נק' מוניטין:
925
- 1,673
- 702
לפעמים נתקעים כי הגוף לא מתאושש בין האימונים. כאשר אתה עושה ריסט אתה נותן לגוף מנוחה והוא מתאושש.למה ריסט עוזר להעלות את המשקל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפעמים נתקעים כי הגוף לא מתאושש בין האימונים. כאשר אתה עושה ריסט אתה נותן לגוף מנוחה והוא מתאושש.למה ריסט עוזר להעלות את המשקל
לאיש הבדל בקושי כאשר על המוט יש 4 פלטות של 10 קג לבין אם יש עליו 2 פלטות של 20? (בהנחה ששניהם שוקלים באמת כמה שכתוב)
יש הבדל בקושי כאשר על המוט יש 4 פלטות של 10 קג לבין אם יש עליו 2 פלטות של 20? (בהנחה ששניהם שוקלים באמת כמה שכתוב)
ה4 עשיריות יהיה יותר קשה?אני מניח שיש הבדל די זניח בעניין של מנופים.
ה4 עשיריות יהיה יותר קשה?
ככל שאתה מוסיף פלטות אתה מעלה את המשקל.ה4 עשיריות יהיה יותר קשה?
מה?ככל שאתה מוסיף פלטות אתה מעלה את המשקל.
הוא מוסיף פלטות-> המרחק בינו לבין המשקל גדל-> המשקל גדל.
אני זוכר שישבתי על זה עם בחור עם תואר ראשון בפיזיקה, ניסיתי להבין אם באמת הרבה פלטות קטנות משנות את הקושי. או שלא הסברתי את עצמי נכון, או שהגענו למסקנה שלא.הוא מוסיף פלטות-> המרחק בינו לבין המשקל גדל-> המשקל גדל.
המומנט גדל לא המשקל. אבל המומנט גדל אותו דבר משני הצדדים לכן מבטל אחד את השני. בפועל יהיה הבדל כי יש גמישות מסויימת למוט ואם יש הרבה פלטות קטנות זה אמור לעשות יותר ויברציות במוט בזמן תנועה, עד כמה זה משפיע תלוי במשקל על המוט ובמוט עצמו (קשיח יותר/גמיש יותר).הוא מוסיף פלטות-> המרחק בינו לבין המשקל גדל-> המשקל גדל.
צודק, לא התחשבתי בצד השני.המומנט גדל לא המשקל. אבל המומנט גדל אותו דבר משני הצדדים לכן מבטל אחד את השני. בפועל יהיה הבדל כי יש גמישות מסויימת למוט ואם יש הרבה פלטות קטנות זה אמור לעשות יותר ויברציות במוט בזמן תנועה, עד כמה זה משפיע תלוי במשקל על המוט ובמוט עצמו (קשיח יותר/גמיש יותר).
אתה מתכוון לג׳יאנט?(ענק באנגלית)מה זה ג'וקר סט?
תודה.
לא, אני מתכוון ל Joker Set. ראיתי את המושג המון פה בפורם.אתה מתכוון לג׳יאנט?(ענק באנגלית)
זה מושג שג'ים וונדלר משתמש בו בתכנית 5/3/1. משתמשים בזה בהקשר של אותה תכנית אם מדברים על זה.לא, אני מתכוון ל Joker Set. ראיתי את המושג המון פה בפורם.
אה, זה הסט האחרון עם ה +?זה מושג שג'ים וונדלר משתמש בו בתכנית 5/3/1. משתמשים בזה בהקשר של אותה תכנית אם מדברים על זה.
לא, זה אחרי הסט האחרון מוסיפים משקל ועושים עוד סטים. הכל מוסבר בספר BEYOND 5/3/1.אה, זה הסט האחרון עם ה +?
אה, קראתי את הספר 5/3/1 ולא הבנתי איך פספסתי את זה.לא, זה אחרי הסט האחרון מוסיפים משקל ועושים עוד סטים. הכל מוסבר בספר BEYOND 5/3/1.
אם אתה מתכנן לעשות את התכנית מתישהו אז אפשר לקרוא, או לפחות לעבור עליו ברפרוף. לא מחדש יותר מדי תכלסאה, קראתי את הספר 5/3/1 ולא הבנתי איך פספסתי את זה.
שווה לקרוא BEYOND 5/3/1 ? הוא ממש מחדש שם?