נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותי זה קצת-הרבה יותר מרשים והרבה יותר מתאים למה שכתבת במודגש מקרוספיט...פשוט מדהים לראות את הספורטאים האלו עושים דברים שלא בטוח שאנשים חשבו שאפשר להוציא מהגוף האנושי.
אני עושה כרגע טקסס מבוססת דדליפט אז די עונה לך על השאלה 😃רוסיה יש לך פטיש לדדליפט או שזה רק לי? 😍 @RussianHotGirl מתי אתה בא להתאמן איתנו?
קרוספיטר תודה, אין ספק שקרוספיט זה ה-ספורט.
עדיף על איזה יום לפני בגרות מה אתה אומר? לצערי אין לי בזמן הקרוב אבל נדבר על זה.אני עושה כרגע טקסס מבוססת דדליפט אז די עונה לך על השאלה 😃
נדבר נקבע אני אבדוק עם המבחנים אבל אני רוצה שזה ייפול על יום נפח (ראשון)
עם המחירים של מועדוני קרוספיט בחיים לא...קרוספיט עוד יכבוש את העולם זה עניין של זמן.. בעוד 10-20 שנה, ילדים יעשו קרוספיט מתחת לבית עם כל החבר'ה במקום לשחק כדורגל (בע"ה זה יקרה חחח D:)
אני אדפוק לעצמי כדור בראש כשזה יקרה..למרות שכן יהיה אחלה לראות אותם מפסיקים לשחק במשחק הקוקסינלי הזה(כדורגל)קרוספיט עוד יכבוש את העולם זה עניין של זמן.. בעוד 10-20 שנה, ילדים יעשו קרוספיט מתחת לבית עם כל החבר'ה במקום לשחק כדורגל (בע"ה זה יקרה חחח D:)
זה הכיוון , קרוספיט תופס תאוצה בקצב מטורף לאחרונה ...אני מאד מקווה שהשיטת כושר הזאת תכנס לכל מקום
זה הכיוון , קרוספיט תופס תאוצה בקצב מטורף לאחרונה ...
רק אתמול חבר שלי שמתאמן לכושר קרבי טען שהמאמן עושה להם קרוספיט (לא יודע עד כמה רציני זה אבל עצם העבודה שהוא קרא לזה קרוספיט מסביר את הפופולריות שמתחיל לתפוס הקרוספיט)
ככה גם אצלי בביה"סזה הכיוון , קרוספיט תופס תאוצה בקצב מטורף לאחרונה ...
רק אתמול חבר שלי שמתאמן לכושר קרבי טען שהמאמן עושה להם קרוספיט (לא יודע עד כמה רציני זה אבל עצם העבודה שהוא קרא לזה קרוספיט מסביר את הפופולריות שמתחיל לתפוס הקרוספיט)