דרים ת'יאטר בהופעה - פשוט מדהים

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
ההופעה פשוט הייתה מדהימה, הם ניגנו את כל השירים הישנים שלהם חוץ משיר אחד A RITE OF PASSAGE, שהוא מהאלבום החדש.

לצערי, הם לא ניגנו את FORSAKEN, איזו פתיחה הייתה ל AS I AM.
צילמתי קטעי וידאו, אבל הסאונד פשוט חרא, בגלל העוצמה שהייתה שמה.

עוד הייתי אחרי האמצע ועוצמת הסאונד ממש חזקה, איכות הסאונד הייתה ברמה, לא היו שום פאשלות.

היה קטע ממש יפה בהופעה, הם התחילו לנגן את מטרופוליס חלק 1, באמצע השיר הם התחילו לנגן משהו לא קשור ואז עברו להבה נרגילה, עשו לשיר ביצוע ממש יפה בגיטרות וקלידים, גם זה היה השיר האחרון של המופע.

סה"כ ההופעה הייתה שעה ו 3/4.
אבל כל שיר - שיר 😃

וואלה אחי שמח שנהנית..... ועוד יותר כיף לראות בנאדם שיודע את המוזיקה שלו :]

התאכזבתי רק שהם לא ניגנו עוד שירים מ-train of thought, חוץ מזה היה חזק ביותר:victory:

• פותח/ת השרשור
יש כאן מספיק אנשים ששומעים רוק כבד בפורום.
כל אחד והעדפות שלו, אני מאוד נהניתי בהופעה, עדיין זו הופעה של פעם בחיים.

...

היה קטע ממש יפה בהופעה, הם התחילו לנגן את מטרופוליס חלק 1, באמצע השיר הם התחילו לנגן משהו לא קשור ואז עברו להבה נרגילה, עשו לשיר ביצוע ממש יפה בגיטרות וקלידים, גם זה היה השיר האחרון של המופע.

סה"כ ההופעה הייתה שעה ו 3/4.
אבל כל שיר - שיר 😃
היה אדיר!!!! הופעה מעולה. הסטליסט של ההופעה היה מגוון והכיל שירים מכל התקופות שלהם, נהנתי מכל שניה. פגשתי אותם אישית, הם פשוט מקסימים. ממש מקוה שיבואו שוב, בהחלט השאירו טעם של עוד. 🤘

**ההופעה היתה שעתיים ורבע וה"משהו לא קשור" היה Learning to live מ- images & words 😃**

• פותח/ת השרשור
דווקא יותר ציפיתי שינגנו את ANOTHER DAY או את UNDER A GLASS MOON מאשר זה, הם גם ניגנו את השיר TAKE THE TIME, הפחות אהוב עלי.

אבל אין על הקטע שעשו להבה נרגילה, זה היה כ"כ יפה ומגניב.

למי שלא שמע/ראה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
להקה חמודה אני הייתי הולך אבל אני חוסך כסף מקווה שגונס יגיעו במחיר סביר

• פותח/ת השרשור
וואו,ההבה נגילה חזק.
יש לך גם צילום של דאנס אוף אטרניטי?

לא אין לי, כל הקיטעי וידאו שאני צילמתי, הסאונד על הפנים, המיקרופון לא עמד בעוצמה של הבאסים אז כל הסאונד התחרבש.

^^
אפרופו עוד להקות, לא אמרו שרוצים להביא בחודשים האלה את מטאליקה להופיע?

היו מגעים, אבל לא יצא לפועל, לפחות אני מתנחם שבשנת 2000 הייתי בהופעה בראשון :D

דווקא הלהקות הפחות "משווקות" דופקות לבסוף הופעה ליגה והגדולות מאכזבות,כל הכבוד להם!

היו מגעים, אבל לא יצא לפועל, לפחות אני מתנחם שבשנת 2000 הייתי בהופעה בראשון :D
זה בעיה עם המפיקים? למה תמיד דוחים את הביקור שלהם? יש לי חבר מוכן למכור את הלפטופ שלו (הדבר היקר לו מכל) בשביל שהם יגיעו לביקור השלישי שלהם פה בארץ הקודש.

• פותח/ת השרשור
כן המפיקים לא מוכנים לקחת את הסיכון שבמידה וההופעה תתבטל, להביא את מטאליקה, זו פרוצדורה, הרי הם מביאים איתם את הציוד, יש להם הרבה.
הקמת הבמה היא לפי הדרישות שלהם בלבד, כולל איבזורים שרשום עליהם מטאליקה, צורת הבמה וכו'.

מי שהביא אותו אז, זה שוקי וייס, בזמנו הכרטיס עלה לי 200 שקל + הופעת חימום של היהודים. היום אין מצב למחיר כזה, אולי לכיוון ה 500.

fkad5e.jpg

😍

החתימות של כולם, על חולצה של ההופעה. המדבקה למטה, האישור כניסה מאחורי הקלעים.

