הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך אני בודק שיאי ישראל בסקוואט?

• פותח/ת השרשור li0rR
  • פורסם בתאריך

li0rR

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
-6
30
1
איפה אפשר לבדוק שיאי ישראל בסקוואט (Raw 100)? בדקתי דרך האתר ויש בישראל רק רשימה של לחיצת חזה, דדליפט, ויד קדמיתך וגם זה לא עם כל הקט' והגילאים.

יש באתר של powerlifting israel..

איזה קטגורית משקל וגיל? סיכוי גבוה שמי שמחזיק בשיא מגיב פה בפורום

• פותח/ת השרשור
יש באתר של powerlifting israel..

איזה קטגורית משקל וגיל? סיכוי גבוה שמי שמחזיק בשיא מגיב פה בפורום

התחרות תתקיים באולם ספורט "תיכון ברנר" פתח תקווה, סמוך לקניון "סירקין", אותו מקום בו הייתה התחרות באפריל 2012. אליפות זאת מוגדרת באליפות ישראל הפתוחה של האיגוד 100%Raw Powerlifting Federation ובקרוב נפרסם את החוקים, שיאים וכללי ביגוד. השיאים שיקבעו בתחרות זאת יירשמו ברשימה עולמית של האיגוד.

מפה אני מבין ששיא עולם שיישבר כן יירשם ויחשב כשיא עולם?

התחרות תתקיים באולם ספורט "תיכון ברנר" פתח תקווה, סמוך לקניון "סירקין", אותו מקום בו הייתה התחרות באפריל 2012. אליפות זאת מוגדרת באליפות ישראל הפתוחה של האיגוד 100%Raw Powerlifting Federation ובקרוב נפרסם את החוקים, שיאים וכללי ביגוד. השיאים שיקבעו בתחרות זאת יירשמו ברשימה עולמית של האיגוד.

מפה אני מבין ששיא עולם שיישבר כן יירשם ויחשב כשיא עולם?
לא ליאור, זה ירשם כשיא ישראל.

גם אני מחפש כבר כמה ימיים את הדף הזה של שיאי העולם בסקוואט\בנץ\דדליפט (של כל הקטגוריות) .
חפשתי ואני חושב שהאתרים שפרסמו את הדף מחקו אותו...
אם מישהו יודע איך להגיע לזה אני יותר מאשמח ללינק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית