הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי DO - WIN

• פותח/ת השרשור barw
  • פורסם בתאריך
המחיר נשמע הגיוני לגמרי, לא חושב שיש הרבה זיופים של נעלי WL (אני לא שמעתי על כזה דבר). אני חושב שזו חברה סינית במקור, לא בטוח. בכל אופן נשמעת לי עסקה טובה אמורה להיות נעל טובה במחיר הזה. אין לי מושג לגבי עקב אני חושב שרוב הנעלי WL ה"רגילות" הן 0.75, אל תתפוס אותי במילה.

• פותח/ת השרשור
המחיר נשמע הגיוני לגמרי, לא חושב שיש הרבה זיופים של נעלי WL (אני לא שמעתי על כזה דבר). אני חושב שזו חברה סינית במקור, לא בטוח. בכל אופן נשמעת לי עסקה טובה אמורה להיות נעל טובה במחיר הזה. אין לי מושג לגבי עקב אני חושב שרוב הנעלי WL ה"רגילות" הן 0.75, אל תתפוס אותי במילה.
האמת שיש לROGUE גם דגם של 0.5, ולנעל הזאת יש עיצוב מאוד דומה
לא מאוד רלוונטי זה עדיין גבוה יותר מהאולסטר השחוקות שלי

שים לב אני לא זוכר אם זה WEI RUI או DO WIN, אבל אחת מהן הנעליים שלה זהות לROUGE, (הם לא מייצרים נעליים, זה רק עיצוב שונה).

יש לי אותן, אני ממש לא חושב שהן חיקוי, נראות ומרגישות מקוריות... אם אני לא טועה נדו וין מעט נמוכה יותר מהנעליים ה׳בכירות׳ יותר.
אני מרוצה מהן, יציבות ונוחות. אפשר לטעון שהן לא יחזיקו מעמד המון שנים אבל עושות עבןדה מעולה.
אגב הן יחסית גדולות ורחבות.

תסתכל ותראה שהיא שונה זאת חברה לא ממש מוכרת ולדעתי טין פה אף אחד שיכול לתת חוות דעת עליה
אתה מוזמן להיות הראשון!

קנית בסוף?
לא
בנתיים אני נשאר אם הנעלי טימברלנד השטוחות שלי
אני רק צריך להחליט אם לקנות סליפרס לדדליפט או לקנות ישר נעלי אולסטאר
שישמש אותי גם בסקוואט ודדליפט

כנראה אני אקנה אולסטאר
הבעיה שאני לא יודע אם יש חנות בחיפה שמוכרת
או לפחות מקום שאני יוכל לבדוק מידות כי הרגל שלי די בעייתי כשזה מגיע למידות של נעליים

לא
בנתיים אני נשאר אם הנעלי טימברלנד השטוחות שלי
אני רק צריך להחליט אם לקנות סליפרס לדדליפט או לקנות ישר נעלי אולסטאר
שישמש אותי גם בסקוואט ודדליפט

כנראה אני אקנה אולסטאר
הבעיה שאני לא יודע אם יש חנות בחיפה שמוכרת
או לפחות מקום שאני יוכל לבדוק מידות כי הרגל שלי די בעייתי כשזה מגיע למידות של נעליים
מה הבעיה למדוד אולסטאר? יש בכל מקום, או כל נעל שטוחה אחרת
ברגע שאתה מוצא את המידה, הינה מתנה: http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=8438

הבעייה זה שלא נראה לי שאני יספיק למצוא את המידה שלי לאולסטאר בשעה וחצי...
חוץ מזה אני לא רוצה נעל חומה\וורודה
הקופון הזה קיים כבר חודשים, וחום זה אחד הצבעים היותר יפים של אולסטאר, לשי פה יש אותן והם נראות ממש טוב (יותר מהלבנות שלי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית