הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
יש הבדל בקושי כאשר על המוט יש 4 פלטות של 10 קג לבין אם יש עליו 2 פלטות של 20? (בהנחה ששניהם שוקלים באמת כמה שכתוב)

יש הבדל בקושי כאשר על המוט יש 4 פלטות של 10 קג לבין אם יש עליו 2 פלטות של 20? (בהנחה ששניהם שוקלים באמת כמה שכתוב)

אני מניח שיש הבדל די זניח בעניין של מנופים.

ה4 עשיריות יהיה יותר קשה?

מנקודת מבט פיזיקלית כן ידרש יותר "כוח" ל4 עשיריות
במציאות זה כולכך זניח במשקלים האלה כך שהאפקט הפסיכולוגי הרבה יותר גדול.

הוא מוסיף פלטות-> המרחק בינו לבין המשקל גדל-> המשקל גדל.
אני זוכר שישבתי על זה עם בחור עם תואר ראשון בפיזיקה, ניסיתי להבין אם באמת הרבה פלטות קטנות משנות את הקושי. או שלא הסברתי את עצמי נכון, או שהגענו למסקנה שלא.

בכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינה בריאותית בין גבינה צהובה בטוסט לאחת "לא מבושלת"? כנל לגבי שמן זית בטיגון לעומת בסלט לדוגמה.

הוא מוסיף פלטות-> המרחק בינו לבין המשקל גדל-> המשקל גדל.
המומנט גדל לא המשקל. אבל המומנט גדל אותו דבר משני הצדדים לכן מבטל אחד את השני. בפועל יהיה הבדל כי יש גמישות מסויימת למוט ואם יש הרבה פלטות קטנות זה אמור לעשות יותר ויברציות במוט בזמן תנועה, עד כמה זה משפיע תלוי במשקל על המוט ובמוט עצמו (קשיח יותר/גמיש יותר).

המומנט גדל לא המשקל. אבל המומנט גדל אותו דבר משני הצדדים לכן מבטל אחד את השני. בפועל יהיה הבדל כי יש גמישות מסויימת למוט ואם יש הרבה פלטות קטנות זה אמור לעשות יותר ויברציות במוט בזמן תנועה, עד כמה זה משפיע תלוי במשקל על המוט ובמוט עצמו (קשיח יותר/גמיש יותר).
צודק, לא התחשבתי בצד השני.

לא, אני מתכוון ל Joker Set. ראיתי את המושג המון פה בפורם.
זה מושג שג'ים וונדלר משתמש בו בתכנית 5/3/1. משתמשים בזה בהקשר של אותה תכנית אם מדברים על זה.

אה, קראתי את הספר 5/3/1 ולא הבנתי איך פספסתי את זה.
שווה לקרוא BEYOND 5/3/1 ? הוא ממש מחדש שם?
אם אתה מתכנן לעשות את התכנית מתישהו אז אפשר לקרוא, או לפחות לעבור עליו ברפרוף. לא מחדש יותר מדי תכלס

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית