דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
תקיעות במשקל,או ירדה ממש קלה- אבל צימצום בהיקפים, בגרעון קלורי!
איך ולמה זה קורה?
ב' עליה במשקל,אבל צימצום בהיקף- בגרעון קלורי, שוב איך זה קורה?
למה אין שינוי במשקל אבל יש שינוי באחוז שומן בגרעון קלורי
יכול להיות שהגוף מתפקד בצורה מושלמת ביחס שבין שמירה על מסה+ירדה בשומן בגלל תפריט ואימונים?
ושאלה שקשורה לזה, לכל גוף יש תסף משקל שלו, יכול להיות שיש קשר?זתומרת בחורה שלא מצליחה לרדת ל60 קילו ותקועה ב66 וממשיכה לצמצם היקפים על אותו משקל? תודה

יש סיבה כלשהי לעשות בנץ' באחיזה לא מלאה (suicide grip), כלומר שהאגודל באותו צד של האצבעות? גם יש סכנה שהמוט יפול וגם יש זווית גדולה במפרק כף היד, אז למה עושים ככה?

יש סיבה כלשהי לעשות בנץ' באחיזה לא מלאה (suicide grip), כלומר שהאגודל באותו צד של האצבעות? גם יש סכנה שהמוט יפול וגם יש זווית גדולה במפרק כף היד, אז למה עושים ככה?
חוץ מאנשים עם מגבלה כלשהי בשורש כף היד אני לא רואה עוד סיבה לעשות את זה.

תקיעות במשקל,או ירדה ממש קלה- אבל צימצום בהיקפים, בגרעון קלורי!
איך ולמה זה קורה?
ב' עליה במשקל,אבל צימצום בהיקף- בגרעון קלורי, שוב איך זה קורה?
למה אין שינוי במשקל אבל יש שינוי באחוז שומן בגרעון קלורי
יכול להיות שהגוף מתפקד בצורה מושלמת ביחס שבין שמירה על מסה+ירדה בשומן בגלל תפריט ואימונים?
ושאלה שקשורה לזה, לכל גוף יש תסף משקל שלו, יכול להיות שיש קשר?זתומרת בחורה שלא מצליחה לרדת ל60 קילו ותקועה ב66 וממשיכה לצמצם היקפים על אותו משקל? תודה
סיכוי סביר שהשינויים שאת רואה הם בעיקר בנוזלים בעקבות צריכת לא עקבית של פחמימות.

חוץ מאנשים עם מגבלה כלשהי בשורש כף היד אני לא רואה עוד סיבה לעשות את זה.
גם לאנשים האלה עם המגבלה אין סיבה לעשות את זה. לא סתם קוראים לזה suicide grip. מי שלא יכול לתפוס את המוט כמו שצריך, שלא יעשה בנץ', לטובתו.
סתם השערה, לא בטוח שמבוססת על משהו, אבל נראה שקל יותר ללחוץ כך. אולי זה עוקף את מפרק שורש כף היד וכאילו מנטרל אותו: כשהיד פתוחה המוט מונח ישירות על השורש, והלחץ על המוט מגיע מהאמה. כשהיד סגורה זוית שורש כף היד משתנה, וחוזק המפרק הזה כבר משנה לשרשרת שנוצרת עד המוט. ומכיוון שהמפרק הזה חלש יחסית לשאר היד - נוצר פחות כוח. כמו שאמרתי, סתם השערה.

שאלה מפגרת חח
אני גרה באירופה במדינה קרה רצח (אתמול היה פה -6 חחח ) המאזן קלורי משתנה ? שורפים יותר ?

לא בטוח אם שאלה מפגרת, אבל לא רציתי סתם לפתוח אשכול על זה.
האם ערבוב של חלבונים משפיע על מהירות הספיגה שלהם? אם למשל אני לוקח אבקת חלבון מי גבינה(עם ספיגה מהירה) ושותה את זה עם חלב(שיש לו ספיגה איטית יותר לפי מה שאני יודע), האם האחד משפיע על מהירות הספיגה של השני, או שהחלבונים לא מתחברים ביחד?

מי יודע מה השם של מוט בצורת אוקטגון ? ראיתי את אופק בסרטון מתאמן איתו אם אני לא טועה.... נראה לי שעושים איתו בעיקר דדליפט.

מי יודע מה השם של מוט בצורת אוקטגון ? ראיתי את אופק בסרטון מתאמן איתו אם אני לא טועה.... נראה לי שעושים איתו בעיקר דדליפט.
Trap bar

למה זה טוב לרכך חגורה ? איך מרככים אותה ?

למה זה טוב לרכך חגורה ? איך מרככים אותה ?

כי שאתה מקבל חגורה בפעם הראשונה היא קשה כמו בטון
ואז עושה לך כחולים שאתה תקשור אותה ותעשה דדליפט לדוגמא

לרכך אותה זה לגלגל אותה כמו רצועות ברכיים זה יעזור טיפה
ובכללי עם הזמן היא תהיה יותר רכה שתשתמש בה הרבה

והמגזימים, אתה יכול לדרוס אותה עם רכב, רק תיזהר לא לעלות על הברזלים שלה עם הגלגל
שלא הגלגל יתפנצר או הברזלים ישברו

כי שאתה מקבל חגורה בפעם הראשונה היא קשה כמו בטון
ואז עושה לך כחולים שאתה תקשור אותה ותעשה דדליפט לדוגמא

לרכך אותה זה לגלגל אותה כמו רצועות ברכיים זה יעזור טיפה
ובכללי עם הזמן היא תהיה יותר רכה שתשתמש בה הרבה

והמגזימים, אתה יכול לדרוס אותה עם רכב, רק תיזהר לא לעלות על הברזלים שלה עם הגלגל
שלא הגלגל יתפנצר או הברזלים ישברו

לא הגיוני יותר להשאיר את החגורה קשה כדי שהיא תיתן קונטרה ? מאשר שתתפרק עליי בגלל הרכות ?

רעיונות איך לגלגל חגורה של RDX ולהשאיר אותה מגולגלת ?

לא הגיוני יותר להשאיר את החגורה קשה כדי שהיא תיתן קונטרה ? מאשר שתתפרק עליי בגלל הרכות ?

רעיונות איך לגלגל חגורה של RDX ולהשאיר אותה מגולגלת ?

כן אבל ישר שאתה מקבל אותה זה קשה-כואב לא קשה-טוב

ולשאלה השנייה, גומייה מאוד גדולה או חוט גדול

האם אתם חווים קושי בכיווץ השכמות בגב וההרמה של החזה בדדליפט בעת שאתם מצרים או מרחיבים את האחיזה במוט ?

למה שמים מגנזיום בכתפיים בעת ביצוע סקוואט ?

אהלן חברים,
כתוב לי בתכנית "פרס", ואני בטוח מכיר את התרגיל הזה בשם אחר, אבל אין קישור להדגמה,
אז אני צריך דוגמה...
תודה מראש.

אהלן חברים,
כתוב לי בתכנית "פרס", ואני בטוח מכיר את התרגיל הזה בשם אחר, אבל אין קישור להדגמה,
אז אני צריך דוגמה...
תודה מראש.

תשאל את משה - הוא נותן תשובה והסבר לכל שאלה כשהוא נותן את תכנית האימונים.

ע"פ מה מגדירים מתאמן מתחיל ומתאמן בינוני ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית