הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט האם להתחיל סייקל / לחכות עוד קצת .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
שלום רב לכולם ,
אני לא מרבה לרשום פה כי אני לא מבין גדול בנושא - אבל אני עוקב כל הזמן פה בפורום אחרי דיונים ושיחות וכל מיני בקשות .
אני עכשיו הגעתי למצב שאני קצת מתלבט עם עצמי לאן אני רוצה לקחת את עצמי עם הגוף .
מצד אחד אני די מרוצה מהמבנה שיש לי כרגע , חוץ מבטן תחתונה קטנטנה שאני אוכל להעלים אותה עם עוד קצת חיטוב .
הנתונים שלי להלן :

גובה : 1.88 מ' .
משקל : 94.5
היקף יד : 39.3
היקף מותן : 90.2
אחוז שומן : 13.5%

כל הנתונים פה נבדקו היום ע"י תזונאי קליני ( ולא מדדתי לעצמי או מישהו לא מוסמך / לא מבין )
עכשיו אני מאוד רוצה להתחיל להגיד את המסת גוף שלי , אני מרגיש שאני צריך להעמיס עליי עוד איזה 10 ק"ג בשקט ,
ואני לא יודע האם זה נכון עכשיו / להמשיך עוד קצת לחטב לרדת לאזור ה-11% או 12% ולעשות סייקל .
קודם כל כדי לדעת , מה לדעתם אני צריך לעשות עכשיו ?

תודה רבה לכל החבר'ה פה !

אהלן,

ראשית יפה מאוד שאתה שואל ואתה מאוד סובלני בנוגע לעניין החומרים.

מבחינת אחוז שומן אתה בסדר גמור, אם אתה מרגיש שמיצית את עצמך ואתה רוצה קצת מעבר יש לך את האופציה לגשת לחומרים.

להתחיל בעדינות עם 500מג טסט אננטט מפוצל ל2 זריקות בשבוע בהעדפה לרפואי (סייקל ראשון), בדיקות דם מקיפות לפני ולאחר הסייקל, וחשוב שתדע במה להצטייד, ובכמה להצטייד במהלך הסייקל. בין אם זה מבחינת סטריליות עד לתרופות הנכונות.

נ.ב

מצבך טוב מאוד, אך יש עוד המון מקום להתקדם טבעי.

image.jpg

נערך לאחרונה:
שלום רב לכולם ,
אני לא מרבה לרשום פה כי אני לא מבין גדול בנושא - אבל אני עוקב כל הזמן פה בפורום אחרי דיונים ושיחות וכל מיני בקשות .
אני עכשיו הגעתי למצב שאני קצת מתלבט עם עצמי לאן אני רוצה לקחת את עצמי עם הגוף .
מצד אחד אני די מרוצה מהמבנה שיש לי כרגע , חוץ מבטן תחתונה קטנטנה שאני אוכל להעלים אותה עם עוד קצת חיטוב .
הנתונים שלי להלן :

גובה : 1.88 מ' .
משקל : 94.5
היקף יד : 39.3
היקף מותן : 90.2
אחוז שומן : 13.5%

כל הנתונים פה נבדקו היום ע"י תזונאי קליני ( ולא מדדתי לעצמי או מישהו לא מוסמך / לא מבין )
עכשיו אני מאוד רוצה להתחיל להגיד את המסת גוף שלי , אני מרגיש שאני צריך להעמיס עליי עוד איזה 10 ק"ג בשקט ,
ואני לא יודע האם זה נכון עכשיו / להמשיך עוד קצת לחטב לרדת לאזור ה-11% או 12% ולעשות סייקל .
קודם כל כדי לדעת , מה לדעתם אני צריך לעשות עכשיו ?

תודה רבה לכל החבר'ה פה !

אני אתן לך את התשובה הכי נכונה שאי פעם תשמע פה.
ככל שאתה יכול לדחות התחלת חומרים - דחה אותם!
אם אתה יכול בלי וזה מספיק למטרות שלך - מעולה! הרווחת כפליים.

אם באמת ניסית הכל, אתה לא מרוצה מהתוצאות ואתה מוכן לסיכונים הכרוכים בדבר - קפוץ בעדינות על הרכבת.

אבל ככלל, אם העניין בר-דיחוי יש לראות בו ראשון במעלה.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

ראשית יפה מאוד שאתה שואל ואתה מאוד סובלני בנוגע לעניין החומרים.

מבחינת אחוז שומן אתה בסדר גמור, אם אתה מרגיש שמיצית את עצמך ואתה רוצה קצת מעבר יש לך את האופציה לגשת לחומרים.

להתחיל בעדינות עם 500מג טסט אננטט מפוצל ל2 זריקות בשבוע בהעדפה לרפואי (סייקל ראשון), בדיקות דם מקיפות לפני ולאחר הסייקל, וחשוב שתדע במה להצטייד, ובכמה להצטייד במהלך הסייקל. בין אם זה מבחינת סטריליות עד לתרופות הנכונות.

נ.ב

מצבך טוב מאוד, אך יש עוד המון מקום להתקדם טבעי.

צפה בקובץ המצורף 15446
קודם כל תודה רבה לך על התגובה ,
הדבר שאני בחומרים הכי מפחד ממנו האמת ? זה הקטע של המחטים - לא כי אני מפחד ממחטים , אלא כי אני אצטרך לעשות את זה לעצמי בלי שמישהו אחר יזריק וזה קצת מפחיד כי אף פעם באמת לא עשיתי ובטח ובטח שלעצמך זה הרבה יותר קשה / מפחיד .
אני חושב שאני אמשוך עוד חודשיים +- של תזונה נכונה ארד עוד טיפה באחוזי שומן אגיע למצב שאני באמת מרוצה ממנו ואז אני אעשה את הסייקל הראשון שלי של נטו טסט .
בבוא היום אני מאמין שאתייעץ עם האנשים הנכונים ואקנה כמובן רק את ה- Top שבחומרים כי אני לא מתפשר בדברים האלה .

תודה רבה לך שוב פעם!
אני אתן לך את התשובה הכי נכונה שאי פעם תשמע פה.
ככל שאתה יכול לדחות התחלת חומרים - דחה אותם!
אם אתה יכול בלי וזה מספיק למטרות שלך - מעולה! הרווחת כפליים.

אם באמת ניסית הכל, אתה לא מרוצה מהתוצאות ואתה מוכן לסיכונים הכרוכים בדבר - קפוץ בעדינות על הרכבת.

אבל ככלל, אם העניין בר-דיחוי יש לראות בו ראשון במעלה.

אין ספק שזה יכול לסבול דיחוי, אבל אני חושב שאני בסופו של דבר כך או כך אנסה לפחות סייקל אחד במוקדם או מאוחר ,
מה שכן כמו שרשמתי לחבר שלנו פה למעלה, שאני אדחה את זה בעוד כמה חודשים אסיים עם החיטוב כמו שצריך אגיע לתוצאה הרצויה ואז אתחיל לשקול בכובד ראש את כל הנושא .

תודה רבה אביעד !

קודם כל תודה רבה לך על התגובה ,
הדבר שאני בחומרים הכי מפחד ממנו האמת ? זה הקטע של המחטים - לא כי אני מפחד ממחטים , אלא כי אני אצטרך לעשות את זה לעצמי בלי שמישהו אחר יזריק וזה קצת מפחיד כי אף פעם באמת לא עשיתי ובטח ובטח שלעצמך זה הרבה יותר קשה / מפחיד .
אני חושב שאני אמשוך עוד חודשיים +- של תזונה נכונה ארד עוד טיפה באחוזי שומן אגיע למצב שאני באמת מרוצה ממנו ואז אני אעשה את הסייקל הראשון שלי של נטו טסט .
בבוא היום אני מאמין שאתייעץ עם האנשים הנכונים ואקנה כמובן רק את ה- Top שבחומרים כי אני לא מתפשר בדברים האלה .

תודה רבה לך שוב פעם!

אין ספק שזה יכול לסבול דיחוי, אבל אני חושב שאני בסופו של דבר כך או כך אנסה לפחות סייקל אחד במוקדם או מאוחר ,
מה שכן כמו שרשמתי לחבר שלנו פה למעלה, שאני אדחה את זה בעוד כמה חודשים אסיים עם החיטוב כמו שצריך אגיע לתוצאה הרצויה ואז אתחיל לשקול בכובד ראש את כל הנושא .

תודה רבה אביעד !
תאמין לי זה שטויות הפחד ממחטים , גם אני חששתי כך בהתחלה איך אעשה זאת , אבל לומדים מתגברים והנה היום אפילו באוזן אני יכול ;-) סתם בפעם הראשונה תעשה זאת עם מישהו שיודע לישבן ולאט לאט תגיע לכתף תלמד איפה האיזור וזה שטויות

תדע לך דבר אחד המושג ״סייקל אחד וזהו״ לא קיים!
רוב המתאמנים שניסו פעם אחת ינסו עוד... זה דבר ממכר מכל ההביטים (כוח עצום, גדילה מהירה, הרגשה נפשית טובה, וכו׳)
חודש חודשים לא ישנו כלום , בכל מקרה תעשה חשבון נפש תבדוק את עצמך איזה דרך אתה רוצה לבחור ׳בקריירת האימונים שלך׳ מה שלא תבחר בהצלחה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית