הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אתם יוצאים לבלות, והיכן?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
אין כסף?
כל צוציק שניכנס זה מינימום 50 שקל
מן הסתם אין אלכוהול אז כל המאגניבים דופקים שאטים של קולה ( משהו כמו 20 שקל לכוס קולה )
בקבוק מים קטן איזה 15 שקל
תחשוב כל בנאדם מעיף שם על שתייה וכניסה סביבות 100 שקל וזה לא כולל אוכל שאני מאמין שגם קונים
כמה מאות צוציקים כאלה ואתה בפנסיה מוקדמת
במקרה ועבדתי בכמה מסיבות שאייל גולן היה מת להיכנס אליהן, אין מצב שזה יותר מ-30 שקל כניסה ואם זה 50 אז זה כולל במבה, ביסלי ושתייה קלה. 90% מהילדים שותים מים מהברז כי אין להם כסף ל-כלום. הם באים לשלם את הכניסה במטבעות. תכפיל ב-150 ילדים שיהיה לך מזל אם יבואו ותוריד הוצאות שכירות\ברמן\דיג'יי\מאבטח\מס הכנסה וביטוח לאומי (במידה ואתה לא מעלים) לא ישאר לך יותר מדי.

כמובן שיש את ההפקות הענקיות של הקוקה קולה ואני לא יודע מה עוד יש היום לילדים שזה משהו אחר לגמרי.

נערך לאחרונה:
הם מוכרים שוטים של קולה? והילדים קונים את זה?
חחח לא
זה היה בצחוק
במקרה ועבדתי בכמה מסיבות שאייל גולן היה מת להיכנס אליהן, אין מצב שזה יותר מ-30 שקל כניסה ואם זה 50 אז זה כולל במבה, ביסלי ושתייה קלה. 90% מהילדים שותים מים מהברז כי אין להם כסף ל-כלום. הם באים לשלם את הכניסה במטבעות. תכפיל ב-150 ילדים שיהיה לך מזל אם יבואו ותוריד הוצאות שכירות\ברמן\דיג'יי\מאבטח\מס הכנסה וביטוח לאומי (במידה ואתה לא מעלים) לא ישאר לך יותר מדי.

כמובן שיש את ההפקות הענקיות של הקוקה קולה ואני לא יודע מה עוד יש היום לילדים שזה משהו אחר לגמרי.
תיראה אם זה לא היה שווה לא היו עושים את זה
אבל משום מה עושים את זה רק יותר ויותר
ככה שאני חושב שמי שמארגן כזאת מסיבה יוצא מורווח מאוד
כי בכל זאת הוא בוחר אם לעשות ל18+ או ל13+
אז תשכח מזה. הפסד של כסף בטוח אין. רווח יש וגם הוא לא קטן.

יש ב 50 רק במוקדמות נדמה לי אז ברגיל זה אפילו יותר
זה לגילאי 13+ ואין שם כלום כלום כלום
רק מוזיקה ואפשר לקנות מים או קולה נדמה לי אני לא בטוח כל החברים שלי בני 14-16 הולכים למועדונים של 17+ .....
ובנות כוסיות בכלל נכנסות לאיפה שהן רוצות....

לפני זמן מה יצאתי עם חברים וכמה בנות ככה לאיזה כמה שבועות וזהו חחח 😲

לפני משהו כמו 10 חודשים יצאתי לחתול והכלב (פעם ראשונה ואחרונה בחיים שלי), 2 בלילה כולם על סמים קשים אני יושב על הבר לידי כמה בחורות חמודות, מתחילים לדבר וזה מתברר שהן בכיתה יב'... סיפור אמיתי וWTF?!?!?!? 😱

לפני משהו כמו 10 חודשים יצאתי לחתול והכלב (פעם ראשונה ואחרונה בחיים שלי), 2 בלילה כולם על סמים קשים אני יושב על הבר לידי כמה בחורות חמודות, מתחילים לדבר וזה מתברר שהן בכיתה יב'... סיפור אמיתי וWTF?!?!?!? 😱

לכן אני יוצא לפאזל בתל אביב, אתה מתיישב על הבר. מימינך גרושה בת 38, ומשמאלך אלמנה בת 44.

לא יודע מה זה מגדלי התאומים אבל אם אתה מחפש ליין של גרושות לך ל"שפרינצ'ק" ברחוק הארבעה... עבדתי שם ברמן תקופה. סדום ועמורה

חחח סדום ועמורה יצא לי לעבוד בערב. גרושים/גרושות ,זה כזה מצחיק כמה בלאגן כמה רעש כאילו הם שוב בני 18. וכל זה נגרם בגלל הנואשות

היה תקופה שבגילאים 20-22 הייתי יוצא כמעט כל שישי. היום משתדל להישאר בבית ולראות סרטים כי הגעתי למסקנה שאם לא מתחילים אין מה ללכת למקומות האלה. אולי אפשר פעם בחודש וזה גם מעל ומעבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית