נק' מוניטין:
48
- 187
- 10
האים מישהו מכיר את החברה ההודית הדשה.?? Radjay ואם כן איך היא בבקשה זה ממש דחוף לי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת יוצא מפרופורציות ולבן אדם אין מושג על מה הוא מדבר ...אני דווקא חושב שזה מידע מועיל שאנשים ידעו פחות או יותר מה המחיר שוק של סטרואידים אנדרגראונד ! זה מידע מועיל ויכול לתת לאנשים אינדיקציה למה שיש בשוק למה שמישהו יעשה קופון של 200 אחוז על מתאמן חדש ?!!! ועל כל אני חושב שיש להחזיר חזרה את הנודע המקורית שלי !!!
אלא אם כן יש פה איזה שהוא אינטרס למנוע מידע חשוב כמו זה מהציבור
בדרך כלל הוא זול אבל השמן הוא לא העניין כי הוא חייב לעבור סטריליזציה לפני שהוא בכלל נכנס לשלב הבישול כי הם משתמשים בשמן בדרך כלל זרעי ענבים או קיק או שומשום והוא שמן למאכלאכן לא קשור למציאות. השמן שמשתמשים בד"כ ב UG הוא זול
מסכים איתך , זה מה שאני אומר לא כולם יכולים להרשות לעצמם או , שיש להם נגישות לטסט רפואיאיך אנשים אוהבים את הטייטל הזה ״אני לוקח רק רפואי״ ....אין מה לעשות אני חי בישראל והקשקושים האלה הם דבר טבעי...ug תמיד היה ותמיד יהיה עדיף על משתמשים מהרבה סיבות וכאחד שלא טירון בשוק אני אומר את זה כי פשוט זה הסטטיסטיקה...לא כולם יכולים להשיג רפואי ולא לכולם יש כסף לזה ואם יש מקור אמין וטוב לug אז אין סיבה שלא לקחת כי קיימות חברות כאלה שהם ברמה טובה עדין לא כמו רפואי אבל בכל זאת
ה"אני לוקח רק רפואי" יכול לתפוס רק כלפי מי שיש לו אפשרות לגשת לבית מרקחת ולרכוש בעצמו, אחרת מבחינתי אין שום הבדל בין לירכוש מהדילר "רפואי" או UG, שניהם יכולים להיות מזוייפים באותה מידה. עכשיו, מי שבארץ יש לו גישה לבית מרקחת, מעבר לטסט אין לו כלום (בעבר היה ניתן לרכוש גם דקה), כך שאם גופו חפץ במטעמים נוספים, עליו לרדת UG. שוב, יש אפשרות לרכוש מדילר דקה של אורגנון, אנפולון טורקי ודיבול תאילנדי (אמרו לי שהוא רפואי, לא מכיר אישית) אבל גם הם עלולים להיות מזוייפים כמו כל UG מצוי.איך אנשים אוהבים את הטייטל הזה ״אני לוקח רק רפואי״ ....אין מה לעשות אני חי בישראל והקשקושים האלה הם דבר טבעי...ug תמיד היה ותמיד יהיה עדיף על משתמשים מהרבה סיבות וכאחד שלא טירון בשוק אני אומר את זה כי פשוט זה הסטטיסטיקה...לא כולם יכולים להשיג רפואי ולא לכולם יש כסף לזה ואם יש מקור אמין וטוב לug אז אין סיבה שלא לקחת כי קיימות חברות כאלה שהם ברמה טובה עדין לא כמו רפואי אבל בכל זאת
דקה אורגנון כבר לא מיוצר , אז בטוח שזה מזויף יש מצב שזה מיובא מפקיסטן , גם טסט אורגנון יש מצב שאם זה מדילר זה בא מפקיסטן והייצור הוא תת תנאים והאיכות מאוד ירודהה"אני לוקח רק רפואי" יכול לתפוס רק כלפי מי שיש לו אפשרות לגשת לבית מרקחת ולרכוש בעצמו, אחרת מבחינתי אין שום הבדל בין לירכוש מהדילר "רפואי" או UG, שניהם יכולים להיות מזוייפים באותה מידה. עכשיו, מי שבארץ יש לו גישה לבית מרקחת, מעבר לטסט אין לו כלום (בעבר היה ניתן לרכוש גם דקה), כך שאם גופו חפץ במטעמים נוספים, עליו לרדת UG. שוב, יש אפשרות לרכוש מדילר דקה של אורגנון, אנפולון טורקי ודיבול תאילנדי (אמרו לי שהוא רפואי, לא מכיר אישית) אבל גם הם עלולים להיות מזוייפים כמו כל UG מצוי.
אם כך, זה רק מחזק את מה שאמרתי. מי שמסתפק בטסט - יופי לו. כל השאר ( הרוב המכריע), רוצה או לא, חייב לעשות סיבוב על הרולטה של ה UG.דקה אורגנון כבר לא מיוצר , אז בטוח שזה מזויף יש מצב שזה מיובא מפקיסטן , גם טסט אורגנון יש מצב שאם זה מדילר זה בא מפקיסטן והייצור הוא תת תנאים והאיכות מאוד ירודה
יש אנשים שלוקחים אצ הטסטים האיראנים פקיסטנים או ירדנים וחושבים שהם בטופדקה אורגנון כבר לא מיוצר , אז בטוח שזה מזויף יש מצב שזה מיובא מפקיסטן , גם טסט אורגנון יש מצב שאם זה מדילר זה בא מפקיסטן והייצור הוא תת תנאים והאיכות מאוד ירודה
יש אנשים שלוקחים אצ הטסטים האיראנים פקיסטנים או ירדנים וחושבים שהם בטופ