דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
שאלה נוספת (אשמח אם תענו לי גם על השאלה למעלה):
אתמול אפיתי בטטה שלמה בנייר כסף והיא שמרה על המשקל שלה (300 גרם~), היום אפיתי אותה בצורה שונה - חתכתי לצורה של ציפס וריססתי קצת עם תרסיס שמן וששקלתי את הציפסים זה יצא קצת מעל 150 גרם...
איך אני אמור להתייחס להבדל מבחינת קלוריות? כשאני אופה את הבטטה שלמה לחשב כ-300 וכשאני אופה אותה כציפסים לחשב כ-150? בסופו של יום זה הבדל של 130 קלוריות לכאן או לכאן ובחיטוב זה קריטי, מה אתם הייתם עושים?

שאלה נוספת (אשמח אם תענו לי גם על השאלה למעלה):
אתמול אפיתי בטטה שלמה בנייר כסף והיא שמרה על המשקל שלה (300 גרם~), היום אפיתי אותה בצורה שונה - חתכתי לצורה של ציפס וריססתי קצת עם תרסיס שמן וששקלתי את הציפסים זה יצא קצת מעל 150 גרם...
איך אני אמור להתייחס להבדל מבחינת קלוריות? כשאני אופה את הבטטה שלמה לחשב כ-300 וכשאני אופה אותה כציפסים לחשב כ-150? בסופו של יום זה הבדל של 130 קלוריות לכאן או לכאן ובחיטוב זה קריטי, מה אתם הייתם עושים?
אני במקומך במקרה כזה הייתי שוקל לפני ההכנה ומחפש ערכים של בטטה נאה

אני במקומך במקרה כזה הייתי שוקל לפני ההכנה ומחפש ערכים של בטטה נאה
תודה רבה לך ידידי. אשמח אם תוכל לענות גם על השאלה הבאה:
כמה שומן רווי צריך לצרוך ביום? לדוגמא בתפריט אני אוכל 68 גרם שומן, מה המינימום של שומן רווי שעלי לאכול על מנת לשמור על תקינות הגוף?

תודה רבה לך ידידי. אשמח אם תוכל לענות גם על השאלה הבאה:
כמה שומן רווי צריך לצרוך ביום? לדוגמא בתפריט אני אוכל 68 גרם שומן, מה המינימום של שומן רווי שעלי לאכול על מנת לשמור על תקינות הגוף?
זה שאלת את הבנאדם הלא נכון 😃 אני אישית אוכל 100 גרם שומן ביום, בדרך כלל לפחות 2/3 מזה זה שומן רווי (שמגיע מבשר, ביצים, חמאה וגבינות) אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב. אגב אני לא חושב שזו שאלה מפגרת, תנסה אולי לשאול בפורום תזונה ותוספים

יש הבדל בן החלבון שיש בלחם לחלבון מבשר או חלב?

עוד שאלה על שקילה לפני\אחרי.
קניתי בשר בקר טיבון ויל 6%. שקלתי 250 גרם המבורגר לפני הבישול. לאחרי הבישול שקלתי ויצא 170 גרם. זה הבדל גדול מאוד.. מה קורה עם הערכים התזונתיים? איך לחשב? והאם מישהו יודע אם הערכים שמצוינים על האריזה מתייחסים ללפני או אחרי הבישול?

עוד שאלה על שקילה לפני\אחרי.
קניתי בשר בקר טיבון ויל 6%. שקלתי 250 גרם המבורגר לפני הבישול. לאחרי הבישול שקלתי ויצא 170 גרם. זה הבדל גדול מאוד.. מה קורה עם הערכים התזונתיים? איך לחשב? והאם מישהו יודע אם הערכים שמצוינים על האריזה מתייחסים ללפני או אחרי הבישול?
הערכים על האריזה אמורים להתייחס ללפני בישול, אלא אם מצויין אחרת. אם שקלת 250 גרם לפני בישול אז תשתמש בערכים על האריזה ותחשב ל 250 גרם

יש הבדל בן החלבון שיש בלחם לחלבון מבשר או חלב?
הספיגה. נניח ותאכל לחם בכמות שתשתווה לסקופ אבקת חלבון (24 גרם) שזה המון המון לחם, לא כל החלבון מתוך זה יספג בגוף ועל כן רמת החלבון לא באמת אותו דבר.
ניסיתי למצוא טבלה שפחות או יותר מפרטת את הספיגה אז הנה:
bioavailability-understanding-protein-absorption-chart.jpg

שים לב לערך הנמוך של wheat (חיטה או במילים אחרות - לחם) לעומך whey protein iso

סקס/אוננות לפני אימון, טוב? רע? לא משנה? ואחרי אימון? מבחינת רמות טסט

יבגני מחטב, כל הבנות קופצות.
כן בעיה, ביום מנוחה אני לא רוצה לעשות פעילות גופנית, אז חושב מה עדיף, לפני אימון או אחרי אימון 😆

אבל האמת ששאלתי ברצינות, ובלי קשר לעניין שסקס זה פעילות גופנית שעלולה לעייף, אלא העניין של הגמירה ורמות טסט, אשמח אם מישהו יענה.

כן בעיה, ביום מנוחה אני לא רוצה לעשות פעילות גופנית, אז חושב מה עדיף, לפני אימון או אחרי אימון 😆

אבל האמת ששאלתי ברצינות, ובלי קשר לעניין שסקס זה פעילות גופנית שעלולה לעייף, אלא העניין של הגמירה ורמות טסט, אשמח אם מישהו יענה.

מיתוס על סקס, אוננות ואימונים אצל גברים.

הדעה הרווחת שסקס או אוננות לפני אימון , מורידות את רמות הטסטוסטרון, ובכך מביאות לירידה ביעילות האימון.
האמת סבוכה יותר.
מסתבר שאוננות לפני אימון דווקא מעלה מעט את רמות הטסטוסטרון, בעוד שלא נמצאה עליה (אך גם לא ירידה) ברמות הטסטוסטרון בסקס לפני אימון.

מסקנה- לסקס אין השפעה רעה על אימון, ולאננות תתכן אף השפעה חיובית קלה.

אז לאימוני הידיים ניתן להוסיף כעת "תרגיל יד" נוסף בתור PRE-WORKUP

ראיתי במאמר של ישראל בודי שצריך לשתות מים על כל קלוריה שיש לך בתפריט אם יש לזה ביסוס?כי אם יש לי רק 1900 קל בתפיט כמעט שני ליתר לא יהיו מספיקים נכון?אני מניח שלא אבל בכל זאת להשכלתי
וגם היה רשום שם ששתייה לא מרובה המובילה להתייבשות יכולה לעקב את התפחתות השריר אם גם זה נכון?

ראיתי במאמר של ישראל בודי שצריך לשתות מים על כל קלוריה שיש לך בתפריט אם יש לזה ביסוס?כי אם יש לי רק 1900 קל בתפיט כמעט שני ליתר לא יהיו מספיקים נכון?אני מניח שלא אבל בכל זאת להשכלתי
וגם היה רשום שם ששתייה לא מרובה המובילה להתייבשות יכולה לעקב את התפחתות השריר אם גם זה נכון?

אף אחד לא יכול להגיד לך כמה לשתות כי זה תלוי בהמון גורמים. (בהנחה שאתה לא משתמש בתוספים) פשוט תשתה עד שהשתן שקוף.

יש המלצות כלליות לגבי המינימום, והתייבשות בטוח לא תעשה לך טוב, פשוט תשתה זה לא מדע מדוייק

אף אחד לא יכול להגיד לך כמה לשתות כי זה תלוי בהמון גורמים. (בהנחה שאתה לא משתמש בתוספים) פשוט תשתה עד שהשתן שקוף.

יש המלצות כלליות לגבי המינימום, והתייבשות בטוח לא תעשה לך טוב, פשוט תשתה זה לא מדע מדוייק
תודה רבה! רק רציתי לדעת אם התענה שהתייבשות תגרום לעיקובים בהתפתחות השריר
אני אישית מקפיד על שתייה מרובה

תודה רבה! רק רציתי לדעת אם התענה שהתייבשות תגרום לעיקובים בהתפתחות השריר
אני אישית מקפיד על שתייה מרובה
התייבשות בצורה רצינית עלולה להביא לבית חולים, ובבית חולים בעיה להתאמן, אז התפתחות השריר תתעכב 😃

כשמרימים משקל כבד ורואים פתאום נצנצים כסופים רצים מלמעלה למטה או משמאל לימין - הסבר בבקשה?

אפשר להתנפח בזמן שאוכלים מה שרוצים? ג'אנק פוד וכו'.. (לא בכמיות מאסיביות) אבל תוך כדי גם לצרוך חלבון, הסטרואידים/הורמון גדילה שורפים שומן אז עדיין תהיה ירידת שומן בגוף?

כשמרימים משקל כבד ורואים פתאום נצנצים כסופים רצים מלמעלה למטה או משמאל לימין - הסבר בבקשה?
אם אני לא טועה זה בגלל העליית דופק המהירה

אפשר להתנפח בזמן שאוכלים מה שרוצים? ג'אנק פוד וכו'.. (לא בכמיות מאסיביות) אבל תוך כדי גם לצרוך חלבון, הסטרואידים/הורמון גדילה שורפים שומן אז עדיין תהיה ירידת שומן בגוף?
מה הכוונה בלהתנפח?
על איזה סטרואידים אתה מדבר?
שאלה לא ברורה

אם אני לא טועה זה בגלל עליית הדופק המהירה

מה הכוונה בלהתנפח?
על איזה סטרואידים אתה מדבר?
שאלה לא ברורה

נשבע שאני לא יודע איך הבנת למה הוא מתכוון...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית