שלום רב לכולם ,
אני לא מרבה לרשום פה כי אני לא מבין גדול בנושא - אבל אני עוקב כל הזמן פה בפורום אחרי דיונים ושיחות וכל מיני בקשות .
אני עכשיו הגעתי למצב שאני קצת מתלבט עם עצמי לאן אני רוצה לקחת את עצמי עם הגוף .
מצד אחד אני די מרוצה מהמבנה שיש לי כרגע , חוץ מבטן תחתונה קטנטנה שאני אוכל להעלים אותה עם עוד קצת חיטוב .
הנתונים שלי להלן :
גובה : 1.88 מ' .
משקל : 94.5
היקף יד : 39.3
היקף מותן : 90.2
אחוז שומן : 13.5%
כל הנתונים פה נבדקו היום ע"י תזונאי קליני ( ולא מדדתי לעצמי או מישהו לא מוסמך / לא מבין )
עכשיו אני מאוד רוצה להתחיל להגיד את המסת גוף שלי , אני מרגיש שאני צריך להעמיס עליי עוד איזה 10 ק"ג בשקט ,
ואני לא יודע האם זה נכון עכשיו / להמשיך עוד קצת לחטב לרדת לאזור ה-11% או 12% ולעשות סייקל .
קודם כל כדי לדעת , מה לדעתם אני צריך לעשות עכשיו ?
תודה רבה לכל החבר'ה פה !
אני לא מרבה לרשום פה כי אני לא מבין גדול בנושא - אבל אני עוקב כל הזמן פה בפורום אחרי דיונים ושיחות וכל מיני בקשות .
אני עכשיו הגעתי למצב שאני קצת מתלבט עם עצמי לאן אני רוצה לקחת את עצמי עם הגוף .
מצד אחד אני די מרוצה מהמבנה שיש לי כרגע , חוץ מבטן תחתונה קטנטנה שאני אוכל להעלים אותה עם עוד קצת חיטוב .
הנתונים שלי להלן :
גובה : 1.88 מ' .
משקל : 94.5
היקף יד : 39.3
היקף מותן : 90.2
אחוז שומן : 13.5%
כל הנתונים פה נבדקו היום ע"י תזונאי קליני ( ולא מדדתי לעצמי או מישהו לא מוסמך / לא מבין )
עכשיו אני מאוד רוצה להתחיל להגיד את המסת גוף שלי , אני מרגיש שאני צריך להעמיס עליי עוד איזה 10 ק"ג בשקט ,
ואני לא יודע האם זה נכון עכשיו / להמשיך עוד קצת לחטב לרדת לאזור ה-11% או 12% ולעשות סייקל .
קודם כל כדי לדעת , מה לדעתם אני צריך לעשות עכשיו ?
תודה רבה לכל החבר'ה פה !