הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט של אטלס או רפואי

• פותח/ת השרשור gok
  • פורסם בתאריך

gok

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
סייקל ראשון טסט אננט של אטלס פארמה כולל דיבול . סיימתי את הבקבוק ה1 אבל קניתי כרגע את הטסט רפואי. רציתי לדעת יש בעיה אם אני מתחיל עכשיו את הרפואי?או שאני חייב לסיים את האטלס?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 70.6 · צפיות: 205
סייקל ראשון טסט אננט של אטלס פארמה כולל דיבול . סיימתי את הבקבוק ה1 אבל קניתי כרגע את הטסט רפואי. רציתי לדעת יש בעיה אם אני מתחיל עכשיו את הרפואי?או שאני חייב לסיים את האטלס?
והנה החלק המעניין
לאחר שסיימת את הויאל ה1 של האנטט אטלס , איך החומר עובד? לא עובד ? מחכים לשמע תגובות

מה שליאור רוצה בעצם זה חוות דעת על האטלס החדש (?) ....
האטלס שאתה משתמש בו הוא מהגירסה החדשה שלהם או המקורית ? (אם אתה בכלל יכול לענות על כך...)

כעיקרון אין סיבה שלא תוכל לעבור לרפואי.
היו לא מעט תלונות על מינוני אטלס אך כאמור זה לא אמור להשפיע על ההחלטה לעבור לרפואי.
אגב, ויאל זה די הרבה חומר, כ-4-5 שבועות לתוך הסייקל. החומר צריך להיות מורגש היטב.

• פותח/ת השרשור
היה בשבועיים הראשונים חרמנות אז הבנתי שזה עושה משהו ונהיה לי רגישות בפיטמות. ואומרים לי שגדלתי עליתי 4 קילו ואני גם על דיבול לב כחול. אז אני לא יודע עם זה מה דיבול או מהטסט. ואני לא יודע כמה זמן האטלס עמד אצל חבר שלי עם זה חדש או מהישן. אני מתחיל את הרפואי וניראה את השינוי

תכלס לא תרגיש חרמנות מאנטט בשבועיים , הראשונים אם כבר מהשבוע השלישי מתחילים להרגיש ,

• פותח/ת השרשור
אוקי לא דייקתי. שבוע שני שלישי אבל זה בערך מה שהרגשתי ואחרי זה רגיל. בגלל זה החלטתי לעבור לרפואי. לפי מה שהבנתי הרפואי הכי טוב ניראה את התוצאות

זה כנראה מהדיבול האטלס זה זבל בויאל

היה בשבועיים הראשונים חרמנות אז הבנתי שזה עושה משהו ונהיה לי רגישות בפיטמות. ואומרים לי שגדלתי עליתי 4 קילו ואני גם על דיבול לב כחול. אז אני לא יודע עם זה מה דיבול או מהטסט. ואני לא יודע כמה זמן האטלס עמד אצל חבר שלי עם זה חדש או מהישן. אני מתחיל את הרפואי וניראה את השינוי

חרמנות מדיבול ? ולא מטסט ?

הרבה זו הרגשה פסיכולוגית, איך הוא מציין שבשבועיים הראשונים הרגיש חרמנות?

זה אננטט או פרופ?!

(נקודה למחשבה).

תכלס לא תרגיש חרמנות מאנטט בשבועיים , הראשונים אם כבר מהשבוע השלישי מתחילים להרגיש ,

בואו נעשה טיפה סדר:

1. בהחלט אתה יכול להרגיש התגברות בחרמנות כבר לאחר 2 זריקות, אך השיא עוד לפניך - הסיבה היא שכשבוע לאחר ההזרקה כבר יש עליה של כ25-30% ברמת הטסט' בגוף, כך שאני שולל את העניין שמדובר בתופעה פסיכולוגית, זה אפשרי בהחלט, ללא ספק שלאחר שלושה שב' אתה כבר אמור להיות חרמן הרבה יותר.

2. דיבול לא מגביר חרמנות ואפילו הפוך עקב אגירת הנוזלים ועליית האסטרוגן - אם הוא הרגיש יותר חרמן זה מהטסט'.

3. רגישות בפטמות תהיה לך גם אם תקח אנטט רפואי וייתכן שאף תגבר עקב מינון שבד"כ מדוייק וגבוה יותר מ-UG. קח זאת בחשבון.

אני מבקש מכל מי שמשתתף בדיונים בפורום, אם יש לכם דעה כלשהי על מוצר, זה בסדר, זה לגיטימי.
אנא ציינו בבקשה שמדובר בדעתם או ניסיונכם או שמועתכם - אני מבקש לא לציין משהו אבסולוטי כמו "החברה זבל!" - "זה חרא של דבר"
למרות שכל אחד יכול להבין כי מדובר בדעתכם האישית, עדיין מדובר בהעברת מסר באופן לקוי.
יש אנשים שיקראו את דעתכם ויחשבו שהיא מבוססת על משהו ויפתחו ממנה "ידע אפריורי" שגוי

Eyal אני מציע לך לקרוא טוב ולהפנים את מה ש
Aviad רשם פה. בעיקר סעיפים 1 ו 2 .

תודה רבה לפרופסור בדימוס אלכס, קראתי מספר רב של פעמים, הפנמתי, ועכשיו אני ניגש למבחן תאחל לי בהצלחה!!

תודה רבה לפרופסור בדימוס אלכס, קראתי מספר רב של פעמים, הפנמתי, ועכשיו אני ניגש למבחן תאחל לי בהצלחה!!

היי אייל קודם כל אני מצטער אם אני נכנס לבנאדם באמצע האשכול עם השאלה אבל פשוט זה קשור לנושא ואולי זה באמת יעלה לו עוד נקודה למחשבה 😛 .

בכל מקרה הטסט אנתת של אטלאס מבערך חיפוש של 2דקות בפורום לא מתים עליו פה - ראיתי תגובות קודמות שלך (אני די בטוח ששלך) ושל עוד חברי פורום שהוא לא מספק את הסחורה ועוד...

כרגע אני התחלתי סייקל שלו אופטימי - אבל כמו כן אני גם עם רגליים על הקרקע , מה שאומר שאני גם לוקח בחשבון שיכול להיות והתאכזב ממנו.

שאלתי היא כזאת או יותר נכון השארה שלי ואשמח אם תאמר לי את הסבירות מניסיונך האישי בתחום - מצד אחד יש תגובות טובות על האטלס אם זה בפורמים בחו"ל ואם זה מאנשים שניסו אותו פה בארץ ואני מכיר אותם וכן מבסוטים מההתקדמות איתו עוד מהסייקל הראשון (יש לציין שבאחד מהמקרים שמישהו המליץ לי עליו כן הייתי עד להתקדמות מאסיבית בתקופה קצרה).
כמו כן מי שסיפק לי אותו נחשב כדילר מאוד ידוע ואמין (אני לא רוצה לרמוז יותר מידי או בכלל כמובן גם מתאמי פרטיות וגם לא לעבור על חוקי הפורום).
אז ההשראה היא : יכול להיות שנפלת - או אתה או כמה חברי פורום לזיוף - לסדרה פחות מוצלחת - אולי על מישהו אחד החומר פועל יותר טוב מעל אחר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית