עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך רגישות לג׳ינו? בגדול זה מיותר אם אין עיקצוצים בפטמות.טמוקסיפן כדור 1 בערב כל 3 ימים
של?1500 IU כל שלושה ימים
אוקיי אז הנה הסייקל שלי:
500 testosterone enanthate
30 דיבול
טמוקסיפן כדור 1 בערב כל 3 ימים
PCT
16 ימים לאחר הזריקה האחרונה
1500 IU כל שלושה ימים
טמוקסיפן 2 כדורים שבוע ראשון ועוד שבועיים כדור אחד
20מ״ג
המלצות יתקבלו בברכה
למה דווקא מהשבוע ה 7? למה כל 6 ימים? למה 1250IU?אני ממליץ לך להשתמש בפריגניל בשבוע 7-8-9-10 זריקה אחת כל 6 ימים של 1250-UI
כי עד שבוע 6 לא יקרה לעשכים שלו שום דבר מ-500 מלגרם טסט. הפריגניל מגיע באמפולה של 5000-UI תמחלק את זה ל-4 כל שבוע נותן 1250-UI וזה עושה תעבודה על הצד הטוב ביותר.
במקרים אחרים מי שעושה רצף של סייקלים. אחד אחרי השני אם גשר של שבועיים/שלוש בין סייקל לסייקל ושהמינונים עולים ל-750-1000 מלגרם טסט או שהסייקל כולל טרן אז כן מומלץ לשלב את הפרגניל לפעמים אפילו משבוע 3 ועד סוף הסייקל.
זמן מחצית החיים של טסט אנטט הוא לערך 11 ימים (10.5 לרוב). אפשר לומר שאחרי שבועיים תהיה כבר השפעה על האשכים.כי עד שבוע 6 לא יקרה לעשכים שלו שום דבר מ-500 מלגרם טסט. הפריגניל מגיע באמפולה של 5000-UI תמחלק את זה ל-4 כל שבוע נותן 1250-UI וזה עושה תעבודה על הצד הטוב ביותר.
במקרים אחרים מי שעושה רצף של סייקלים. אחד אחרי השני אם גשר של שבועיים/שלוש בין סייקל לסייקל ושהמינונים עולים ל-750-1000 מלגרם טסט או שהסייקל כולל טרן אז כן מומלץ לשלב את הפרגניל לפעמים אפילו משבוע 3 ועד סוף הסייקל.
אין צורך להשתמש בטמוקסיפן במהלך הסייקל אלא אם קיים ג'ינו (יותר נכון ניצני ג'ינו).אוקיי אז הנה הסייקל שלי:
500 testosterone enanthate
30 דיבול
טמוקסיפן כדור 1 בערב כל 3 ימים
PCT
16 ימים לאחר הזריקה האחרונה
1500 IU כל שלושה ימים
טמוקסיפן 2 כדורים שבוע ראשון ועוד שבועיים כדור אחד
20מ״ג
המלצות יתקבלו בברכה
כאן אני חייב לחלוק, פשוט לא נכון.כי עד שבוע 6 לא יקרה לעשכים שלו שום דבר מ-500 מלגרם טסט. הפריגניל מגיע באמפולה של 5000-UI תמחלק את זה ל-4 כל שבוע נותן 1250-UI וזה עושה תעבודה על הצד הטוב ביותר.
חברים אני בתוך השבוע הראשון לסייקל
ומרגיש קצת חוסר ריכוז!
יש בצב זה בגלל הדיבול?
(הדיבול של מדטק)
תודה מראש על העזרה.
בנוגע לחוסר ריכוז וסחרחורות .
הפסקתי עם הדיאנבול ליומיים ועברה התחושה הלא נעימה הזאת!
רק למען הסר ספק שוב לקחתי כדור(10מ״ג) ושוב חזרה התחושה הלא נעימה הזאת של חוסר ריכוז!
(אגב דופק במנוחה 88 מטורף***
ובלי דיאנבול 69)
האם להפסיק לגמרי עם הD ולהמשיך עם טסט או לשלב משהו אחר כמו ויני?
תודה מראש לכל המשיבים
קרוב לודאי שזה מה שאני אעשה!
תודה אייל