נק' מוניטין:
48
- 187
- 10
האים מישהו מכיר את החברה ההודית הדשה.?? Radjay ואם כן איך היא בבקשה זה ממש דחוף לי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צר לי לאכזב אותך, אתה לא מאכזב, אתה רק חוזר על מה שנכתב: חברה לא מוכרת, נפוסים בסדר גמור (עדיין)... 😉חברים מצטער לאכזב אותכם, לי הציעו את הRadjay בחול לא לקחתי כי אני לא מכיר את החברה
לגבי הוורמוגי- ניסיתי דקה טסט ונפוסים, עובד מצויין והמינון טוב
לא מוכרת בארץ אולי זה משהו חדש
ניסיתי טסט ודקה עובד מעולה
אז הספקת לעשות טסט דקה + טסט דקה נפוסים?
מה קשור הנפוסים? אני יודע להבדיל בתופעות לווואי של דקה וטסט של תוצר הבית לבין משהו שעובד
תבדוק מאיפה אתה קונה וכמה ידיים זה עבר- זיופים לא חסראני ניסיתי בפעם האחרונה את וורמודג ועל הפנים כל הזיופים של הישראלים והחומרים שמייצרים פה בארץ לא סומך על אף אחד חוץ מפארמה לאב הכל נהיה זבל
היה לי מקור הכי אמין שאני מכיר תאמין לי אני מכיר את העסק הזה שניםתבדוק מאיפה אתה קונה וכמה ידיים זה עבר- זיופים לא חסר
עד היום קשה לי להבין למה להשתמש בחומרים אנדרגראונד כשיש אלטרנטיבה חילופית (רפואית). העוד כמה מאות שקלים לסייקל לא יהרגו אתכם אחרי כל הכסף שאתם מבזבזים על אוכל ושטויות מהצד.
מצד שני, אתם בוודאות תקבלו מינונים נכונים והכי חשוב סטריליות ברמה גבוהה ומבוקרת.
עד היום קשה לי להבין למה להשתמש בחומרים אנדרגראונד כשיש אלטרנטיבה חילופית (רפואית). העוד כמה מאות שקלים לסייקל לא יהרגו אתכם אחרי כל הכסף שאתם מבזבזים על אוכל ושטויות מהצד.
מצד שני, אתם בוודאות תקבלו מינונים נכונים והכי חשוב סטריליות ברמה גבוהה ומבוקרת.
בגלל זה כתבתי, כשיש אלטרנטיבה רפואית.אני בעד לשלב טסט אננטט של ביאיר לדוגמא, אבל לאלו שמשלבים טרן? בולדנון?
עד לפני חודש לא היתי מסכים איתך ואומר שזה בולשית הכל אותו דבר אבל ככול שאני קורא פה יותר על תופעות שונות ומוזרות של UG ולאחר שחקרתי וגילית איך באמת מכינים את זה - אני ממש חרד לקנות UG !!! ואגב לרוב האנשים המחיר של הUG יהיה כמעט כמו המחיר של הרפואי (מכיון שזה עובר המון ידים בדרך)עד היום קשה לי להבין למה להשתמש בחומרים אנדרגראונד כשיש אלטרנטיבה חילופית (רפואית). העוד כמה מאות שקלים לסייקל לא יהרגו אתכם אחרי כל הכסף שאתם מבזבזים על אוכל ושטויות מהצד.
מסכים !עד היום קשה לי להבין למה להשתמש בחומרים אנדרגראונד כשיש אלטרנטיבה חילופית (רפואית). העוד כמה מאות שקלים לסייקל לא יהרגו אתכם אחרי כל הכסף שאתם מבזבזים על אוכל ושטויות מהצד.
ככה נראת עוד מעבדה ״איכותית״ בארה״ב ל UG:
בארץ זה ממש לא מה שתראה. היה פעם סרטון מהמזרח של מעבדת UG, אם אני לא טועה זה היה הודו או פקיסטן. זה פשוט מפחיד לצפייה מה הם עושים שם במעבדה.