגב זה סייקל ראשון הטסטוסטרון בגוף חוזר להיות כמו שהיה או מה ? בכל זאת אני בחור צעיר ..
מצטער על ההקפצה..אבל זה נראה לי הכרחי ..מסכים. מה גם שפרווירון בגיל הזה יכול לפחות להגדיל את הבילביל.
מצטער על ההקפצה..אבל זה נראה לי הכרחי ..
יש תמיכה פה בפרווירון כחומר בסיס? ממתי?
אבל המטרה היא לשמור רק על הליבידו בהוספת ומר בסיס (טסט לדוג').?פרווירון יכול לשמש כתמיכה בסייקל ויני ללא טסט - זה יספיק בשביל לשמר על הליבידו.
אבל המטרה היא לשמור רק על הליבידו בהוספת ומר בסיס (טסט לדוג').?
אגב.איך אמור להיראות pct אחרי כזה סייקל ?