הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שפכו חמתכם על הדדלפיט

• פותח/ת השרשור
גרוע.
תפסיק להתיישב בתחתית.
תלמד את 5 השלבים של ריפטו.

אשמח אם תפרט. למה גרוע ? איך זה מתבטא ?

למה הכוונה "להתיישב בתחתית" ?

חיפשתי את 5 השלבים של ריפטו באינטרנט ולא מצאתי. יש אפשרות ללינק או כיוון אחר דומה ?

תודה על התגובה.

הוא מתכוון שהתחת שלך נמוך מידי.
הגב אמור להיות רק קצת מתחת למקביל לריצפה.
בשניה 3 בסרטון שלך כבר היית במצב טוב, ואז המשכת לרדת.

זה דדליפט, לא סקוואט, כאן האגן נשאר במיקום יחסית גבוה, ובניגוד אצלך אתה מתיישב בתחתית.

בגלל התנועה המיותרת אתה עולה בכל החזרות עם הרגליים לפני הגב והופך את התנועה ללא אופטימלית, הגב והאגן צריכים לנוע יחד ולא בשתי תנועות נפרדות...(פשיטת אגן+יישור גו בו-זמנית)
אבל הגב נראה יציב/ישר

זה נראה משקל שיחסית קל לך, במשקל כבד החסרונות של הטכניקה שלך יהיו יותר בולטים.

בנוסף אל תוריד את המוט לאט, זה בזבוז כוח, פשוט תוריד אותו לא צריך לגרד את הירכיים בדרך למטה.

קודם כל תעלה סרטון של משקלי עבודה כי זה קל מדי לביקורת שימושית על טכניקה. מה שכן המוט מתנתק לך מהגוף בעיקר בגלל שהאגן עולה מהר מדי, כפי שהנחש הסביר:

הגב והאגן צריכים לנוע יחד ולא בשתי תנועות נפרדות...(פשיטת אגן+יישור גו בו-זמנית)

ולמה יש לך הגבהה מהפלטות הקטנות?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תעלה סרטון של משקלי עבודה כי זה קל מדי לביקורת שימושית על טכניקה.

זה המשקל הכי גבוה שהרמתי עד כה בדדליפט. אני כנראה יכול יותר, אין ספק. אבל אני רוצה לדעת שאני מבצע את הטכניקה על הצד הטוב ביותר לפני שאני עובד עם משקלי עבודה ודופק את כל העסק ...

ולמה יש לך הגבהה מהפלטות הקטנות?

הפלטות שהרמתי עגולות ולא עמדו בצורה יציבה, כל רגע צד אחד אחר ברח לי. אז ניסיתי לייצב אותן עם פלטות קטנות. בדיעבד זה דפק לי את הסט. לא מאמין שאני אחזור על זה...

זה המשקל הכי גבוה שהרמתי עד כה בדדליפט. אני כנראה יכול יותר, אין ספק. אבל אני רוצה לדעת שאני מבצע את הטכניקה על הצד הטוב ביותר לפני שאני עובד עם משקלי עבודה ודופק את כל העסק ...

הפלטות שהרמתי עגולות ולא עמדו בצורה יציבה, כל רגע צד אחד אחר ברח לי. אז ניסיתי לייצב אותן עם פלטות קטנות. בדיעבד זה דפק לי את הסט. לא מאמין שאני אחזור על זה...

פלטות אמורות להיות עגולות....🤦‍♂️

בכל אופן, כפי שאמרת - אל תחזור על זה. אתה פשוט מקצר את טווח התנועה.

בנוסף, מאוד חשוב לראות מה הידיים, הכתפיים והראש שלך עושים במהלך הסט, לכן נסה לבקש ממישהו שיצלם אותך מזווית יותר קידמית וגם בגובה האגן לפחות (כחומר לא מהרצפה).

• פותח/ת השרשור
פלטות אמורות להיות עגולות....

התכוונתי עגולות בניגוד לפלטות המוצגות בתמונה הבאה -

http://www.powerhouse-fitness.co.uk...f/r/u/rubber_olympic_weight_plate_stack_4.jpg

יש לנו כאלה במכון אבל לא במשקלים גבוהים.

בכל אופן, כפי שאמרת - אל תחזור על זה. אתה פשוט מקצר את טווח התנועה.
בנוסף, מאוד חשוב לראות מה הידיים, הכתפיים והראש שלך עושים במהלך הסט, לכן נסה לבקש ממישהו שיצלם אותך מזווית יותר קידמית וגם בגובה האגן לפחות (כחומר לא מהרצפה).

לא אחזור על זה ואשתדל לצלם בזוויות כפי שציינת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית