הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט פרופ ומזרקים

asaf_11__

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
אני רוצה לעשות סקייל:
100mg test prop EOD for 8 weeks.
סקייל טןב? והpct אותו דבר כמו אנטט? ואני יכול נגיד יום ראשון להזריק בתחת צד ימין. יום שלישי צד שמאל יום חמישי צד ימין והלאה. זה בסדר לא תהיה בעיה מבחינת הזריקות? ולגבי מזרקים לא הבנתי איזה גודל לא הבנתי כלום

אני רוצה לעשות סקייל:
100mg test prop EOD for 8 weeks.
סקייל טןב? והpct אותו דבר כמו אנטט? ואני יכול נגיד יום ראשון להזריק בתחת צד ימין. יום שלישי צד שמאל יום חמישי צד ימין והלאה. זה בסדר לא תהיה בעיה מבחינת הזריקות? ולגבי מזרקים לא הבנתי איזה גודל לא הבנתי כלום
  • 150mg/eod עדיף (1.5ml במזרק).
  • 8 שבועות זה בסדר גמור.
  • חסר פרגניל החל מתחילת השבוע השני, 500iu בשבוע, על מנת להימנע מאטרופיה של האשך (ניוון האשך). יש לחדול מהשימוש כ-5 ימים טרם תחילת PCT.
  • ההזרקה בסדר גמור, מומלץ להישאר עם הישבן כאתר הזרקה. מחט 23G. שאיבה מהויאל תתבצע עם מחט 21G (קוטר גדול יותר) שתוחלף לצורך הזרקה.
  • לאחר החדרת המחט (23G) יש לבצע שאיבה מאוד קלה על-מנת לוודא שאין פגיעה בכלי דם (לא נראית שאיבה של דם למזרק). אין להזיז את המחט לאחר החדרתה.
  • PCT נשאר אותו דבר. שים לב שיש להתחיל PCT כ-4 ימים מהזרקה האחרונה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  • 150mg/eod עדיף (1.5ml במזרק).
  • 8 שבועות זה בסדר גמור.
  • חסר פרגניל החל מתחילת השבוע השני, 500iu בשבוע, על מנת להימנע מאטרופיה של האשך (ניוון האשך). יש לחדול מהשימוש כ-5 ימים טרם תחילת PCT.
  • ההזרקה בסדר גמור, מומלץ להישאר עם הישבן כאתר הזרקה. מחט 23G. שאיבה מהויאל תתבצע עם מחט 21G (קוטר גדול יותר) שתוחלף לצורך הזרקה.
  • לאחר החדרת המחט (23G) יש לבצע שאיבה מאוד קלה על-מנת לוודא שאין פגיעה בכלי דם (לא נראית שאיבה של דם למזרק). אין להזיז את המחט לאחר החדרתה.
  • PCT נשאר אותו דבר. שים לב שיש להתחיל PCT כ-4 ימים מהזרקה האחרונה.
אוקיי.
הפרנגיל חשוב? מה יקרה אם אני לא יקח?

אוקיי.
הפרנגיל חשוב? מה יקרה אם אני לא יקח?
אטרופיה של האשך; כלומר אותו ניוון והצטמקות האשך. יש לכך חשיבות גבוהה בהיבט בריאותי נרחב, קרי שמירה על פעילות תקינה של האשך ובהיבט המצומצם, בהקשר של התאוששותז, ניוון של האשך לתקופות ארוכות עלול לעקב התאוששות ולהביא לאובדן גבוה יותר מרווחי הסייקל.

ההזרקה בסדר גמור, מומלץ להישאר עם הישבן כאתר הזרקה. מחט 23G. שאיבה מהויאל תתבצע עם מחט 21G (קוטר גדול יותר) שתוחלף לצורך הזרקה.
אני אמליץ על מחט 25G במינונים של עד 1CC לזריקה. כמובן, מחטים של BD.. (שאיבה עם 18/21G)

אני אמליץ על מחט 25G במינונים של עד 1CC לזריקה. כמובן, מחטים של BD.. (שאיבה עם 18/21G)
אני מסכים, אך אם תציץ מעט למעלה תראה שהמלצתי על 1.5cc (יותר כמו 500mg שבועי). בנוסף זה קשור בסוג השמן, חלקם קשים להזרקה אפילו עם 23G.

אני מסכים, אך אם תציץ מעט למעלה תראה שהמלצתי על 1.5cc (יותר כמו 500mg שבועי). בנוסף זה קשור בסוג השמן, חלקם קשים להזרקה אפילו עם 23G.
בדרך כלל קיק הוא שמן סמיך וקשה להזרקה לעומת זרעי ענבים ואוליאט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית