עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צורת זיגזג? אלו סימני מתיחה.
כן זיגזג אחי הראתי לחבר אמר לי גם משהו מתיחהעלית הרבה במשקל לאחרונה?
זה לא פוגע, אבל זה לכל החייםכן זיגזג אחי הראתי לחבר אמר לי גם משהו מתיחה
עילתי ב4 חודשיים האחרונים 7 קילו בערך(בלי שומן כנראה הרבה נוזלים)
מהזה אומר מתיחה זה לא פוגע בגוף בשום צןרה נכון ? רק בא לידי ביטוי בסימנים הללו? וכמה זמן זה יעבור כי ישלי אתזה כמה חודשים
אני לא סגור אם אתה צוחק או רציני, במידה ואתה רציני איך הגעת לכל החיים ? אם זה באמת סימני מתיחה זה נשמע כמו משהו שכן עובר עם הזמן השאלה שלי רק כמה...ואיך זה קורה בידיוקזה לא פוגע, אבל זה לכל החיים
במידה ואתה חוזר למשקל הקודם שלך (או יורד יותר במשקל אז זה מתשטש מאוד), אבל לרוב זה לכל החייםאני לא סגור אם אתה צוחק או רציני, במידה ואתה רציני איך הגעת לכל החיים ? אם זה באמת סימני מתיחה זה נשמע כמו משהו שכן עובר עם הזמן השאלה שלי רק כמה...ואיך זה קורה בידיוק
ואו תלא מבין לאיזה תסביך הכנסת אותי עכשיו..אבל זה לגיטימי שמתאמנים עולים במשקל אז למה דווקא לי זה קרה ?במידה ואתה חוזר למשקל הקודם שלך (או יורד יותר במשקל אז זה מתשטש מאוד), אבל לרוב זה לכל החיים
דווקא לך? יש לי על החזה, גב והבייספס כבר שנים, זה ממש לא כזה נורא. זה יכול להבהר ולהיות פחות רציני ממה שזה עכשיו.ואו תלא מבין לאיזה תסביך הכנסת אותי עכשיו..אבל זה לגיטימי שמתאמנים עולים במשקל אז למה דווקא לי זה קרה ?
מה לעשות ? להפסיק להתאמן ולאבד את כל מה שבניתי ??
אחי אצלי זה נראה מזעזע, ממש מגעיל לדעתי לפחות...לא מאמין שאשכרה בגלל 4 חודשים נדפקתי לכל החיים, אין מצב שאם אני יפסיק להתאמן זה יעבור??דווקא לך? יש לי על החזה, גב והבייספס כבר שנים, זה ממש לא כזה נורא. זה יכול להבהר ולהיות פחות רציני ממה שזה עכשיו.
אם הזמן זה יתבהר ויהיה פחות בולט, זה בסדר אתה לא היחידיאחי אצלי זה נראה מזעזע, ממש מגעיל לדעתי לפחות...לא מאמין שאשכרה בגלל 4 חודשים נדפקתי לכל החיים, אין מצב שאם אני יפסיק להתאמן זה יעבור??
זה מפריע רצח כי חלק מעניין של הפיתוח גוף אצלי זה האסתטיקה של הגוף, ואצלי לפחות זה נראה מגעיל ממש כמו איזה קעקוע של מסילת רכבת בצבע אדום.אלו סימני מתיחה, זה קורה כשהשריר ו/או השומן תחת העור גדלים לפני שהעור מספיק להתמתח, וונוצרים זיגזים כאלו בעור.
זה נפוץ מאוד אצל אנשים שמתאמנים או אנשים שמנים במיוחד, והצבע דוהה עם הזמן.
למה זה מפריע לך?
כשתהיה מרוח בשמן ובצבע על במה אני מניח שלא יראו את זה..זה מפריע רצח כי חלק מעניין של הפיתוח גוף אצלי זה האסתטיקה של הגוף, ואצלי לפחות זה נראה מגעיל ממש כמו איזה קעקוע של מסילת רכבת בצבע אדום.
מצידי זה היה עובר תוך שנה שנתיים...אבל כל החיים??ואו חתיכת באסה רצינית