פרסומת לאתר מצונזר?

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
מצד אחד מצנזרים פה את האתר IHERB מצד שני, בחלק העליון של הפורום יש פרסום לאתר. מה הסיפור של זה?

איזה אתר? תכתוב מופרד כי זה צונזר (כמו שכתבת חח)

• פותח/ת השרשור
זה בסדר אם נכנסים לעריכה של ההודעה ההנהלה תראה על מה דיברתי, חוץ מזה שאתה יכול להסתכל למעלה ולראות

נכון לעכשיו שיתוף הפעולה עם SAN הסתיים ובמקום הוחלפו הפרסומות לפרסומות של גוגל (שאין לנו שליטה ממשית עליהם).
בעוד כמה שבועות/חודשים נעדכן את כולם לגבי פרוייקט חדש שאנחנו מקימים (שיעשה קצת בלאגן 😃 ).

אין לי כלום למעלה אני מהפלא
גם לפי מה שהבנתי הפרסומות זה מגוגל ככה שמשה לא בוחר פרסומות כאלו ואחרות אלה כל מה שבא במגע עם ״כושר״ ו״ספורט״ יופיע פה כמו בפייסבוק לדוגמא לי זה מציע ספת כושר ב-199 שקלים שתוציא לי ריבועים והפניה לבית מרקחת שבו נמכרים הויטמינים הזולים ביותר...
בכל מקרה בטח משה מודע לזה

לי זה בכלל מציע טיסות לאירופה וציוד לתיירות וטיפוס
...

WTF גוגל....

לי זה בכלל מציע טיסות לאירופה וציוד לתיירות וטיפוס
...

WTF גוגל....
לא ממש WTF...
גוגל מתאימים את הפרסומות בהתאם להיסטוריה שלך + חיפושים בגוגל.
כל פרסומת מותאמת למה שהמשתמש מחפש (בד"כ).

לא ממש WTF...
גוגל מתאימים את הפרסומות בהתאם להיסטוריה שלך + חיפושים בגוגל.
כל פרסומת מותאמת למה שהמשתמש מחפש (בד"כ).

כן...
היסטוריה של לפני 4 חודשים...

פעם אחרונה שחיפשתי משהו על ציוד טיפוס ,זה הייה מגנזיום לפני שבאתי לאקטיב...(לפני כ3-4 חודשים)

נכון לעכשיו שיתוף הפעולה עם SAN הסתיים ובמקום הוחלפו הפרסומות לפרסומות של גוגל (שאין לנו שליטה ממשית עליהם).
בעוד כמה שבועות/חודשים נעדכן את כולם לגבי פרוייקט חדש שאנחנו מקימים (שיעשה קצת בלאגן 😃 ).
אם שיתוף הפעולה עם סאן הסתיים, אפשר לדבר שוב על הזמנות מחול?

אצלי זה מראה פרסומת לאומגה 3, מעניין 😃

זה עוקב אחר היסטוריית הגלישה שלך ומתאים לך פרסומות בהתאם (ככה גוגל עובדים).

Screenshot_2014-02-10-14-57-34-1.png

איך הם ידעו?

PicsArt_1392038473565.jpg

רצות לי פרסומות לטיפול באימפוטנציה, ככל הנראה לאחר חיפושים ולילות ללא שינה לאחר pct לא מוצלח.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית