- VIM
האם אפשר לרכוש רק יעוץ תזונה?
יש לי מאמן אישי בחדר כושר....
יש לי מאמן אישי בחדר כושר....
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתור אחד שקנה ייעוץ ועובד לפיו גם היום, אני מציע לך לקנות ייעוץ עם תוכנית אימונים
מהסיבה הפשוטה שהתכנית כאן שונה מכל מה שתקבלי בכל חדר כושר בארץ.
מסכים. אם יש לך מאמן אישי שאת מרוצה ממנו ויש לכם כימיה, אז תמשיכי איתו. את יכולה להעזר במאמרים בפורטל קילוגרם. יש שם גם תפריטים לדוגמה:יכול להיות. אבל מצד שני זה גם יהיה מאוד דבילי, שכבר לא לדבר על מעליב, לבוא למאמן אישי שלי ולהגיד לו שיאמן אותי לפי השיטה שלכם....
יכול להיות. אבל מצד שני זה גם יהיה מאוד דבילי, שכבר לא לדבר על מעליב, לבוא למאמן אישי שלי ולהגיד לו שיאמן אותי לפי השיטה שלכם....
יכול להיות אבל מדובר פה עלייך, על הגוף שלך והחיים שלך. את לא יכולה לתחשב ברגשות של מאמן אישי, אני בטוח שהוא לא יפגע כל כך.
ואני בטוח שאת תקבלי תוצאות טובות יותר מהייעוץ אישי מאשר ממאמן מחדר כושר
אני חושב שהבנת אותי לא נכון, ממש אין לי זלזול במדריכי כושר..מאיפה הזלזול הזה כלפי מדריכי חדר כושר?
אני בטוח לאבמה לכול הרוחות אתה יותר מוכשר ממנו?
מעולם לא אמרתי דבר כזה, אני אומר שייעוץ שלם שכולל ייעוץ תזונה+אימון הוא הרבה יותר אופטמליואך בכלל אתה מעלה על הדעת, שלאמן בן אדם דרך האינטרנט יכול להיות יותר טוב מלעמוד צמוד עליו ולוודא שהוא מבצע את הפעולות נכון ולא מזיק לעצמו?!?!
יש לי 0% אינטרס שתרשמי לייעוץ אישי..אני לקוח שם, ומרוצה. שיתפתי אותך בדעה שלי, אין צורך לצאת בהאשמותולכול הפחות, זה פשוט ניסיון לפגוע בפרנסה של מישהו על מנת שאתה תרוויח.
כמו שיוגב אמר, את פשוט טועה בקשר למניעים שלו. כשאת רואה את ה"יעוץ אישי" מתחת לאוטאר שלו הכווונה היא שהוא מקבל ייעוץ אישי, לא שהוא מדריך כאן.ממש, אבל ממש לא יפה......
הערה טכנית: כשאת עונה למישהו, כדאי שתצטטי חלק מהתגובה שלו. כך הוא מקבל התראה שמחכה לו תשובה. הציטוט נעשה ע"י סימון חלק מהטקסט בתגובה לה את עונה. ליד הטקסט שסימנת מופיע tooltip קטן בו כתוב "צטט אותי" וכשאת לוחצת עליו את מועברת לכתיבת תגובה עם הציטוט.עדיין קוסמת לי האפשרות לחפור למישהו בכול השאלות הדביליות והקטנוניות.
אני חושב שמשה יכול להעיד שאני מנצל את האפשרות הזאת עד תום, ואני יכול להעיד שזה ממש כיף וכמות הדברים שלמדתי, והביטחון שיש לי בתזונה ובאימון גדלו בצורה שאי אפשר לתאר בכלל..ואני אומר את זה אחרי שנתיים של מהפך מטורף בחיים (85 קילו על 28% שומן ל65 עם 12% שעשיתי לבד) והייתי בטוח שאני יודע המון, וגיליתי שיש לי עוד הרבה הרבה יותר ממה שחשבתיעדיין קוסמת לי האפשרות לחפור למישהו בכול השאלות הדביליות והקטנוניות.
אני בטח ובוודאי שרחוקה מאוד מלדעת הכול! בגלל זה יש לי את הצורך לשאול מלא שאלות.הייתי בטוח שאני יודע המון, וגיליתי שיש לי עוד הרבה הרבה יותר ממה שחשבתי
85 קילו על 28% שומן ל65 עם 12% שעשיתי לבד
לדוגמא, זה מה שעשיתי כדי להתחיל את התגובה הזאת:
אלו לא דברים שאפשר לייעץ דרכם באינטרנט. אם את רוצה, אני יכול להמליץ לך על תזונאי ספורט - היכן את מתגוררת?עם פיברומיאלגיה ועם סרטן השד+גרורה בחוליה (L5)... האמון משתנה כול פעם מחדש, כי לפעמים יש לי ירידות מתח ולפעמים כאבי גב.
אלו לא דברים שאפשר לייעץ דרכם באינטרנט.
אם יש לך שאלות ממוקדות, פורום תזונה, אימונים או פורום מתחילים בתזונה ואימונים תמיד קיים כאן בשביל שאלות וגם הוא ללא הגבלה ובחינם 😃בת ים
הייתי כבר אצל תזונאי באיכילוב. במרפאה אונקולוגית.....
ואצל נטורופתית במכבי טבעי
אין חדש תחת השמש....
וכול הפגישות עולות לא מעט כסף ומספקות תשובות כלליות.
הרעיון שלכם הוא פשוט גאוני!!!! אפשר לשאול מה שרוצים, כמה שרוצים ומתי שרוצים.
ובגלל זה חבל שאין לכם חבילה למי שסתם רוצה לחפור על הפרטים הקטנים. כי בגדול קראתי הכול ואת 90% מזה אני מייסמת דיי בהצלחה.
יש מצב שאני סתם מפונקת ובגלל שיש לי המון זמן פנוי להתעסק בזה אז אני מחפסת תשובות קלות.
תודה רבה על ההענות ועל התשובות!!!
אם יש לך שאלות ממוקדות, פורום תזונה, אימונים או פורום מתחילים בתזונה ואימונים תמיד קיים כאן בשביל שאלות וגם הוא ללא הגבלה ובחינם
תהיי בטוחה ששאלו בפורום כבר את רוב הדברים המביכים/טיפשים/מפגרים. היו לנו אפילו פעם נעוצים שלמים של מאות עמודים שנקראו ״אשכול השאלות המפגרות״:זה מביך 🙁
אבל נראה לי שאני יצטרך להתגבר על זה
תודה
סליחה???
מאיפה הזלזול הזה כלפי מדריכי חדר כושר?
אתה יודע מי הוא בכלל?
מה ההכשרה שלו?
במה לכול הרוחות אתה יותר מוכשר ממנו?
ואך בכלל אתה מעלה על הדעת, שלאמן בן אדם דרך האינטרנט יכול להיות יותר טוב מלעמוד צמוד עליו ולוודא שהוא מבצע את הפעולות נכון ולא מזיק לעצמו?!?!
ולכול הפחות, זה פשוט ניסיון לפגוע בפרנסה של מישהו על מנת שאתה תרוויח.
ממש, אבל ממש לא יפה......