הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגל נשברה באמצע סייקל

PARADOX

משתמש מתחיל
97
15
נק' מוניטין:
198
97
15
השאלה בשביל חבר .
חבר התחיל סייקל ונשברה לו הרגל.
היה בסייקל 4 שבועות. הכולל
SUSTANON - 750
TREN - 100 EOD
ובשבוע האחרון גם היה קצת דיבול.
בכל אופן: איך אתם ממליצים לעשות את הPCT?
שבועיים של נכלומיד -100,50 +שבועיים של נולבה - 40,20 יספיק?

ומה לגבי HCG? הבחור OLD FASHION שמאמין שצריך את זה בסוף הסייקל,איך דוחסים את זה כרגע?
תודה רבה לעונים,זה דיי דחוף.

השאלה בשביל חבר .
חבר התחיל סייקל ונשברה לו הרגל.
היה בסייקל 4 שבועות. הכולל
SUSTANON - 750
TREN - 100 EOD
ובשבוע האחרון גם היה קצת דיבול.
בכל אופן: איך אתם ממליצים לעשות את הPCT?
שבועיים של נכלומיד -100,50 +שבועיים של נולבה - 40,20 יספיק?

ומה לגבי HCG? הבחור OLD FASHION שמאמין שצריך את זה בסוף הסייקל,איך דוחסים את זה כרגע?
תודה רבה לעונים,זה דיי דחוף.

במצבו האולד פשן, הייתי הולך על PPCT ׁׁ(פאוור פי.סי.טי)
הווה אומר - 1000 יחידות פרגניל כל שלושה ימים עד שהוא מסיים את כל ה-5000 ביחד עם כלומיד וטמוקסיפן בנוהל.
אם הוא גם ממש רוצה הוא יכול לתת בהתחלה זריקה אחת של דקהפפטיל.

במצבו האולד פשן, הייתי הולך על PPCT ׁׁ(פאוור פי.סי.טי)
הווה אומר - 1000 יחידות פרגניל כל שלושה ימים עד שהוא מסיים את כל ה-5000 ביחד עם כלומיד וטמוקסיפן בנוהל.
אם הוא גם ממש רוצה הוא יכול לתת בהתחלה זריקה אחת של דקהפפטיל.
פרגניל עם כלומיד ונולבדקס ? לא לוקחים תפרגניל לבד לקראת סוף הסייקל ואז לפיסיטי ? בהנחה שהוא לוקח פרגניל לא בזמן הסייקל אני מתכוון

הרבה פה ירימו גבה על מה שאני יאמר עכשיו..אני לא הייתי מפסיק סייקל! הייתי מוריד את כל החומרים ונשאר רק עם מינון נמוך של טסט עד שהשבר היה מתאחה...מנסיון העבר שלי הגוף משתקם עם חומרים פי 3 מטבעי ובמיוחד העצמות...להפסיק סייקל ולהישאר עם טסט בריצפה לתקופה מסויימת לא תתרום לשיקום הפציעה

אבל גם להזריק במינון trt לא יתרום כלום וכמובן שלא לשיקום אם כבר לתת טסט פרופ ו npp שעצם העובדה שדקה הוא מתאים במיוחד לפציעות כאלו ואחרים

המטרה היא לא למה זה יתרום,המטרה היא זה לא להיות בנפילת טסטוסטרון בזמן פציעה ובמיוחד קשה כמו שבר ברגל...אם כבר בחזרה ההדרגתית לאימונים לשלב תדקה פניל ל6 שבועות עם טסט קצר ואז להיכנס לpct

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית