ייעוץ עזרה עם אפדרין

RomanOv

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אהלן חברה
אני מעוניין להוריד משקל עם אפדרין קראתי את הפוסטים ואת המאמר באתר
כמה נקודות שלא הבנתי:
1.מה המינון המומלץ
2.מה ההבדל בין כל סוגי האפדרין כשניסיתי לחפש באינטרנט הופיעו המון סוגים
איזה סוג מומלץ ?
3.מה משך התקופה המומלצת לשימוש.

תודה מראש:help:

אהלן חברה
אני מעוניין להוריד משקל עם אפדרין קראתי את הפוסטים ואת המאמר באתר
כמה נקודות שלא הבנתי:
1.מה המינון המומלץ
2.מה ההבדל בין כל סוגי האפדרין כשניסיתי לחפש באינטרנט הופיעו המון סוגים
איזה סוג מומלץ ?
3.מה משך התקופה המומלצת לשימוש.

תודה מראש:help:

1.להתחיל עם 25\30 מ"ג אפדרין[תלוי איזה סוג יש לך]+200 מ"ג קפאין 40 דק' לפני אימון,לראות איך זה משפיע עלייך,ולעלות בהדרגתיות עד למינון 75\90 מ"ג[תלוי איזה סוג יש לך]אפדרין.על כל 25 מ"ג לקחת 200 מ"ג קפאין עד שתגיע ל600-800 מ"ג קפאין תלוי כמה אתה מוכן לסבול.
2.יש בארץ כמה סוגים של אפדרין יש ארסן טורקי,יש UNIXO פקיסטני, ויש ATOM אנגלי.
3.אפשר להגיע ל3 חודשים רצופים,שוב תלוי איך אתה מגיב לחומר במידה וזה פעם ראשונה שלך.
4.חסכתי לך קריאה

1.להתחיל עם 25\30 מ"ג אפדרין[תלוי איזה סוג יש לך]+200 מ"ג קפאין 40 דק' לפני אימון,לראות איך זה משפיע עלייך,ולעלות בהדרגתיות עד למינון 75\90 מ"ג[תלוי איזה סוג יש לך]אפדרין.על כל 25 מ"ג לקחת 200 מ"ג קפאין עד שתגיע ל600-800 מ"ג קפאין תלוי כמה אתה מוכן לסבול.
2.יש בארץ כמה סוגים של אפדרין יש ארסן טורקי,יש UNIXO פקיסטני, ויש ATOM אנגלי.
3.אפשר להגיע ל3 חודשים רצופים,שוב תלוי איך אתה מגיב לחומר במידה וזה פעם ראשונה שלך.
4.חסכתי לך קריאה
1. המינון המקובל הוא עד 75 מ"ג אפדרין ביחס של 1:10 לטובת הקפיאין
2. אין יותר ארסן ואין יותר UNEXO המפעלים נסגרו ולארסן יש המון זיופים בארץ שבאים בתיפזורת והמחירים מטורפים
3. אפשר לקחת גם 3 שנים רצוף

2. אין יותר ארסן ואין יותר UNEXO המפעלים נסגרו ולארסן יש המון זיופים בארץ שבאים בתיפזורת והמחירים מטורפים
אז כרגע יש רק את האנגלי והספרדי?
מה לדעתך עדיף? שניהם 30mg HCL?

לא ניסיתי אישית אך עם אנשים שניסו את שניהם אומרים שהם זהים, הבעיה היא שהם באותו המינון לכן מי שיגיד שאחד יותר טוב מהשני כנראה לוקח מינון גבוה יותר, הספרדי הוא 50 מ"ג לא יודע אם הוא 100% HCL האנגלי הוא 30 מ"ג 100% HCL

לא ניסיתי אישית אך עם אנשים שניסו את שניהם אומרים שהם זהים, הבעיה היא שהם באותו המינון לכן מי שיגיד שאחד יותר טוב מהשני כנראה לוקח מינון גבוה יותר, הספרדי הוא 50 מ"ג לא יודע אם הוא 100% HCL האנגלי הוא 30 מ"ג 100% HCL
אני יכול להשיג את האנגלי ב1.5-2שקל כדור.. המחיר סביר?( זה הכדורים שחרוט אליהם ATOM כן?)

מהשימוש שלי עם הATOM אני כמעט ולא מרגיש אותו (60 מ"ג + 400 קפאין)
לעלות מינון ל75 מ"ג או ל90 ?

סביר להניח שהתרגלת, אחד הדברים היותר מבאסים בחיטוב זה ההסתגלות של הגוף לממריצים קפאין/אפדרין.
אם אתה רוצה לחוות שוב את האפקט של המרץ, תצטרך לקחת בצורה מחזורית ON-OFF. אל תשכח, גם אם אינך מרגיש זה לא אומר שהחומר לא עובד, האפדרין ממשיך לפעול "מאחורי קלעים" רק בלי האפקט של המרץ.

סביר להניח שהתרגלת, אחד הדברים היותר מבאסים בחיטוב זה ההסתגלות של הגוף לממריצים קפאין/אפדרין.
אם אתה רוצה לחוות שוב את האפקט של המרץ, תצטרך לקחת בצורה מחזורית ON-OFF. אל תשכח, גם אם אינך מרגיש זה לא אומר שהחומר לא עובד, האפדרין ממשיך לפעול "מאחורי קלעים" רק בלי האפקט של המרץ.

אני בקושי שבוע עם האפדרין והעלתי מ-30 בהתחלה ל-60, לחכות עוד יומיים שלוש ולהעלות ל-75/90 או להשאר עם המינון הנוחכי ?

יש הכל חביבי צריך לדעת איפה לחפש,זה נכון שהמפעלים נסגרו אבל עדיין חי וקיים.

אני יודע שיש בארץ אבל לארסן יש המון זיופים ו UNEXO כמעט אף אחד לא מוכר כבר הרוב עברו ל ATOM, שנה הבאה לא יהיה כבר את 2 החברות הללו גם בארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית