הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי חברת סטרואידים

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
האים מישהו מכיר את החברה ההודית הדשה.?? Radjay ואם כן איך היא בבקשה זה ממש דחוף לי

חברים מצטער לאכזב אותכם, לי הציעו את הRadjay בחול לא לקחתי כי אני לא מכיר את החברה
לגבי הוורמוגי- ניסיתי דקה טסט ונפוסים, עובד מצויין והמינון טוב

חברים מצטער לאכזב אותכם, לי הציעו את הRadjay בחול לא לקחתי כי אני לא מכיר את החברה
לגבי הוורמוגי- ניסיתי דקה טסט ונפוסים, עובד מצויין והמינון טוב
צר לי לאכזב אותך, אתה לא מאכזב, אתה רק חוזר על מה שנכתב: חברה לא מוכרת, נפוסים בסדר גמור (עדיין)... 😉

אני ניסיתי בפעם האחרונה את וורמודג ועל הפנים כל הזיופים של הישראלים והחומרים שמייצרים פה בארץ לא סומך על אף אחד חוץ מפארמה לאב הכל נהיה זבל

אני ניסיתי בפעם האחרונה את וורמודג ועל הפנים כל הזיופים של הישראלים והחומרים שמייצרים פה בארץ לא סומך על אף אחד חוץ מפארמה לאב הכל נהיה זבל
תבדוק מאיפה אתה קונה וכמה ידיים זה עבר- זיופים לא חסר

אני בחיים לא מאמין במושג הזה ניסיתי הכל ורק X עובד הכי טוב.

תמיד יש כמה, תמיד יש חריגים.

לגבי וורמודג' - הדעות הכלליות עליהם ברחבי הפורום ובחוץ שנויות במחלוקת. אם אתה מאמין שיש לך גישה לחומרים טובים שלהם, תפאדל.
אני ממליץ לך בכל אופן ובלי שום קשר לכלום, לשחק קצת בין חברות ולאסוף חוות דעת מהרבה אנשים, כי דברים בשוק הזה משתנים חדשות לבקרים.

עד היום קשה לי להבין למה להשתמש בחומרים אנדרגראונד כשיש אלטרנטיבה חילופית (רפואית). העוד כמה מאות שקלים לסייקל לא יהרגו אתכם אחרי כל הכסף שאתם מבזבזים על אוכל ושטויות מהצד.
מצד שני, אתם בוודאות תקבלו מינונים נכונים והכי חשוב סטריליות ברמה גבוהה ומבוקרת.

עד היום קשה לי להבין למה להשתמש בחומרים אנדרגראונד כשיש אלטרנטיבה חילופית (רפואית). העוד כמה מאות שקלים לסייקל לא יהרגו אתכם אחרי כל הכסף שאתם מבזבזים על אוכל ושטויות מהצד.
מצד שני, אתם בוודאות תקבלו מינונים נכונים והכי חשוב סטריליות ברמה גבוהה ומבוקרת.

תצטרף למועדון - יש כבר בהיסטוריה ויכוחים שלי עם אנשים על העניין הזה וזה לא נגמר.
רפואי זה הכי אחי.

אני בעד לשלב טסט אננטט של ביאיר לדוגמא, אבל לאלו שמשלבים טרן? בולדנון?

עד לפני חודש לא היתי מסכים איתך ואומר שזה בולשית הכל אותו דבר אבל ככול שאני קורא פה יותר על תופעות שונות ומוזרות של UG ולאחר שחקרתי וגילית איך באמת מכינים את זה - אני ממש חרד לקנות UG !!! ואגב לרוב האנשים המחיר של הUG יהיה כמעט כמו המחיר של הרפואי (מכיון שזה עובר המון ידים בדרך)
פעם כתבתי פה תגובה במעין נימה של צחוק ״שני שרירנים אנלפאבתים יושבים באיזה דירת סטודיו ומכינים סטרואידים״״
זה אשכרה כך !

מסכים !

ככה נראת עוד מעבדה ״איכותית״ בארה״ב ל UG:

בארץ זה ממש לא מה שתראה. היה פעם סרטון מהמזרח של מעבדת UG, אם אני לא טועה זה היה הודו או פקיסטן. זה פשוט מפחיד לצפייה מה הם עושים שם במעבדה.

ככה נראת עוד מעבדה ״איכותית״ בארה״ב ל UG:

בארץ זה ממש לא מה שתראה. היה פעם סרטון מהמזרח של מעבדת UG, אם אני לא טועה זה היה הודו או פקיסטן. זה פשוט מפחיד לצפייה מה הם עושים שם במעבדה.

סרטון חזק ביותר !!!
אשכרה כמו מעבדת קוק ביתית !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית