הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי חברת סטרואידים

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
האים מישהו מכיר את החברה ההודית הדשה.?? Radjay ואם כן איך היא בבקשה זה ממש דחוף לי

כן רק אתה יודע שזה לא חוקי ח
כן רק שזה לא פשוט כמו שזה נראה ...

האמת שזה יותר פשוט ממה שזה נראה.
התהליך כמו שנראה בסרטון הוא 90% מהתהליך.

הדבר היחיד שצריך לדעת זה היחסים של הממסים וגם את המשקלים הסגוליים השונים של כל שמן ואסטר כדי לחשב מינונים נכון.

מרשם זה מרשם וחומר גלם זה חומר גלם. אבל סטריליות זה הדבר הכי הכי חשוב. לא משנה איזה מוצר אתה מוכר, יש תקן לסטרליות ולתנאי ייצור. וזה עוד הרבה לפני שיבדקו לך את הריכוז של החומרים.

הבנאדם מבשל במטבח, כאילו פאקינג מכין חביתה. לא כפפות בידיים, כיסוי ראש, איזה חלוק (שלא לדבר על חדר נקי).
בקיצור - תופעות לוואי חוץ מהתופעות לוואי.

מרשם זה מרשם וחומר גלם זה חומר גלם. אבל סטריליות זה הדבר הכי הכי חשוב. לא משנה איזה מוצר אתה מוכר, יש תקן לסטרליות ולתנאי ייצור. וזה עוד הרבה לפני שיבדקו לך את הריכוז של החומרים.

הבנאדם מבשל במטבח, כאילו פאקינג מכין חביתה. לא כפפות בידיים, כיסוי ראש, איזה חלוק (שלא לדבר על חדר נקי).
קודם כל אתה לא ראית את התהליך הסטרילי שהוא עשה , זה לא משנה עם הוא עם כפפות או בלי כובע , עצם העובדה שהחומר נכנס למסנן סטרילי שעובר סטריליזציה ישר לויאל סטרילי החומר נקי , המסננים שעובדים איתם הם מסננים של מעבדות ברמה גבוהה ולא ככה חאפרים

אם כבר אנחנו מדברים על תקנים - אף בית ואפילו לא מעבדה מאולתרת לא מסוגלת לעמוד בתנאי ייצור כאלה.

מדובר בהשקעה של המון כסף שאף אחד לא יעשה אם זה : אוטוקלאבים, חדרי פומיגציה, מערכת סינון אוויר בלחץ חיובי, רכישת מנדפים עם למינטורים לביצוע סטרילי ועוד מיליון ואחד דברים.

רבותי אל תשכחו אנחנו ישראלים :
חפיפניקים, חאפרים ואוהבים לעגל פינות !
אז מה קיבלנו ? סטרואידים סוג ג׳

רבותי אל תשכחו אנחנו ישראלים :
חפיפניקים, חאפרים ואוהבים לעגל פינות !
אז מה קיבלנו ? סטרואידים סוג ג׳

שכחת רק שיהודים הם גם חכמים, מובילים ומחזיקים בחלק ניכר מפרסי הנובל ביחס עולמי לאוכלוסיה.

ליאור ידידי, בתור אחד שעובד בתעשיית הפארמה אני יודע היטב מה נדרש ואיך לייצר תרופה.אביעד נגע בחלק מהעניין.

כשאתה עובד עם חומרים רפואיים אתה בהחלט יכול לדעת שיש סטריליות, פיקוח ותנאי ייצור מסויימים (גם בין חברות הפארמה יש הבדלים).

עכשיו נשאלת השאלה החשובה יותר - האם צריך את הסטריליות הזאת או לא בחומרים מסוג זה? (שאלה לדיון)

ליאור ידידי, בתור אחד שעובד בתעשיית הפארמה אני יודע היטב מה נדרש ואיך לייצר תרופה.אביעד נגע בחלק מהעניין.

כשאתה עובד עם חומרים רפואיים אתה בהחלט יכול לדעת שיש סטריליות, פיקוח ותנאי ייצור מסויימים (גם בין חברות הפארמה יש הבדלים).

עכשיו נשאלת השאלה החשובה יותר - האם צריך את הסטריליות הזאת או לא בחומרים מסוג זה? (שאלה לדיון)
יש כמובן הרבה מעבר לסטריליות.
העניין הוא שהשאלה המעניינת את רוב המשתמשים היא האם קיים יתרון מבחינת תוצאות בסייקל לשימוש בחומר רפואי מ"ג למ"ג.

שכחת רק שיהודים הם גם חכמים, מובילים ומחזיקים בחלק ניכר מפרסי הנובל ביחס עולמי לאוכלוסיה.
אבל הם לא גרים בארץ ..... חחחחחחחחחחח
סוג ג'? למה הם סוג ג'?
צודק סליחה על הטעות ... סוג ב׳ סתם חומר למחשבה :
מעבדה ליצור תרופות - מכינים נגלות של טסט ... עושים כל פעם 100 יחידות.
לקראת הסוף של היום בנגלה האחרונה התברר שיש מספיק שמן אבל אין מספיק חומר פעיל ל100 יחידות יש רק ל 70 ... מה עושים ??? מיצרים רק 70 כמו שכתוב במרשם וממשיכים מחר....
מעבדת UG בארץ - מכינים נגלות של 100 יחידות טסט כל פעם , לקראת סוף היום בנגלה האחרונה התברר שיש חומר פעיל רק ל70 יחידות(ויאלים) אבל שמן יש בשפע ... מה עושים ? מעגלים פינה הרי יש 100 ויאלים שמחקים לשמן שלהם אז עושים נגלה חלשה עם 70 אחוז חומר פעיל וממשיכים הלא ... לך תדע עכשיו על איזה נגלה אתה נופל...
מצטער אם אני לא מדייק במושגים הנכונים אבל את הרעיון המרכזי אפשר להבין

אבל הם לא גרים בארץ ..... חחחחחחחחחחח
צודק סליחה על הטעות ... סוג ב׳ סתם חומר למחשבה :
מעבדה ליצור תרופות - מכינים נגלות של טסט ... עושים כל פעם 100 יחידות.
לקראת הסוף של היום בנגלה האחרונה התברר שיש מספיק שמן אבל אין מספיק חומר פעיל ל100 יחידות יש רק ל 70 ... מה עושים ??? מיצרים רק 70 כמו שכתוב במרשם וממשיכים מחר....
מעבדת UG בארץ - מכינים נגלות של 100 יחידות טסט כל פעם , לקראת סוף היום בנגלה האחרונה התברר שיש חומר פעיל רק ל70 יחידות(ויאלים) אבל שמן יש בשפע ... מה עושים ? מעגלים פינה הרי יש 100 ויאלים שמחקים לשמן שלהם אז עושים נגלה חלשה עם 70 אחוז חומר פעיל וממשיכים הלא ... לך תדע עכשיו על איזה נגלה אתה נופל...
מצטער אם אני לא מדייק במושגים הנכונים אבל את הרעיון המרכזי אפשר להבין
פשש כמה שטויות הרצת עכשיו

לבריאות שיהיה לכם תמשיכו לקנות אנדרגראונד ב*אין לכתוב מחירים* ש״ח לויאל ותשכנעו את עצמכם שזה חומר טוב ושזה בסדר....
ואם כל הכבוד שאסור לפרסם מחירים אני חושב שזה מידע מועיל - רבותי ויאל של אנדרגראונד נמכר *אין לכתוב מחירים* ש״ח ולא יותר
אבל בחדרי כושר מוכרים גם *אין לכתוב מחירים* ועוד זבל ... אמפולה של אננטט עולה *אין לכתוב מחירים* ש״ח בבית מרקחת !!!!! באתר התרופות הישראלי יש מחירים לצרכן
עושים פה עליכם קופון !
תגידו שאני זיין שכל תגידו שאני מדבר שטויות תגידו מה שאתם רוצים ...
בכל אופן יצא לי להקיר 2 אנשים שמבשלים בבית ורק לאחר שהקרתי אותם והבנתי עם מי יש עסק קיבלתי חלחלה...
שיהיה לבריאות לכולם !!!
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לבריאות שיהיה לכם תמשיכו לקנות אנדרגראונד ב*אין לכתוב מחירים* ש״ח לויאל ותשכנעו את עצמכם שזה חומר טוב ושזה בסדר....
ואם כל הכבוד שאסור לפרסם מחירים אני חושב שזה מידע מועיל - רבותי ויאל של אנדרגראונד נמכר *אין לכתוב מחירים* ש״ח ולא יותר
אבל בחדרי כושר מוכרים גם *אין לכתוב מחירים* ועוד זבל ... אמפולה של אננטט עולה *אין לכתוב מחירים* ש״ח בבית מרקחת !!!!! באתר התרופות הישראלי יש מחירים לצרכן
עושים פה עליכם קופון !
תגידו שאני זיין שכל תגידו שאני מדבר שטויות תגידו מה שאתם רוצים ...
בכל אופן יצא לי להקיר 2 אנשים שמבשלים בבית ורק לאחר שהקרתי אותם והבנתי עם מי יש עסק קיבלתי חלחלה...
שיהיה לבריאות לכולם !!!
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו !

ישראל ערכתי לך את המחירים שציינת שים לב לפעם הבאה, לפי דעתי אתה צריך קונצרטה רפואית מבית מרקחת, אתה מתלהם יותר מדי.

אני דווקא חושב שזה מידע מועיל שאנשים ידעו פחות או יותר מה המחיר שוק של סטרואידים אנדרגראונד ! זה מידע מועיל ויכול לתת לאנשים אינדיקציה למה שיש בשוק למה שמישהו יעשה קופון של 200 אחוז על מתאמן חדש ?!!! ועל כל אני חושב שיש להחזיר חזרה את הנודע המקורית שלי !!!
אלא אם כן יש פה איזה שהוא אינטרס למנוע מידע חשוב כמו זה מהציבור

אני חושב שקיבלת הרגע השעייה ביושר.
מה שאתה חושב לא תואם את חוקי הפורום. הגיע הזמן להפנים שיש בפורום חוקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית