הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל חובבי המקדונלדס, אולי הצלחתי לשנות בכם משהו.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מאז ששמעתי על ה 1+1 של בורגוס אני לא מכיר שום המבורגר אחר!!!

ראש תימני 😃

מה שאני אוהב בחו"ל זה שזה קטן אבל גבוה...ואז כשאתה נותן ביס אתה מרגיש כאילו אתה נותן ביס בתחת העסיסי של הפרה.
מה גם שהם שמים יותר גבינה והטעם שלה יותר דומיננטי..פאק זה מדהים...
מה שכן לא אשכח איך בבורגרקינג בפטונג אכלתי המבורגר כפול ענק(בגודל ישראלי)עם גבינה, ביצת עין ובייקון. הולי. שיט.

איזה הגזמה, בחיים לא אכלתי במקדונלדס וההמבורגר נראה כל כך דוחה. הקצינו את זה חבל על הזמן ובתאחלס בתור אחד שעבד במקדונלדס לפני הגיוס אם רוצים אפשר לעשות שזה יראה בדיוק כמו בפרסומות. אבל כן, המחיר בארץ פשוט מפגר, אפשר לקנות 3 ארוחות כאלה בארה"ב ו-2 באירופה באותו מחיר.

אני אוכל בערך פעם בשבועיים, שלוש במקדונלס (אולי פעם בחודש) לפעמים אני במשרד ואין ברירה.
הארוחה הקבועה שלי זה הביג אמריקה 270 גרם , אני אוכל רק את ההמבורגר לא יודע למה הלחמניה פשוט לא באה לי טוב.
ו10 נאגטס....

לא יודע מה מתלהבים ממקדונלדס, הטריפל של בורגראנץ' יוצא זול רצח וכשאני נתקע בלי בשר בבית אני אוכל שם (אם נציג של בורגראנץ' רואה את זה אפשר לשלוח הודעה פרטית בשביל תמלוגים).

אכלתי במקדונלדס 4 פעמים בחיי, כל פעם הייתה לי פריחה נוראית על הפנים אח"כ. true story.

יש משהו במקדונלדס שמאוד מאוד מושך, בעיקר הריח. קשה להסביר, זו רשת מתוקתקת ואחידה ברמה עולמית ומה שטוב שאתה תמיד יודע מה תקבל. המינוס הגדול שלהם בארץ זה המחיר, קניתי ביג אמריקה מוגדל, 10 נאגטס, וקולה - 94 ש"ח. זה מחיר הזוי לגמרי. הביג אמריקה אגב חביב לגמרי אבל כל קשר בינו לבין המבורגר בשרי ברמת הרשתות (מוזס BBB אגאדיר) שבהן הוא אמור להתחרות - מקרי בהחלט.

מה שכן, לטעמי בורגר קינג הרבה יותר טוב, שם יש איזשהו קשר לטעם של בשר, וגם בחו"ל נדיר למצוא מקרויאל / קוואטרפאונדר, וההמבורגר פשוט קטנטנים. בבורגר קינג תמיד יש וופר-דאבל-טריפל.

מכל הדיון הזה דווקא יצאתי עם משהו חיובי אחרי מה ששמעתי שסיגנוס אמר.

יש אצלי ליד הבית בורגוס 45 שקל 450ג המבורגר! זול רצח לדעתי. לא שיא הקולינריה אבל הציל אותי פעמיים כשלא היה מה לאכול.

הייתי בנמל תל אביב ונורא התחשק לי המבורגר טוב (השעה הייתה 16:00 ולא אכלתי שומדבר לפני) וכרגיל ביום שבת הכל הכל מפוצץ שם. מצאנו רשת קטנה של burger shack או משהו כזה והיה להם המבורגר כפול (400 ג') ב40 שקל.. זה היה המבורגר פשוט מעולה ופעם ראשונה בחיי שאכלתי 400 😁
אבל אין על איוו בירושלים, כל ביס זו פיסת גן עדן!

כשגרתי בהולנד, בברגר קינג הדאבל צ'יזבורגר עם בייקון מעל היה נראה בדיוק כמו בפרסומת. הטעם היה אלוהי. שום המבורגר לא התקרב לטעם הזה מאז.......

Oh, there's a small restaurant just near where we live
McDonald's, McDonald's, what we wouldn't give,
A nickel, a dollar, a sawbuck or two,
We frequent your doorstep, when we're feeling blue.
Your french fries are tasty, your soft drinks are fine,
Your Big Macs are splendid, your milk shakes divine,
And once in a while when we're all in the mood,
We'll throw away money, then throw up your food.
?​

ציטוט מפה

מי שהיה בארה"ב וטעם המבורגרים של in-n-out burger לעולם לא יוכל לאכול יותר מקדונלדס.

3900849213_f802813c0c_o.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית