הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדורי שינה בזמן סייקל קלן

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
אהלן, האם יש בעיה לקחת כדורי שינה מסוג Imovane (zoplicone) 7.5MG בזמן סייקל קלן?
כדורי שינה זה הצ'יט שלי בחיטוב, מהסיבה שאני פשוט לא מסוגל להרדם רעב ושאני בגרעון מעל 500 קלוריות אין כזה דבר שאני לא יהיה רעב לפני השינה (אלא אם כן אני ידחה ארוחות עד הערב) אגב בחיטוב הקודם לקחתי כדורי שינה בזמן הסייקל ולא קרה לי משהו מיוחד,אבל אני אמנע אם תגידו לי שזה יכול להיות מסוכן.

אהלן, האם יש בעיה לקחת כדורי שינה מסוג Imovane (zoplicone) 7.5MG בזמן סייקל קלן?
כדורי שינה זה הצ'יט שלי בחיטוב, מהסיבה שאני פשוט לא מסוגל להרדם רעב ושאני בגרעון מעל 500 קלוריות אין כזה דבר שאני לא יהיה רעב לפני השינה (אלא אם כן אני ידחה ארוחות עד הערב) אגב בחיטוב הקודם לקחתי כדורי שינה בזמן הסייקל ולא קרה לי משהו מיוחד,אבל אני אמנע אם תגידו לי שזה יכול להיות מסוכן.

אהלן,

אין בזה סיכון באותה המידה שאין בכך צורך.

אם כבר אתה צריך עזר להרדם, הייתי ממליץ לך על לקיחת כדור עד 2 כדורים של מלטונין. חצי שעה - 45דק צונחת עלייך עייפות ואתה נכנס לשינה עמוקה וטובה.

אגב מלטונין זוהי חומצה שמופרשת מבלוטת האצטרובל שנותנת לנו את הסממן שעכשיו לילה והגוף צריך לישון.

החסרון היחיד הוא, שמדינת ישראל מערימה קשיים רבים בקבלת ה״תרופה״, אתה צריך לעבור מספר בדיקות של מעבדות שינה על מנת לקבל את זה.

כשחזרתי מארה״ב ארצה, רכשתי את המלטונין של (Optimum Nutrition) בVitamin Shop על המדף.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית