עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את האמת?
![]()
זו לא הסיבה שבגללה צריך להתרחק מהזבל הזה.
הבשר שמשתמשים בו במקדונדלס (ובעוד רשתות מזון מהירות) נשטף באמוניה
כדי להרוג חיידקים, "מדולל" עם חלבון סויה, חומרים משמרים, חומרי טעם וריח...
בקיצור, המראה זו הדאגה הכי קטנה
יכול להיות שאתה צודק, מה שאמרתי זה על סמך דוקומנטרי שראיתי על התעשיה בארה״בבולשיט. עבדתי בעוף טוב בקו של המבורגרים של מקדונלדס. היינו זורקים חתיכות מוקפאות של 25 קילו בשר בקר ישירות ממשחטות לא מעובד לתוך מטחנה, מוסיפים תבלינים חומרי טעם וריח מייצבים וכל השטויות באבקה, והמטחנה היתה פולטת המבורגרים מוכנים שאח"כ נכנסו למקפיא אינסטנט ונארזו. היה לנו במקום גם גריל של מקדונלדס ל-QA.
מאז שעבדתי שם אני אוכל מק בשמחה כי אני יודע איך זה מיוצר וממה. למרות שלא בטוח לגבי חו"ל ובמיוחד ארה"ב.
יכול להיות שאתה צודק, מה שאמרתי זה על סמך דוקומנטרי שראיתי על התעשיה בארה״ב
אני באמת לא רוצה לדמיין מה הולך שם בארה"ב...אבל לגבי האיכות בארץ אני די רגוע.
אחרי 3 שנים רצופות בארה״ב אני יכול להגיד לך רשמית.
זה לאכול שקיות ניילון.
מצד שני ארוחה בארצות הברית עולה דולר ופה ארוחה שתשביע אותך כנראה תעבור את ה45 ש"ח (לפעמים בהרבה)המקדונלדס בארץ טוב פי 20 מכל מקדונלדס שיצא לי לבקר בו בחו''ל.. גם מבחינת איכות וגם מבחינת הגודל.. ומקדונלדס זה לא כזה וואו אז תבינו חח
אכלתי ברוסיה ובגרמניה והם עוברים את ישראל בהליכההמקדונלדס בארץ טוב פי 20 מכל מקדונלדס שיצא לי לבקר בו בחו''ל.. גם מבחינת איכות וגם מבחינת הגודל.. ומקדונלדס זה לא כזה וואו אז תבינו חח
אכלתי בגרמניה, רוסיה, סלובניה, הונגריה וצ'כיה וזה היה פשוט בושה לגודל ובטעם.אכלתי ברוסיה ובגרמניה והם עוברים את ישראל בהליכה
אבל אין על KFC
או LOS POIS HERMANOS