הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בסייקל

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
כאבים בביצה הימנית למשך 5 ימים פלוס כאבים באזור כלייה הימנית, בטן תחתונה פנימית, כאבים ממש חלשים (סתם זה מציק בזמן הליכה וכדו׳.
יש מה ללכת לבדוק את זה? נ.ב חוסר תאבון כבר כמה ימים
תודה מראש, נ.ב אם מישהו מכיר מעבדה פרטית שניצן לבדוק אצלהם אשמח לתשובה 😃 תודה

שמעתי שמישהו מת מזה !!!
סתם !!!!
לך לקופת חולים תעשה בדיקה - זה בסדר אפשר להגיד לרופא שאתה בסייקל - הוא לא ילך למשטרה- הוא אומנם יעביר עליך ביקורת - אבל אתה אמור להסביר לא שזה לא מתפקידו להעביר ביקורת אלא לתפקידו לעזור ולטפל בך !! אסרטיביות ועקשנות

• פותח/ת השרשור
יש עוד בעיה אני חייל (בגימלים כבר חצי שנה) אבל עדיין חייל לא יכול לספר לרופא הצבאי

לבדוק את עצמך נשמע הגיוני, אבל מנסיוני האישי בלבד (רק משתף- אני לא מהמומחים פה) - כל פעם שנכנס חומר חדש לגוף אני מרגיש תגובה די דומה כמו שאתה מתאר באשכים.
ככל שהחומר חזק יותר וקצר יותר ככה תרגיש את ההשפעה שלו עליך.
הוויני - כואב בביצים רצח (יודע מניסיון של אחרים) + כנראה שנפלת על חומר טוב וחזק מהטייגר.

כשאני מרגיש את הנ"ל בסמוך להזרקות (כמה שעות אחרי / יום אחרי) אני די שמח על כך - זה הפידבק היחיד שיש לי מהגוף שאומר לי שהחומר משפיע עליי (כמובן חוץ מעלייה במסה / כוח שלזה צריך לתת זמן...)

לי כאב אשך שמאל ואפילו הווריד של הוריקוצלה בלט, כשהעליתי מינון של הדיבול מ30מג ל70מג.

חודש אחרי סיום הסייקל הכאבים פסקו.

• פותח/ת השרשור
לי כאב אשך שמאל ואפילו הווריד של הוריקוצלה בלט, כשהעליתי מינון של הדיבול מ30מג ל70מג.

חודש אחרי סיום הסייקל הכאבים פסקו.
תודה לכם, אז מי שמתעניין עשיתי בשיקום דם ושתן בבית חולים, התוצאות הראו לי אבנים בכליות, והיה לי בבדיקות חוץ מדם בשתן גם חלבון בשתן +1 למי שזה עוזר, מישהו מכיר מזה אומר? האבנים בכליות חארטה עשיתי מה שאמרו לי כבר עבר... 😃 תודה בכל מקרה רק מזה אומר החלבון בשתן? אה.... ועוד משהו חשוב זה הראה לי שיש לי תעשיות גבוהות בדם (תעשיות ממה שהבנתי זה חומר שנמצא בדם וככה הוא נקרא לפניי שהוא הופך לכדוריות דם אדומות) זה אני משער כן בגלל הסייקל לא?

• פותח/ת השרשור
תודה לכם, אז מי שמתעניין עשיתי בשיקום דם ושתן בבית חולים, התוצאות הראו לי אבנים בכליות, והיה לי בבדיקות חוץ מדם בשתן גם חלבון בשתן +1 למי שזה עוזר, מישהו מכיר מזה אומר? האבנים בכליות חארטה עשיתי מה שאמרו לי כבר עבר... 😃 תודה בכל מקרה רק מזה אומר החלבון בשתן? אה.... ועוד משהו חשוב זה הראה לי שיש לי תעשיות גבוהות בדם (תעשיות ממה שהבנתי זה חומר שנמצא בדם וככה הוא נקרא לפניי שהוא הופך לכדוריות דם אדומות) זה אני משער כן בגלל הסייקל לא?
מישו משו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית