הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה עם אפדרין

RomanOv

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אהלן חברה
אני מעוניין להוריד משקל עם אפדרין קראתי את הפוסטים ואת המאמר באתר
כמה נקודות שלא הבנתי:
1.מה המינון המומלץ
2.מה ההבדל בין כל סוגי האפדרין כשניסיתי לחפש באינטרנט הופיעו המון סוגים
איזה סוג מומלץ ?
3.מה משך התקופה המומלצת לשימוש.

תודה מראש:help:

כי נסגרו המפעלים בחו"ל, מה שיש עכשיו בארץ זה שאריות
משה,משינהד או כל מי שיודע? איך משלבים קלן יהומובין ואפידרין מבחינת הרצפטורים? הכוונה יהיה יעיל לעשות שבועים קלן ואז בהפסקה לקחת יהומובין ואפידרין כמובן אם הפרשים של 4 שעות בינהם או שאפידרין/יהומובין עובדים על אותם רצפטורים כמו קלן ואז אני מאבד מהיעילות? ואם כן כמה הפסקה לעשות לאחר שימוש של שבועים בקלן
המאמר של ברקו מלפני כמה שנים טובות ואני רוצה להיות בטוח במידע ולכן אני שואל ובנוסף יש בו הרבה חורים והמידע לקוח מSTEROID.COM ( לא יודע עד כמה זה אמין ועדכני)

לא לקחתי יוהמבין, אז אין לי תשובה אליך.

לגבי קלן אפדרין, תעשה שבועיים-שבועיים, כל שבוע שלישי תיקח נייטול - כדור ביום למשך שבוע, אתה יכול לקנות נייטול בבית מרקחת, זה ללא מרשם.

לגבי קלן אפדרין, תעשה שבועיים-שבועיים, כל שבוע שלישי תיקח נייטול - כדור ביום למשך שבוע, אתה יכול לקנות נייטול בבית מרקחת, זה ללא מרשם.

הסבר...?מה זה נייטול??

הכוונה שבועיים קלן שבוע נייטול שבועים אפידרין שבוע נייטול וכו?
מה זה בעצם הנייטול הזה והאם הוא מזיק בצורה כלשהיא?, איזה מינון לקחת אותו

נערך לאחרונה:
הכוונה כל שבוע שלישי, אם לקחת שבועיים קלן, אז בשבוע השלישי אתה מתחיל אפדרין, באותו שבוע גם אתה לוקח נייטול כל השבוע.

נייטול זו תרופה שעוזרת לשקם את הרצפטורים שנפגעים עקב שימוש בקלן/אפדרין.

תלוי איזה אפדרין היה לך, יש כל מיני, למשל הארסן הגיע ל 8-9 שקל לכדור, אבל הוא 50 מ"ג, האנגלי 30 מ"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית