הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס בלי סקוואט

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
יש לי בעיה אם באק סקוואטים (כאבי תופת בחלק האחורי של רגל שמאל) אז הייתי צריך לחתוך מהתוכנית הנוכחית שהייתה לי, אני לא הולך ללכת לרופא אז החלטתי להתמקד במה שאני כן יכול לעשות : דדליפט ובנץ.

מה דעתכם על המתכונת הבאה :
Volume :
Deadlift 5 X 5
Paused Bench 7 X 3
Row 5 X 5

Recovery:
Pause Squat 3 X 3
Press 3 X 3
Chins 5xMax

Intensity:
Deadlift 1 X 3
Paused Bench 2 X 2
Squat 2 X 1

הסקוואט בעצימות ממש קל לתנועה עצמה והפאוס סקוואט קל גם כן....
התרגילים בנפח יבוצעו עם טכניקה טובה לעומת העצימות.

עם 4000+ קלוריות (מגיע ל-150 גרם חלבון מלא ביום)
ו-7 שעות שינה ביום

האלטרנטיבה השנייה היא נפח לפרונט סקוואט (כאב מינימליסטי ולא מפריע) אבל אני לא חושב שזה עדיף על נפח בדדליפט

@incin @MikeRozner @PowerLifting @SmokingSnake

5X5 דד ליפט עם איזה אחוז מה5RM שלך?
אני אישית אחרי סט טוב של דד ליפט יכול רק ללכת הבייתה לבכות.

דווקא הייתי מנצל את זה בשביל לשפר את הפרונט סקווט.

חוץ מזה... שווה אולי להבין מה מקור הכאב? אם זה רצועה או שריר?

• פותח/ת השרשור
חשבתי להתחיל עם משהו כמו 112-125 ל 5x5 עם טכניקה טובה כשהחמישייה עומדת על 150 ושלישייה 155 (וחזרה אחת 166+)

הבעיה היא שבעוד 8 שבועות אני רוצה להתחרות ואני מעדיף להתעסק בהרמטת שקשורות לטוטאל (סקוואט בנץ דדליפט) ופחות ב״תרגילי עזר״

חשבתי להתחיל עם משהו כמו 112-125 ל 5x5 עם טכניקה טובה כשהחמישייה עומדת על 150 ושלישייה 155 (וחזרה אחת 166+)

הבעיה היא שבעוד 8 שבועות אני רוצה להתחרות ואני מעדיף להתעסק בהרמטת שקשורות לטוטאל (סקוואט בנץ דדליפט) ופחות ב״תרגילי עזר״

ואת זה אתה רוצה להשיג בלי סקוואט?
טקסס מבוססת על סקוואט.

זה אפשרי בהחלט, אבל בחיים לא הייתי מקבל את העובדה שאני לא יכול לעשות סקוואט אתה צריך ללכת לטפל בזה. ממליץ בחום לעשות סקוואט קל על מנת אולי לרפא את זה. ולגבי דדליפט 5X5 זה אפשרי, זה זוועה, וזה אפילו יעיל.

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי בהחלט, אבל בחיים לא הייתי מקבל את העובדה שאני לא יכול לעשות סקוואט אתה צריך ללכת לטפל בזה. ממליץ בחום לעשות סקוואט קל על מנת אולי לרפא את זה. ולגבי דדליפט 5X5 זה אפשרי, זה זוועה, וזה אפילו יעיל.
אני יכול לעשות סקוואט ממש קל וגם שמתי בעצימות סקוואט קל (נגיד בפעם הראשונה נלך על שתי סינגלים של 85 שזה שטויות ממש) ובהתאוששות סקוואט עם עצירה...
זה משהו שכבר היה לי לפני הרבה זמן וחזר כשניסיתי לחזור לlb בד״כ מנוחה של 6 שבועות ואני יכול לחזור לhb או ״סקוואט אולימפי״ בלי בעיה וזה מה שאני אעשה (אחרי התחרות אתמקד בסקוואט כנראה לינארית + חיטוב)

תודה על העזרה / אישור 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית