הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סרט אדיר על הGAMES.

בהחלט סרטון אדיר אבל הייתי אומר שזה יותר עניין של שיווק. הם מנסים למשוך ולשכנע שקרוספיט זה ה-דבר.

• פותח/ת השרשור
ברור שמשווקים קרוספיט בצורה גאונית, באמת מגיע לחבר'ה שם ח"ח על הגיימס על השיווק ועל הכל.
בלי קשר לזה.
אני בתור "ספורטאי" או בחור שנהנה מספורט הישגי , הייתי נהנה בכל מקרה לראות תחרות שאותו אדם עושה C&J יחסית גבוה , חותר חצי מרתון, שוחה עושה מאסל אפים , דדליפט 180, הולך על הידיים ועוד ועוד ועוד. אין מה לעשות זה פשוט מדהים לראות את הספורטאים האלו עושים דברים שלא בטוח שאנשים חשבו שאפשר להוציא מהגוף האנושי.

פשוט מדהים לראות את הספורטאים האלו עושים דברים שלא בטוח שאנשים חשבו שאפשר להוציא מהגוף האנושי.
אותי זה קצת-הרבה יותר מרשים והרבה יותר מתאים למה שכתבת במודגש מקרוספיט...

רוסיה יש לך פטיש לדדליפט או שזה רק לי? 😍 @RussianHotGirl מתי אתה בא להתאמן איתנו?

קרוספיטר תודה, אין ספק שקרוספיט זה ה-ספורט.

רוסיה יש לך פטיש לדדליפט או שזה רק לי? 😍 @RussianHotGirl מתי אתה בא להתאמן איתנו?

קרוספיטר תודה, אין ספק שקרוספיט זה ה-ספורט.
אני עושה כרגע טקסס מבוססת דדליפט אז די עונה לך על השאלה 😃
נדבר נקבע אני אבדוק עם המבחנים אבל אני רוצה שזה ייפול על יום נפח (ראשון)

אני עושה כרגע טקסס מבוססת דדליפט אז די עונה לך על השאלה 😃
נדבר נקבע אני אבדוק עם המבחנים אבל אני רוצה שזה ייפול על יום נפח (ראשון)
עדיף על איזה יום לפני בגרות מה אתה אומר? לצערי אין לי בזמן הקרוב אבל נדבר על זה.

קרוספיט עוד יכבוש את העולם זה עניין של זמן.. בעוד 10-20 שנה, ילדים יעשו קרוספיט מתחת לבית עם כל החבר'ה במקום לשחק כדורגל (בע"ה זה יקרה חחח D:)

קרוספיט עוד יכבוש את העולם זה עניין של זמן.. בעוד 10-20 שנה, ילדים יעשו קרוספיט מתחת לבית עם כל החבר'ה במקום לשחק כדורגל (בע"ה זה יקרה חחח D:)
עם המחירים של מועדוני קרוספיט בחיים לא...
כדורגל זה פופולרי כי מה שצריך זה כדור (יש את הכדורים המעפנים שעולים 40-50 שקל או שפשוט גונבים לילד השמן הטחון) אפילו שערים ומגרש לא צריך מספיק 2 אבנים וטיפה מקום....

אולי לא יהיה תחליף של ממש אבל בטוח שבעוד כמה שנים הרבה הרבה מאוד אנשים יעברו לקרוספיט.
לאט לאט.

אני אדפוק לעצמי כדור בראש כשזה יקרה..למרות שכן יהיה אחלה לראות אותם מפסיקים לשחק במשחק הקוקסינלי הזה(כדורגל)
אהבתי את איך שהם שללו כ"כ הרבה סוגי ספורט בסרטון הזה..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
להיפך , חלק מההגדרה של להיות "FIT" על פי קרוספיט, זה כן לעשות ספורט ייעודי , כדורסל כדורגל פוטבול מקצועות אתלטיקה וכו'...

קרוספיט זה כרגע דבר יקר כי אין הרבה ביקוש (יחסית למכוני כושר) אבל ברגע שמכון קרוספיט יחזיק 1000 מנויים , זה יהיה יחסית זול כי אין מכשור יקר בקרוספיט.

אני מאד מקווה שהשיטת כושר הזאת תכנס לכל מקום , לבתי ספר, לספורטאים יעודיים , למתאמנים כללים וכו'. אחרי הכל אם נעזוב את ה"מטקונים" שניה בצד ו"קרוספיט" כספורט. קרוספיט כן תומך בתרגילים מורכבים בלהתחזק ובלפתח את הגוף בצורה "בריאה" יותר מכל "שיטת" אימון אחרת אז למה לא בעצם.

אני מאד מקווה שהשיטת כושר הזאת תכנס לכל מקום
זה הכיוון , קרוספיט תופס תאוצה בקצב מטורף לאחרונה ...
רק אתמול חבר שלי שמתאמן לכושר קרבי טען שהמאמן עושה להם קרוספיט (לא יודע עד כמה רציני זה אבל עצם העבודה שהוא קרא לזה קרוספיט מסביר את הפופולריות שמתחיל לתפוס הקרוספיט)

• פותח/ת השרשור
רק אתמול חבר שלי שמתאמן לכושר קרבי טען שהמאמן עושה להם קרוספיט (לא יודע עד כמה רציני זה אבל עצם העבודה שהוא קרא לזה קרוספיט מסביר את הפופולריות שמתחיל לתפוס הקרוספיט)

אני מכיר יחידות בצבא שמתאמנות בסגנון וגם המון חבר'ה ממשרד הבטחון מתאמנים אצלנו...זה מחלחל

ככה גם אצלי בביה"ס

מה שהם קוראים לו ״קרוספיט״ זה משהו שקיים מלא זמן בעיקר באימוני האגרוף והmma שנקרא ״אימון מחזורי״ ...

השם נפוץ כי זה מגניב יותר והם סה״כ ראו סירטונים/ תמונה של קרוספיט בפייסבוק
גם אצלי בחד״כ ילד עשה תראסרים ואמר שזה ״קרוספיט״ (לא מטקון לא כלום סה״כ עשה שלישייה של תראסר)...

Back
למעלה תחתית