כן המפיקים לא מוכנים לקחת את הסיכון שבמידה וההופעה תתבטל, להביא את מטאליקה, זו פרוצדורה, הרי הם מביאים איתם את הציוד, יש להם הרבה.
הקמת הבמה היא לפי הדרישות שלהם בלבד, כולל איבזורים שרשום עליהם מטאליקה, צורת הבמה וכו'.

מי שהביא אותו אז, זה שוקי וייס, בזמנו הכרטיס עלה לי 200 שקל + הופעת חימום של היהודים. היום אין מצב למחיר כזה, אולי לכיוון ה 500.

200 ש"ח :|?! וגם 500 זה לא מחיר בשמיים אם מטאליקה זה מחיר כזה מציאה אז על מה ולמה מדונה לוקחת מחיר של מרצדס על כרטיס במקום הכי מעפן שיש? 😳 אם מטאליקה עושה פה ביקור יגיעו להופעה כמות אנשים לפחות כמו שהגיעו להופעה של דפש מוד.

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח שלמטאליקה יגיעו כמות כמו של מדונה, הנה עובדה שבשנת 2000 הגיעו רק 15000 צופים, גם אז מטאליקה היו מאוד מוכרים, זו גם לא הייתה ההופעה הראשונה שלהם בישראל, הם הופיעו בשנת 1993.

בהופעה גם ראיתי הרבה תיירים, אז ככה שזה לא בדיוק 15000 "ישראלים".
אגב, בהופעה אז, ה 15000 שהיו ממש לא הלהיבו כמו ה 12000 שהיו בדרים ת'יאטר, מטאליקה בזמנו גם לא עשתה הופעה כ"כ מרשימה, אני ציפיתי בכליון עיניים למאסטר אוף פפטס המלא, סה"כ הם ניגנו את השיר עד הסולו וזהו, התאכזבתי מזה.

200 שקל לאז כן נחשב הרבה, אל תשכח שאנחנו משווים תקופות, זה אותו דבר שאז מייקל ג'קסון היה בארץ בשנות ה90 ואז כרטיס עלה בערך 150 אני חושב.

מדד המחירים עלה בכל העולם, מה שעלה אז 200 שקל, היום כבר שווה ל 500 שקל.

לגבי ההופעה של מדונה, מי שקובע את המחירים האלו, הם המפיקים, לדעתי גם יש להם סיבה, כי הם דאגו מספיק לייחצן את המופע הזה, בעיתונים לא היה יום שלא רשמו על ההופעה, אז כבר ההופעה צברה פירסום עוד לפני המכירת כרטיסים, לכן אנשים נכנסו להיסטרית קניית כרטיסים.

אני לא בטוח שלמטאליקה יגיעו כמות כמו של מדונה, הנה עובדה שבשנת 2000 הגיעו רק 15000 צופים, גם אז מטאליקה היו מאוד מוכרים, זו גם לא הייתה ההופעה הראשונה שלהם בישראל, הם הופיעו בשנת 1993.

בהופעה גם ראיתי הרבה תיירים, אז ככה שזה לא בדיוק 15000 "ישראלים".
אגב, בהופעה אז, ה 15000 שהיו ממש לא הלהיבו כמו ה 12000 שהיו בדרים ת'יאטר, מטאליקה בזמנו גם לא עשתה הופעה כ"כ מרשימה, אני ציפיתי בכליון עיניים למאסטר אוף פפטס המלא, סה"כ הם ניגנו את השיר עד הסולו וזהו, התאכזבתי מזה.

200 שקל לאז כן נחשב הרבה, אל תשכח שאנחנו משווים תקופות, זה אותו דבר שאז מייקל ג'קסון היה בארץ בשנות ה90 ואז כרטיס עלה בערך 150 אני חושב.

מדד המחירים עלה בכל העולם, מה שעלה אז 200 שקל, היום כבר שווה ל 500 שקל.

לגבי ההופעה של מדונה, מי שקובע את המחירים האלו, הם המפיקים, לדעתי גם יש להם סיבה, כי הם דאגו מספיק לייחצן את המופע הזה, בעיתונים לא היה יום שלא רשמו על ההופעה, אז כבר ההופעה צברה פירסום עוד לפני המכירת כרטיסים, לכן אנשים נכנסו להיסטרית קניית כרטיסים.

בקשר למטאליקה בתקופה ההיא הם היו פחות פופולארים, אתה יכול לראות היום שהם עושים ביקורים רבים במדינות במזרח הרחוק ואירופה לרוב וההופעות שלהם היום הרבה יותר מוצלחות ומיוחצנות, כך שאם הם יעשו את הביקור השלישי בארץ מאמין שאי אפשר יהיה להשוות את זה לביקור הראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית