הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת לחיצת חזה

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
עד היום, כשהייתי עובד לחיצת חזה הייתי עובד עם מרפקים פונים לצדדים. לאחר צפייה בסרטוני לימוד והדגמת טכניקת לחיצה (PL), עבדתי היום אם מרפקים פונים לפנים. מעבר לעובדה שלחצתי פחות משקל ( מה שאני מייחס להתנסות בטכניקה חדשה), אני הרגשתי מהסט הראשון את מירב העומס דווקא על היד האחורית אף על פי שהאחיזה היתה רחבה. כמובן שהטריספס פעיל מאוד בלחיצת חזה, אך אני בספק אם עליו להיות כל כך דומיננטי. האם זו הרגשה מקובלת בלחיצה בטכניקה זו ( כאשר המרפקים פונים קדימה)?

עד היום, כשהייתי עובד לחיצת חזה הייתי עובד עם מרפקים פונים לצדדים. לאחר צפייה בסרטוני לימוד והדגמת טכניקת לחיצה (PL), עבדתי היום אם מרפקים פונים לפנים. מעבר לעובדה שלחצתי פחות משקל ( מה שאני מייחס להתנסות בטכניקה חדשה), אני הרגשתי מהסט הראשון את מירב העומס דווקא על היד האחורית אף על פי שהאחיזה היתה רחבה. כמובן שהטריספס פעיל מאוד בלחיצת חזה, אך אני בספק אם עליו להיות כל כך דומיננטי. האם זו הרגשה מקובלת בלחיצה בטכניקה זו ( כאשר המרפקים פונים קדימה)?
הטרייספס בהחלט משמעותיים אך הגריפ רחב ולכן השימוש בהם מופחת.
מרפקים לצדדים (אני זורם עם הטרמינולוגיה שלך) מעלה מאוד את הסיכון לפציעה אם תתבצע תנועה לטראלית (ותתבצע). זה אקוטי יותר במשקלים גבוהים, שם תנועה לטראלית מיותרת תביא לפציעה שתסיים לך את קריירת הבנץ' לתקופה לא מבוטלת.

• פותח/ת השרשור
הטרייספס בהחלט משמעותיים אך הגריפ רחב ולכן השימוש בהם מופחת.
מרפקים לצדדים (אני זורם עם הטרמינולוגיה שלך) מעלה מאוד את הסיכון לפציעה אם תתבצע תנועה לטראלית (ותתבצע). זה אקוטי יותר במשקלים גבוהים, שם תנועה לטראלית מיותרת תביא לפציעה שתסיים לך את קריירת הבנץ' לתקופה לא מבוטלת.
tell me about it.. לצערי אני כבר אחרי ניתוח Superior Labrum Anterior Posterior tear.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית