הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור Jerry
  • פורסם בתאריך

Jerry

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אוקיי אז הנה הסייקל שלי:
500 testosterone enanthate
30 דיבול
טמוקסיפן כדור 1 בערב כל 3 ימים

PCT
16 ימים לאחר הזריקה האחרונה
1500 IU כל שלושה ימים
טמוקסיפן 2 כדורים שבוע ראשון ועוד שבועיים כדור אחד
20מ״ג
המלצות יתקבלו בברכה

את הכוריגון מומלץ לשלב לאורך כל הסייקל (להפסיק כמה ימים לפני הכניסה ל PCT).
כמה שבועות הולך להיות הסייקל? חסר כלומיד ב PCT

אוקיי אז הנה הסייקל שלי:
30 דיבול

PCT
1500 IU כל שלושה ימים
20מ״ג
המלצות יתקבלו בברכה

500 אננטט מחולק ל-2 זריקות בשבוע ? כל 3-4 ימים זריקה? אם כן אז בסדר.
טמוקסיפן תשתמש אם מתחיל עיקצוצים בפטמות. יש כאלו שיגידו שגם מה שאתה רוצה לעשות זה בסדר אבל זה לא חובה.
אם הסייקל הוא ל-10 שבועות אני ממליץ לך להשתמש בפריגניל בשבוע 7-8-9-10 זריקה אחת כל 6 ימים של 1250-UI
ה-PCT בלי כלומיד לא יעזור לך יותר מידי תחייב פה כ-50 כדור של כלומיד לפחות. +30 כדור טמוקסיפן.
15 ימים אחרי הזריקה האחרונה תשתה כלומיד למשך 20 ימים 2 כדורים ביום כדור בוקר וכדור ערב ואז עוד 10 ימים כדור אחד של כלומיד לפני השינה+ טמוקסיפן בחודש הזה. כך תתאושש יותר מהר וגם תצליח לשמר יותר תוצעות.

כי עד שבוע 6 לא יקרה לעשכים שלו שום דבר מ-500 מלגרם טסט. הפריגניל מגיע באמפולה של 5000-UI תמחלק את זה ל-4 כל שבוע נותן 1250-UI וזה עושה תעבודה על הצד הטוב ביותר.
במקרים אחרים מי שעושה רצף של סייקלים. אחד אחרי השני אם גשר של שבועיים/שלוש בין סייקל לסייקל ושהמינונים עולים ל-750-1000 מלגרם טסט או שהסייקל כולל טרן אז כן מומלץ לשלב את הפרגניל לפעמים אפילו משבוע 3 ועד סוף הסייקל.

כי עד שבוע 6 לא יקרה לעשכים שלו שום דבר מ-500 מלגרם טסט. הפריגניל מגיע באמפולה של 5000-UI תמחלק את זה ל-4 כל שבוע נותן 1250-UI וזה עושה תעבודה על הצד הטוב ביותר.
במקרים אחרים מי שעושה רצף של סייקלים. אחד אחרי השני אם גשר של שבועיים/שלוש בין סייקל לסייקל ושהמינונים עולים ל-750-1000 מלגרם טסט או שהסייקל כולל טרן אז כן מומלץ לשלב את הפרגניל לפעמים אפילו משבוע 3 ועד סוף הסייקל.

עד שבוע 6? האשך נכנס לשוק אחרי השבוע השלישי, וזה לא בהכרח נראה לעין.

זמן מחצית החיים של טסט אנטט הוא לערך 11 ימים (10.5 לרוב). אפשר לומר שאחרי שבועיים תהיה כבר השפעה על האשכים.
ככה שאין שום הגיון לשבוע 6.
פרגניל אכן מגיע כ 5000IU, אבל זה לא אומר שאתה צריך לחלק את זה ל-4 שבועות. אפשר לאחסן פרגניל עם מים בקטריוסטטים עד 60 יום, ככה שאפשר לחלק ל-8 מנות. בנוסף, זמן מחצית החיים של hCG (פרגניל) הוא 33 שעות לערך, ככה שזה קצת מטומטם להזריק מינון כזה בזריקה אחת ולא לפצל ל 2 או אפילו 3. מה גם ש 1250IU כל שבוע יכול להיות מומר לאסטרוגן, מאחר וזה מינון מעט גבוה ולכן לא מומלץ (ההמלצה הכללית היא 500IU בשבוע).

אוקיי אז הנה הסייקל שלי:
30 דיבול

PCT
1500 IU כל שלושה ימים
20מ״ג
המלצות יתקבלו בברכה
אין צורך להשתמש בטמוקסיפן במהלך הסייקל אלא אם קיים ג'ינו (יותר נכון ניצני ג'ינו).
שימוש בטמוקסיפן ללא סיבה יפגע מאוד בתוצאות הסייקל.
שימוש בכוריגון הוא במהלך הסייקל החל מאמצע שבוע שני במינון של 500IU שבועי. הפרקטיקה לשימוש בסוף הסייקל, במינונים גבוהים וטרם ה-pct נחותה בהרבה. יש לחדול עם הכוריגון לפחות חמישה ימים טרם ה-pct.
PCT נמשך 4 שבועות במינונים:
נולבה: 40-40-20-20 מ"ג
כלומיד: 150-100-100-50 מ"ג.
אל תחסוך במרכיבי/מינוני ה-PCT, זה חשוב כמו הסיייקל עצמו.

כאן אני חייב לחלוק, פשוט לא נכון.
כבר אחרי שבועיים אטרופיית האשך כמעט מלאה. שימוש בפרגניל רצוי שייעשה במנות קטנות ככל שניתן, החל משבוע שני, 500iu שבועי ולא לתוך pct.
את הסיבות לכך ציינתי בעבר מספר רב של פעמים בפורום.

• פותח/ת השרשור
חברים אני בתוך השבוע הראשון לסייקל
ומרגיש קצת חוסר ריכוז!
יש בצב זה בגלל הדיבול?
(הדיבול של מדטק)
תודה מראש על העזרה.

חברים אני בתוך השבוע הראשון לסייקל
ומרגיש קצת חוסר ריכוז!
יש בצב זה בגלל הדיבול?
(הדיבול של מדטק)
תודה מראש על העזרה.

איך @Mishel27 אמר לי פעם, ״ כל דבר שיקרה לך תאשים את הסייקל ״.

תיהיה רגוע 😃

1. לא היתי מקשיב למשתמשים שכותבים ״עשכים״ (בחיאת אלכס, לפחות לביצים תן כבוד).
2. בלחץ דם גבוה באמת יכולת הריכוז עלולה להיפגע ותחושת נימנום קלה יכולה ללוות לאורך הזמן. לא היתי ממהר להסיק שום מסקנה עד למדידת לחץ דם. מבטיח לך שיקרה לך עוד הרבה חרא בחיים גם כשלא יזרום טסט בדם.

• פותח/ת השרשור
בנוגע לחוסר ריכוז וסחרחורות .
הפסקתי עם הדיאנבול ליומיים ועברה התחושה הלא נעימה הזאת!
רק למען הסר ספק שוב לקחתי כדור(10מ״ג) ושוב חזרה התחושה הלא נעימה הזאת של חוסר ריכוז!
(אגב דופק במנוחה 88 מטורף***
ובלי דיאנבול 69)
האם להפסיק לגמרי עם הD ולהמשיך עם טסט או לשלב משהו אחר כמו ויני?

תודה מראש לכל המשיבים

בנוגע לחוסר ריכוז וסחרחורות .
הפסקתי עם הדיאנבול ליומיים ועברה התחושה הלא נעימה הזאת!
רק למען הסר ספק שוב לקחתי כדור(10מ״ג) ושוב חזרה התחושה הלא נעימה הזאת של חוסר ריכוז!
(אגב דופק במנוחה 88 מטורף***
ובלי דיאנבול 69)
האם להפסיק לגמרי עם הD ולהמשיך עם טסט או לשלב משהו אחר כמו ויני?

תודה מראש לכל המשיבים

אם הדיבול עושה לך הרגשה רעה יש מקום לשקול הפסקת שימוש.

אין קשר בין דיבול לויני, תמשיך עם הטסט במתכונת הרגילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית