הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גנטיקה מחורבנת

yoavdana

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
טוב ככה קצת על עצמי ואז נגיע לבעיה ,
1.81 , 74-76 קילו , אוכל קרוב ל6 ארוחות ביום (אם לא יותר) ונמצא בשירותים 3-4 פעמים ביום .

כמו שאתם מבינים יש לי חילוף חומרים מאוד מהיר , אני מת לעלות במסה מצידי אפילו סתם להשמין , איזה אוכל אני צריך לאכול ?

(נ.ב , אני אוכל 300 גרם שיבולת ביום , ואבקת חלבון )

נערך לאחרונה:
כוס שיבולת שועל זה 75ג, אתה אוכל 4 כוסות שיבולת שועל ביום?
הבעיה שלך היא לא בקצב חילוף החומרים, אלא אי היכולת שלך להבדיל בין כמויות, וכמה קלוריות אתה באמת אוכל. אני אהיה אמיץ ואומר שאין קשר לחילוף חומרים לאי היכולת שלך להעלות במסה כי אתה פשוט לא אוכל מספיק, נקודה.

כמה קלוריות אתה אוכל ביום ? כמה גרם חלבון וכמה גרם פחמימות ? האם אתה מבצע אירובי בתדירות גבוהה ?ככה יהיה יותר קל להבין מה הסיבה שאתה לא עולה
אני גם טוחן אוכל (יותר מ3000 קלוריות ביום בטוח) ואני מחרבן יותר ממך אחי ועדיין עולה במשקל אז אני לא חושב שהחרא זה מה שמעכב אותך בהכרח מלעלות במשקל...חוץ מיזה זה טוב שיש חרא כי בסופו של דבר זה מה שהגוף שלך "זורק"

כמה קלוריות אתה אוכל ביום ? כמה גרם חלבון וכמה גרם פחמימות ? האם אתה מבצע אירובי בתדירות גבוהה ?ככה יהיה יותר קל להבין מה הסיבה שאתה לא עולה
אני גם טוחן אוכל (יותר מ3000 קלוריות ביום בטוח) ואני מחרבן יותר ממך אחי ועדיין עולה במשקל אז אני לא חושב שהחרא זה מה שמעכב אותך בהכרח מלעלות במשקל...חוץ מיזה זה טוב שיש חרא כי בסופו של דבר זה מה שהגוף שלך "זורק"
אני רחוק מלהיות מומחה לעניין, אבל לא יותר הגיוני לחשוב שיותר חרא = יותר חומר שנמצא בגוף שהוא רוצה לזרוק = אתה אוכל יותר מדי חומרים לא טובים?
אולם אני תמיד אומר שלעולם לא להסתמך על הגיון בחיים

אני רחוק מלהיות מומחה לעניין, אבל לא יותר הגיוני לחשוב שיותר חרא = יותר חומר שנמצא בגוף שהוא רוצה לזרוק = אתה אוכל יותר מדי חומרים לא טובים?
אני אוכל "חומרים" טובים זה עניין גנטי באמת..

זה פשוט מדהים! אני מוכן לאכול במקומך את כל מה שאתה לא מצליח להכניס.
עכשיו ברצינות, אתה לא אוכל הרבה כמו שאתה חושב. נקודה.

אני גם הייתי במצב שלך ומה שאתה צריך לעשות זה לאכול מסודר ולא לוותר לעצמך אתה לא עולה פשוט מאוד תאכל יותר! ואני לא אומר את זה סתם זאת הדרך היחידה תאכל מאוזן ובריא לא לדחוף גאנק בפכממות עדיף שכמה שיותר מורכבות והחלבון תנסה לגוון במאכלים שמכילים אותו
באימונים חשוב שתתאים את האימונים לפי הצרכים שלך ותנסה לא לעשות יותר מידי ארובי

לא, זה מעיד על חילוף חומרים למיטב ידיעתי.

זה לא מעיד על שום דבר, היה פה מחקר באתר על זה אם אני לא טועה.
גם אם כן, תאכל לפי תפריט מסודר ותישקל כל שבוע.
עלית- אתה במאזו חיובי תמשיך ככה
נשארת באותו משקל - אתה על נייטרלי תוסיף 250 קלוריות לפחות
ירדת במשקל - אתה במאזן שלילי, תוסיף לפחות 500 קלוריות

השקילה צריכה להיות באותו הזמן בערך עדיף בבוקר אחרי שהיית בשירותים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית