עזרה בבניית חדר כושר ביתי עד 4 אלף שקל.

• פותח/ת השרשור roni
  • פורסם בתאריך

roni

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
אלהן.

אני הולך לבנות חדר כושר ביתי, עכשיו יש ברשותי מספר אפשרויות לבחירת ספה ללחיצת חזה,
בקצרה.

יש לי את האפשרות לרכוש את הספא הזאת ללחיצת חזה (1100ש"ח)
ובנוסף במידה ואני ילך על הספא הזו אני אקנה בנוסף ספא נפרדת לעבודה חופשית ב-730 ש"ח:

http://www.powersport.co.il/Product.asp?cc=020306&id=492

מחיר 1100http://www.powersport.co.il/ShowPic.asp?pic=ItemImages/492/400X400_W353-site.jpg
מושב מתכוונן ל-5 מצבים (משיפוע שלילי ועד 90 מעלות)
ריפודים עבים במיוחד מחומר מונע הזעה
כנים מיוחדים לאחסנת צלחות המשקל
הספה מתאימה גם למוט אולימפי.

+ספא נפרדת לעבודה חופשית:
http://www.powersport.co.il/Product.asp?cc=020306&id=582
מחיר 730

סה"כ 1830

יוצא לי מיטה ללחיצת חזה+ספא נפרדת לעבודה חופשית.

או אפשרות ב'
רכישת ספא חופשית+כננת ב-1475 ש"ח
http://www.powersport.co.il/Product.asp?cc=020306&id=497
היתרון כאן שאפשר להפריד את הספא מהכננת, ולעשות גם סקוואט, אבל מין הסתם לא נראה לי שזה יהיה כל כך נוח לעבודה בחזה, וכל כך יציב.

לגבי מולטי טריינר, זה לפי דעתי ביזבוז כסף, אין לי צורך באחד כזה חוץ מהשימוש בפולי עליון(גב-יד אחורית) ותחתון, כדי להשקיע עד איזה 1200 שקל?!
או ללכת במקום על מכשיר מתח ומקבלים ב-880 שקל?
http://www.powersport.co.il/Product.asp?cc=020306&id=572
מה דעתכם ?!.

מוט ישר 1.80 (אני קונה)
מוט w ( יש לי)
משקל עד 150 (קילו ככה יש לי)
ידיות קצרות (לעבודת חופשית )

אני אשמח לשמוע הצעות רעיונות וכו'. 🙌
נ.ב
אל תציעו לי לקנות כלוב, תודה.

למה לא כלוב?
יש כלובים עם מתח,ככה תוכל לעשות סווקאט בבטחה
וגם זה יהיה סטנד מצויין ללחיצות חזה,כתפיים

קנה ספה מתכוננת + כלוב (ראיתי באיזה אתר ב1500, סוג של כלוב)
מוט אולימפי, מוט W, ושני דאמבלים מתכוננים

• פותח/ת השרשור
למה לא כלוב?
יש כלובים עם מתח,ככה תוכל לעשות סווקאט בבטחה
וגם זה יהיה סטנד מצויין ללחיצות חזה,כתפיים
היי. כי הכלוב הזה שאתה מדבר עליו, עולה לפחות 3 אלף. וזה לפני המיטות צלחות משקל וכו'.

לחיצת כתפיים אפשר לעשות עם משקל חופשי, וגם לאלתר אם מוט זה לא בעיה.

מעבר לזה, יש לי אפשרות לקנות ספא חופשית,ספא ללחיצת חזה,מתח מקבלים, זה יותר נוח, ויותר עדיף מללכת על כלוב.

וגם ככה אפשר להתאמן כמה אנשים.

קוזמן, אין לי מספיק כסף לאולימפי, רק המוט ללחיצת חזה 2.2 עולה בין 400-500 שקל.

שוב פעם, על איזה אופציה ללכת בקשר לספות? א' או ב'

כדי לקנות מולטי לפולי עליון ותחתון ?!
או ללכת על מתח ומקבלים, אני יכול לקבל מולטי מחבר, אבל לא במצב מי יודע מה.

תודה ✌️

כלוב + פלטות + מוט + ספה פשוטה

אם נשאר כסף אז מתח ומקבילים
פולי ממש לא צריך וגם ספה מתכווננת לא צריך.

אמנם התקציב שציינת לא נמוך, אך מאחר ואיני מכיר את טווחי המחירים עבור כל פיסת ציוד שציינת, כך שיש לקרוא את דברי ולהתאימם (במקרה ותרצה) למצבך הכספי.

בעיקרון, אני בעד אופציה א', לפחות בנוגע לספה. ספה שאפשר לכוון משכיבה לישיבה (וההיפך) תדאג שלא תנסה להשתלט על כיסאות ביתיים, שלא לדבר על הגרת זיעה עליהם. אגב, אין דבר כזה חומר שמונע זיעה (אלא אם מדובר בכימיקל שמורחים/ מרססים על העור, או בולעים) שממנו מרכיבים ציוד אימונים על סוגיו.

סוג המוט (אולימפי/ רגיל) אינו רלוונטי לכלום, אלא אם יש לך מטרה מסויימת. עם מוטות חופשיים ניתן לבצע כמעט כל תרגיל. תוסיף לרשימה מוט למתח שניתן להרכבה על (כמעט) כל משקוף, ובזה נגמר הסיפור. מקבילים אפשר לבצע על זוג כיסאות.

אם הספה מגיעה עם כן מיוחד לאחזקת מוט, כמו ספות לחיצות החזה שיש במכון, דייך. זה יעזור במיוחד אם הכן ניתן לניתוק מהספה. אתה מעוניין לפנק את עצמך, תוודא אם ניתן לחבר לספה מתקן שיאפשר לבצע פשיטת/ כיפוף ברכיים.

אני נוהג להתרחק ממולטי-טריינר כמו מאש, במיוחד לאור העובדה שאני מעדיף משקולות חופשיות (מסיבות רבות המוכרות). זה לא אומר שמולטי-טריינר חסר משמעות, ושאם יהיה אחד בסביבה, אני אתבייש להשתמש בו.

מאור אתה סטלן? תקרא שוב פעם את הכותרת..

אני משתדל לשאוף (חמצן!!) מדי פעם, זה קורה 😉.

ולעניין האשכול, מלבד המשפט הראשון (שעבר תיקון לאור התגובה של קודמי), דברי עומדים בעינם. יהיה התקציב אשר יהיה, זה לא אומר שחייבים לקנות דברים מיותרים. אלא אם כן פותח האשכול מעוניין, כמובן.

• פותח/ת השרשור
חח הורג אותי, אני אומר שאני לא מעוניין לרכוש כלוב, ורושמים לי בכל זאת איי איי אי..

black
קראתי פעמים את התגובה שלך וניסתי להבין מה רשמת, אבל עדין לא הבנתי. המטרה שלי זה לגדול כמה שיותר.
אין לי תקציב לקנות ציוד אולימפי, זה יקר מאוד.

מין הסתם כל מפתח גוף יודע שמולטי טריינר זה ביזבוז זמן וכסף, אבל לתרגלי פולי עליון\תחתון הוא שימושי.

באפשרות א'
הספא מגיעה עם מעמד נפרד, זאת אומרת שהפסא לא מחוברת כמו ספא ב', וניתן לעבוד עלייה גם באופן חופשי, יש קן למוט שניתן להפריד אותו מהספא. לעשות איתו סקוואט,לחיצת כתפיים. ובעצם יוצא שאתה משלם 1475 שקל.

אפשרות ב'
אתה קונה ספא ללחיצת חזה שלא נפרדת, כמו במכוני כושר רק לא אולימפית. ניתן גם אותה לכוון משיפוע שלילי, לשיפוע חיובי עד 90 מעלות. אפשרות לעבודה על חזה עליון,לחצית חזה,ותחתון. ובנוסף לקנות ספא אחת נפרדת לעבודה חופשית עם משקולות.

עכשיו אני לא יודע על מה באמת ללכת, כי מצד אחד אפשרות ב' נראת לי יותר טובה, כי הספא מקובעת, ויותר נוחה לעבודה על החזה. ובנוסף אף פעם לא מזיק שיש עוד ספא לעבודה חופשית. גם מה את הקן שמוכרים בספא א' אפשר לרתך בפשטות.

בקשר למקבילים אחי, איך אפשר לעשות על כיסאות ?!.. צריך גם להוסיף משקל, ושהעבודה תהיה נוחה.
לא אכפת לי להשקיע במכשיר הזה של המתח והמקבלים, השאלה האם כדי ?.. אני הולך להשים את כל הציוד במרפסת שלי בחוץ, אני רוצה להתאמן עם ציוד שאני אתקדם איתו כמה שיותר במטרות שלי.

כרגע אני מטר 67 שוקל 80 על 12 אחוז שומן, אני מחפש כמה שיותר מסה, אז לא אכפת לי להשקיע על ציוד.

אולימפי זה כבר עולם אחר, אבל אני קונה מוט ישר 1.8 אז זה גם די טוב.

שורה תחתונה, ללכת על אפשרות א' או ב'

ובקשר למתח ומקבלים כדי לקנות או לוותר?!

תודה למי שבאמת עזר, מודה מכל הלב.

• פותח/ת השרשור
מה ההגיון לקנות כלוב ?! להשים 3 אלף על כלוב טוב מה ?

כדי לעשות סקוואט ומתח לשלם 3 אלף שקל ?.. ספא מתכוונת זה ספא חופשית, וממש כן צריך.
למה?.. כי אפשר לעבוד עם משקל חופשי ,לחיצת כתפיים,חזה עליון,לחיצת חזה,תחתון,יד אחורית,וכו'.

עדפה שלי לא לקנות כלוב, באופן אישי גם אם רוני קולמן יגיד לי שזה הכי הכי טוב שיש, מבין אחי?.. אתה רוצה לעזור לי להחליט בקשר לאופציות שנתתי בכיף, אני לא מבין כמה פעמים אני אצטרך לחזור על עצמי שאני לא מעוניין בכלוב.

מה ההגיון לקנות כלוב ?! להשים 3 אלף על כלוב טוב מה ?

כדי לעשות סקוואט ומתח לשלם 3 אלף שקל ?.. ספא מתכוונת זה ספא חופשית, וממש כן צריך.
למה?.. כי אפשר לעבוד עם משקל חופשי ,לחיצת כתפיים,חזה עליון,לחיצת חזה,תחתון,יד אחורית,וכו'.

עדפה שלי לא לקנות כלוב, באופן אישי גם אם רוני קולמן יגיד לי שזה הכי הכי טוב שיש, מבין אחי?.. אתה רוצה לעזור לי להחליט בקשר לאופציות שנתתי בכיף, אני לא מבין כמה פעמים אני אצטרך לחזור על עצמי שאני לא מעוניין בכלוב.

בכלוב אתה יכול לעשות בנצ', סקוואט, פרס.
ספא מתכווננת בשביל מה? "חזה עליון" ? תעשה בנצ' רגיל ופרס - לא צריך יותר מזה.
לחיצת כתפיים תעשה פרס בעמידה, עם כלוב.

• פותח/ת השרשור
וואי בואנה אתה לא מבין עברית או מה? ... אני לא רוצה כלוב, ולא שאלתי אותך מה לעשות ובשביל מה.

זה לא לחזה עליון" זה ליד אחורית,זה לפלייס,לחיצת כתפיים,לחיצת צרפתית,יד קידמית וכל מה שיש לעשות עם ספא מתכוונת.

ושוב פעם זה לא משנה לך בשביל מה אני צריך, אני ביקשתי עזרה לגבי דברים צפציפים, אבל אין אתם קשיי הבנה רבאק.

ואני לא ישלם 3 אלף בשביל לעשות סקוואט, אני אקנה כננת ב500 שקל או יכין אחת, בלי להשקיע כל כך הרבה כסף. אתם לא פתוחים לדברים חדשים, הראש שלכם סגור אשכרה, כלוב כלוב כלוב כלוב, כמו בפורום ה-2 של הילדי חנונה.

וכל אחד מנסה להיות לי פרופסור, איזה תרגילים לעשות ואיזה תרגילים לא לעשות, מה לעשות ומה לא לעשות ולמה!!

אישי הטוב, אני מציע שתירגע. התלהמות לא תוביל לכלום. המשך לדברי תקבל במסר אישי.

אפשט את דברי, ואתייחס לעניין שלא שמתי לב אליו קודם. אני מציע תבחר באפשרות א'. אני יודע שיש ספות שאפשר לכוון, אך אם זה לא המצב במוצר שאתה מבקש לקנות, לא קרה כלום. כמובן שאפשר למצוא מתקנים אחרים בסגנון.

אל תוותר על מתח ומקבילים. יש וריאציות להכל, כולל מקבילים. אם תרצה, אוכל לומר לך אילו, ולרענן את זכרונך בנושא. אם אתה מעוניין לקנות מתקן למתח/מקבילים, זכותך המלאה. אם יש לך יכולת, תשקיע בגרביטון.

כל תרגילי הפולי למיניהם הם נחמדים, אך יש להם תחליפים רציניים שניתן לבצע בעזרת מוטות חופשיים. מה שאומר (לדעתי): פולי = מותרות.

וואי בואנה אתה לא מבין עברית או מה? ... אני לא רוצה כלוב, ולא שאלתי אותך מה לעשות ובשביל מה.

זה לא לחזה עליון" זה ליד אחורית,זה לפלייס,לחיצת כתפיים,לחיצת צרפתית,יד קידמית וכל מה שיש לעשות עם ספא מתכוונת.

ושוב פעם זה לא משנה לך בשביל מה אני צריך, אני ביקשתי עזרה לגבי דברים צפציפים, אבל אין אתם קשיי הבנה רבאק.

ואני לא ישלם 3 אלף בשביל לעשות סקוואט, אני אקנה כננת ב500 שקל או יכין אחת, בלי להשקיע כל כך הרבה כסף. אתם לא פתוחים לדברים חדשים, הראש שלכם סגור אשכרה, כלוב כלוב כלוב כלוב, כמו בפורום ה-2 של הילדי חנונה.

וכל אחד מנסה להיות לי פרופסור, איזה תרגילים לעשות ואיזה תרגילים לא לעשות, מה לעשות ומה לא לעשות ולמה!!

כלוב זה הציוד הכי שימושי בחדר כושר. אתה יכול לעשות את כל התרגילים שצריך כדי להתקדם יפה בכלוב.

כמובן שזה קשה ועדיף לקנות ציוד לתאומים ויד אחורית. קח לך יומיים מנוחה מהפורום לשקול את זה.

• פותח/ת השרשור
חח. מצחיק מאוד, אתה צוחקים על הפורום ה-2, אבל בזמן דיון הכי פשוט ישר מחלקים באנים?.. נו באמת ?

שפה בוטה" איפה רשמתי משהו "בוטה" ?!... תפסיקו להיות מושפעים, ולקחת את הפורום כחיים האמיתים. יש כאן אנשים שכל היום בפורום, וזה אשכרה מצער. כאילו כל החיים סובב פורום, ואימונים. (מישהו אמר מירמור ?!)

שיהיה.

black
אני מודע לכך שיש תרגילים טובים יותר מהפולי לגב. כגון מתח,חתירות,דד ליפט,מסור,בנט אובר,וכו'.
יד אחורית, יש לי תרגילים מועדפים, לחיצה צרפתית,הרמת משקולת\מוט מאוחרי הראש,מקבילים, וכו'.

פאנק תפסיק לנסות להיות צודק בכוח. אתה לא פרופסור, אתה לא המצת את הבדיבילדינג, אתה בסה"כ ילד בן 18 שקרא מאמרים וגולש עם הזרם.

ולא אין לי צורך לקנות מכונה" לבייספס, יש מספיק תרגילים לעבודה על הבייספס.

כמובן שיש לאנשים כאן קשיי הבנה, שמאה פעם הסברתי שאני לא מעוניין בכלוב, אבל כל אחד נהיה לי פילוסוף, ושוב פעם רושם לי כלוב. באמת לא שמתי לב שרשמתם מקודם. יש לי סיבות משלי למה לא לקנות כלוב, ואתם חופרים כלוב כלוב.

למי שרוצה לדעת, בסופו של דבר אני הולך על ספא ללחיצת חזה,ספא חופשית,מתח מקבילים,מוט 1.8 125 קילו משקל,ידיות, מולטי טריינר אני לא מתכוון להשקיע, אני מקבל מחבר. קן משקולות אני מכין, בקיצור אחלה חדר כושר ביתי.

יותר תחנות עבודה, יותר נוחות,יותר אפשריות.

דרך אגב, לכל חוביבי הכלוב. זה מיותר מאוד להשיקע כל כך הרבה כסף על זה. אפשר להכין כלוב,מי שיודע לרתך בפשוטת. כנ"ל למקבילים ומתח.

חח. מצחיק מאוד, אתה צוחקים על הפורום ה-2, אבל בזמן דיון הכי פשוט ישר מחלקים באנים?.. נו באמת ?
אל תנסה בכלל להשוות בין 2 הפורומים, כאן מנסים לישמור על שפה והיתנהגות.
קיבלתי שם באן כרגע בגלל שאמרתי למישהו שהטכניקה שלו בפרונט סקוואט היא שגוייה..לול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית