יעוץ תזונה

בתור אחד שקנה ייעוץ ועובד לפיו גם היום, אני מציע לך לקנות ייעוץ עם תוכנית אימונים

מהסיבה הפשוטה שהתכנית כאן שונה מכל מה שתקבלי בכל חדר כושר בארץ.

שלום נטלי,

חשבנו על כך מספר פעמים בעבר, אך החלטנו לא לאפשר זאת מכמה סיבות:

1. ייעוץ תזונתי לא עובד ללא תוכנית אימונים נכונה וההפך. מאחר וראינו מאות תוכניות של מאמני כושר ברחבי הארץ במשך השנים באתר, החלטנו שלא לאפשר להיכנס לייעוץ ללא תוכנית אימונים משלנו, שאנו סומכים עליה ב-100% ויודעים שהיא תומכת בעקרונות ברורים בביומכניקה, פיזיולוגיה, קינזיולוגיה וכו׳.

2. חלק מהשינויים בתוכנית האימונים יש לעשות יחד עם שינוי תזונתי. לדוגמה, לפעמים מורידים פחמימות בתפריט ומעלים את הנפח/עצימות של האימונים האירובים, מה שיכול ״להתנגש״ עם התוכנית שאת עושה כרגע עם המדריך (מבחינת התאוששות של הגוף).

• פותח/ת השרשור
חבל מאוד.

כי יש לי מאמן נהדר! ואנחנו משיגים תוצאות מאוד יפות ביחד.
סך הכול רציתי לדעת אך אני יכולה לעזור לתהליך.
אבל יש מצב שאני פשוט צריכה להיות סבלנית ☺️
בתור אחד שקנה ייעוץ ועובד לפיו גם היום, אני מציע לך לקנות ייעוץ עם תוכנית אימונים

מהסיבה הפשוטה שהתכנית כאן שונה מכל מה שתקבלי בכל חדר כושר בארץ.

יכול להיות. אבל מצד שני זה גם יהיה מאוד דבילי, שכבר לא לדבר על מעליב, לבוא למאמן אישי שלי ולהגיד לו שיאמן אותי לפי השיטה שלכם....

יכול להיות. אבל מצד שני זה גם יהיה מאוד דבילי, שכבר לא לדבר על מעליב, לבוא למאמן אישי שלי ולהגיד לו שיאמן אותי לפי השיטה שלכם....
מסכים. אם יש לך מאמן אישי שאת מרוצה ממנו ויש לכם כימיה, אז תמשיכי איתו. את יכולה להעזר במאמרים בפורטל קילוגרם. יש שם גם תפריטים לדוגמה:

http://www.kilogram.co.il/875/תפריטי-תזונה-לנשים-למטרת-חיטוב-והורדת/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

יכול להיות אבל מדובר פה עלייך, על הגוף שלך והחיים שלך. את לא יכולה לתחשב ברגשות של מאמן אישי, אני בטוח שהוא לא יפגע כל כך.

ואני בטוח שאת תקבלי תוצאות טובות יותר מהייעוץ אישי מאשר ממאמן מחדר כושר

• פותח/ת השרשור
יכול להיות אבל מדובר פה עלייך, על הגוף שלך והחיים שלך. את לא יכולה לתחשב ברגשות של מאמן אישי, אני בטוח שהוא לא יפגע כל כך.

ואני בטוח שאת תקבלי תוצאות טובות יותר מהייעוץ אישי מאשר ממאמן מחדר כושר

סליחה???

מאיפה הזלזול הזה כלפי מדריכי חדר כושר?
אתה יודע מי הוא בכלל?
מה ההכשרה שלו?
במה לכול הרוחות אתה יותר מוכשר ממנו?

ואך בכלל אתה מעלה על הדעת, שלאמן בן אדם דרך האינטרנט יכול להיות יותר טוב מלעמוד צמוד עליו ולוודא שהוא מבצע את הפעולות נכון ולא מזיק לעצמו?!?!

ולכול הפחות, זה פשוט ניסיון לפגוע בפרנסה של מישהו על מנת שאתה תרוויח.

ממש, אבל ממש לא יפה......

אני חושב שהבנת אותי לא נכון, ממש אין לי זלזול במדריכי כושר..

אני בטוח לא

ואך בכלל אתה מעלה על הדעת, שלאמן בן אדם דרך האינטרנט יכול להיות יותר טוב מלעמוד צמוד עליו ולוודא שהוא מבצע את הפעולות נכון ולא מזיק לעצמו?!?!
מעולם לא אמרתי דבר כזה, אני אומר שייעוץ שלם שכולל ייעוץ תזונה+אימון הוא הרבה יותר אופטמלי

יש לי 0% אינטרס שתרשמי לייעוץ אישי..אני לקוח שם, ומרוצה. שיתפתי אותך בדעה שלי, אין צורך לצאת בהאשמות

כמו שיוגב אמר, את פשוט טועה בקשר למניעים שלו. כשאת רואה את ה"יעוץ אישי" מתחת לאוטאר שלו הכווונה היא שהוא מקבל ייעוץ אישי, לא שהוא מדריך כאן.

לעצם העניין ייתכן מאד שאת צודקת, בטח במצב המסויים שלך, וההערה שלי נוגעת רק לכך שיוגב כתב לך בנסיון אמיתי לעזור לך, על סמך מה שהוא קיבל מהיעוץ. וכדי להסיר עוד ספק, אני לא קשור לייעוץ כאן בשום צורה.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות.
פשוט ההכרזה הזאת: "ואני בטוח שאת תקבלי תוצאות טובות יותר מהייעוץ אישי מאשר ממאמן מחדר כושר"
קצת נחרצת בעיניי.

אז יוגב - הפסקת אש?

✌️

וחבל שאין אפשרות לשלב בין השניים.
כי אומנם המאמן שלי כן נתן לי מספיק מידע על תזונה נכונה ובריא וכאן יש המון חומר בנושא,
עדיין קוסמת לי האפשרות לחפור למישהו בכול השאלות הדביליות והקטנוניות.

מעולם לא היה אש 😃

התכוונתי רק לטוב, בטח לא לזלזל באף אחד..אני יכול קק להמליץ לך שזה לי אישית היה הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי נהנה מכל רגע ולומד המון

הערה טכנית: כשאת עונה למישהו, כדאי שתצטטי חלק מהתגובה שלו. כך הוא מקבל התראה שמחכה לו תשובה. הציטוט נעשה ע"י סימון חלק מהטקסט בתגובה לה את עונה. ליד הטקסט שסימנת מופיע tooltip קטן בו כתוב "צטט אותי" וכשאת לוחצת עליו את מועברת לכתיבת תגובה עם הציטוט.

לדוגמא, זה מה שעשיתי כדי להתחיל את התגובה הזאת:

upload_2014-2-7_20-47-57.png

קבצים מצורפים

• upload_2014-2-7_20-47-0.png
    upload_2014-2-7_20-47-0.png
    KB 9.8 · צפיות: 196
אני חושב שמשה יכול להעיד שאני מנצל את האפשרות הזאת עד תום, ואני יכול להעיד שזה ממש כיף וכמות הדברים שלמדתי, והביטחון שיש לי בתזונה ובאימון גדלו בצורה שאי אפשר לתאר בכלל..ואני אומר את זה אחרי שנתיים של מהפך מטורף בחיים (85 קילו על 28% שומן ל65 עם 12% שעשיתי לבד) והייתי בטוח שאני יודע המון, וגיליתי שיש לי עוד הרבה הרבה יותר ממה שחשבתי

• פותח/ת השרשור
הייתי בטוח שאני יודע המון, וגיליתי שיש לי עוד הרבה הרבה יותר ממה שחשבתי
אני בטח ובוודאי שרחוקה מאוד מלדעת הכול! בגלל זה יש לי את הצורך לשאול מלא שאלות.
אבל אני במקרה ספציפי שלי לא הולכת לעזוב את המאמן האישי שלי. אני חייבת השגחה צמודה.....
עם פיברומיאלגיה ועם סרטן השד+גרורה בחוליה (L5)... האמון משתנה כול פעם מחדש, כי לפעמים יש לי ירידות מתח ולפעמים כאבי גב.
כך שהוא מאלתר כול יום מחדש בהתאם למשאני מסוגלת לסבול. לפעמים זה בפול ווליאום ולפעמים זה זה לא.

בינתיים תוך חודשיים הורדתי 2% שומן ו 2 ס"מ בהקפים. ובמקרה שלי הבנתי שזה לא רע בכלל! ובלי שום שינוי במשקל!!!
אני 57 ק"ג על 1.72 ס"מ......

85 קילו על 28% שומן ל65 עם 12% שעשיתי לבד

כול הכבוד!!!! אני מעריצה אנשים כמוך שמסוגלים להתמיד!!! הלוואי יכולתי גם.....
לדוגמא, זה מה שעשיתי כדי להתחיל את התגובה הזאת:

הבנתי. מיישמת 🙌
רק על תטפס לשגיעות כתיב כי לא תצא זה 😛

עם פיברומיאלגיה ועם סרטן השד+גרורה בחוליה (L5)... האמון משתנה כול פעם מחדש, כי לפעמים יש לי ירידות מתח ולפעמים כאבי גב.
אלו לא דברים שאפשר לייעץ דרכם באינטרנט. אם את רוצה, אני יכול להמליץ לך על תזונאי ספורט - היכן את מתגוררת?

• פותח/ת השרשור
אלו לא דברים שאפשר לייעץ דרכם באינטרנט.

בת ים
הייתי כבר אצל תזונאי באיכילוב. במרפאה אונקולוגית.....
ואצל נטורופתית במכבי טבעי
אין חדש תחת השמש....

וכול הפגישות עולות לא מעט כסף ומספקות תשובות כלליות.

הרעיון שלכם הוא פשוט גאוני!!!! אפשר לשאול מה שרוצים, כמה שרוצים ומתי שרוצים.
ובגלל זה חבל שאין לכם חבילה למי שסתם רוצה לחפור על הפרטים הקטנים. כי בגדול קראתי הכול ואת 90% מזה אני מייסמת דיי בהצלחה.

יש מצב שאני סתם מפונקת ובגלל שיש לי המון זמן פנוי להתעסק בזה אז אני מחפסת תשובות קלות.

תודה רבה על ההענות ועל התשובות!!!

בת ים
הייתי כבר אצל תזונאי באיכילוב. במרפאה אונקולוגית.....
ואצל נטורופתית במכבי טבעי
אין חדש תחת השמש....

וכול הפגישות עולות לא מעט כסף ומספקות תשובות כלליות.

הרעיון שלכם הוא פשוט גאוני!!!! אפשר לשאול מה שרוצים, כמה שרוצים ומתי שרוצים.
ובגלל זה חבל שאין לכם חבילה למי שסתם רוצה לחפור על הפרטים הקטנים. כי בגדול קראתי הכול ואת 90% מזה אני מייסמת דיי בהצלחה.

יש מצב שאני סתם מפונקת ובגלל שיש לי המון זמן פנוי להתעסק בזה אז אני מחפסת תשובות קלות.

תודה רבה על ההענות ועל התשובות!!!
אם יש לך שאלות ממוקדות, פורום תזונה, אימונים או פורום מתחילים בתזונה ואימונים תמיד קיים כאן בשביל שאלות וגם הוא ללא הגבלה ובחינם 😃

• פותח/ת השרשור
אם יש לך שאלות ממוקדות, פורום תזונה, אימונים או פורום מתחילים בתזונה ואימונים תמיד קיים כאן בשביל שאלות וגם הוא ללא הגבלה ובחינם

זה מביך 🙁
אבל נראה לי שאני יצטרך להתגבר על זה
תודה

זה מביך 🙁
אבל נראה לי שאני יצטרך להתגבר על זה
תודה
תהיי בטוחה ששאלו בפורום כבר את רוב הדברים המביכים/טיפשים/מפגרים. היו לנו אפילו פעם נעוצים שלמים של מאות עמודים שנקראו ״אשכול השאלות המפגרות״:
http://www.lbs.co.il/threads/23295/

עד שהחלטנו במקום זה לפתוח פשוט פורום אחד גדול שנקרא ״מתחילים בתזונה ואימונים״.

סליחה???

אתה יודע מי הוא בכלל?
מה ההכשרה שלו?

הזלזול נובע מהזלזול שלהם, מה אם כל אוכלסיית המתאמנים בארץ?? למה הם צריכים לסבול ולחקור בשביל להבין את האמת המרה, למה לרוב הילדים בארץ אין באמת מדריך כושר שיכול לעזור להם בזמן אמת? למה מדריכה שלא מכירה אותי ושביקשתי ממנה שאני רוצה לעבוד כוח נתנה לי תוכנית אימונים שיש בה יותר עבודה על הדו ראשי(שריר קטן וגם לא הכי משמעותי ביידים) מאשר על כל הרגליים(קבוצת השרירים הגדולה והחשובה ביותר בגוף)?

הוא לא דיבר על המאמן שלך, שגם אי אפשר לדעת אם הוא באמת מלאך משמיים. הוא דיבר על 99% מהמאמנים בארץ, ולא משנה מה, הוא צודק.

Back
למעלה תחתית