הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
לפי מה קובעים איזה שריר יותר גדול או קטן?
לדוגמה לפי מה קובעים מי גדול יותר מהשרירים בייספס וטרייספס
או רגליים וגב
גב זה שריר אחד?
ומה הכוונה בגדול/קטן? מסה? אורך?

גב זה שריר אחד?
ומה הכוונה בגדול/קטן? מסה? אורך?
אני לא יודע לכמה חלקים מחולק הגב מבחינת שרירים
ונגיד בתוכניות כתוב שריר קטן 6 סטים שריר בינוני בלה בלה בלה
לפי מה קובעים אם השריר גדול קטן?

אני לא יודע לכמה חלקים מחולק הגב מבחינת שרירים
ונגיד בתוכניות כתוב שריר קטן 6 סטים שריר בינוני בלה בלה בלה
לפי מה קובעים אם השריר גדול קטן?
לא עושים כאלו תוכניות.

לפי הגודל?
זה לא מדוייק
לדוגמה
למה בתכניות נפח עושים יותר סטים ברגליים מאשר בגב? לפי מה קבעו שהשרירים ברגליים גדולים מאשר בגב?
כי נגיד אני בפיגור רציני ברגליים אבל גב ענק אז תגיד לפי הגודל שאתה רואה?
אני בעצם מתכוון למקור של השרירים אני לא יודע כלכך להסביר

לפי מה קבעו שהשרירים ברגליים גדולים מאשר בגב?

לפי הגודל.

כי נגיד אני בפיגור רציני ברגליים אבל גב ענק אז תגיד לפי הגודל שאתה רואה?

גם אם אתה בפיגור רציני ברגליים רוב הסיכויים ששרירי הרגליים שלך עדיין יותר גדולים מהגב.

לפי הגודל.

גם אם אתה בפיגור רציני ברגליים רוב הסיכויים ששרירי הרגליים שלך עדיין יותר גדולים מהגב.
איך אתה יכול לפי העין להסתמך איזה שריר גדול יותר? אם ככה עשו את זה זה מוזר
עם מ יותר טוב לעשות בנץ?
מוט דק כמו בדדליפט או רגיל כמו בסקוואט

אם אני עושה אירובי באופניי כושר בעצימות ממש גבוהה, האם הגיוני שאני בונה שריר תוך כדי אימון אירובי? אם כן אז כמה זה יעיל?
(לא שאני בונה על זה...)

אם אני עושה אירובי באופניי כושר בעצימות ממש גבוהה, האם הגיוני שאני בונה שריר תוך כדי אימון אירובי? אם כן אז כמה זה יעיל?
(לא שאני בונה על זה...)
תכלס, הגיוני שיש בניית שריר, לרוכבי אופניים יש שרירי רגליים עצומים, אבל אני לא חושב שכדאי להסתמך על זה כתרגיל מרכזי

תכלס, הגיוני שיש בניית שריר, לרוכבי אופניים יש שרירי רגליים עצומים, אבל אני לא חושב שכדאי להסתמך על זה כתרגיל מרכזי
ממש לא מתסמך על זה... פשוט נראה כאילו יש לי גדילה בשריר הזה..
אני מנסה לחטב ונראה כאילו לפעמים אני נשאר באותו המשקל.. אולי יש טיפה גידול שריר שם

למה כל חודשיים שלושה צריך לנוח לשבוע?

כשיש לכם בנץ כבד אתם מבקשים ממישהו לשמור עליכם?
מצד אחד אם אני לוקח ספוטר ולא משנה כמה אני אומר לו לו לגעת אלא אם מתחיל ליפול לי הוא מרים לי ברגע שאני הופך לאדום שזה קורה תוך שנייה וזה גם מפריע לי טיפה
מצד שני אימון אחרון לא ביקשתי מאף אחד סט ראשון ושני הלך מצויין ובשלישי נפל לי על החזה בחזרה האחרונה ואז איזה מאמן בא בלהרים את המוט והיה לי קצת אדום(יכול להיגמר קשה יותר)

כשיש לכם בנץ כבד אתם מבקשים ממישהו לשמור עליכם?
מצד אחד אם אני לוקח ספוטר ולא משנה כמה אני אומר לו לו לגעת אלא אם מתחיל ליפול לי הוא מרים לי ברגע שאני הופך לאדום שזה קורה תוך שנייה וזה גם מפריע לי טיפה
מצד שני אימון אחרון לא ביקשתי מאף אחד סט ראשון ושני הלך מצויין ובשלישי נפל לי על החזה בחזרה האחרונה ואז איזה מאמן בא בלהרים את המוט והיה לי קצת אדום(יכול להיגמר קשה יותר)
זה בעיה אם אין מושהו שאפשר לסמוך עליו שלא ייגע כשלא צריך. בכל מקרה אני אעדיף ספוטר מעפן מאשר להיכשל בלי ספוטר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית