הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הדיבול של סיירוקס?

Lovelift

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
היי אני חדש בפורום שאלה איך הדיבול של סיירוקס ?

לקחתי טסט של נובה פרם זה סבבה ?

היי אני חדש בפורום שאלה איך הדיבול של סיירוקס ?

לקחתי טסט של נובה פרם זה סבבה ?

אהלן,

הדיבול של סיירוקס עובד בסדר.

בנוגע לטסט של נובה, כאשר אתה אומר 'לקחתי', הכוונה שלך הינה: הזרקתי? או שרכשת ואתה מחכה לשמוע חוות דעת?

בגדול לנובה פארם יש כמה פנים.

יש כאלו שטוענים שהגיעו עם חום למיון, גושים בישבן, כאבים בלתי נסבלים.

ומנגד, ישנם אנשים שדווקא כן מרוצים מהברנד.

הכל תלוי עד כמה אתה קרוב לטבח, עד שלא תנסה בעצמך - לא תדע.

כמו כן, במידה וזה סייקל ראשון, הייתי ממליץ לך בחום להריק טסט אננטט רפואי, אני מדבר על נסיון מר.

שיהיה בהצלחה, וברוך הבא לקהילה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה 😃

ולקחתי הכוונה לרכשתי עוד לא הזרקתי

יש לי חבר בשבוע ה 4 מבסוט רצח

הדיבול של סיירוקס כיום על הפנים לא מרגישים כלום חבל על הכסף
ניסיתי אותו לפני חודש
על נובה פארם אני יכול להגיד לך שזה אינדיבידואלי , פעם אחרונה שניסיתי זה היה לפני שנה והיה בסדר מבחינת כאבים לא הורגש אבל על חבר זה עדיין אותה הבעיה מבין

דיבול זה חומר זול, לא מזיפים אותו. מה שכן, חלק עושים אנדר דוז, בריטיש נסגר מזמן אז כל מה שיש בשוק זה אנדר דוז.
בלקן עובד, וורמודגה עובד יורביו אכן נחשב טוב מאוד, המינונים מדיוקים שם. יש להם גם אנאפולון חזק מאוד.
לגבי סיירוקס, קשה לומר, מכיון ששם הדברים משתנים כל הזמן, לא היתי מסתמך על האמינות של החברה, כל מי שקרוב לצלחת יודע מי עומד מאחורי החברה ואיך הדברים עובדים, ולכן, קשה מאוד לומר במדיוק מתי יש באטץ טוב ומתי פחות. בכל אופן בשורה התחתונה, דיבול זה דיבול העניין הוא רק כמה באמת מהמינון שמוצהר באמת יש בפועל.

לפני חצי שנה קניתי דיבול של סיירוקס ומה שמיוצר כאן בארץ זה לא סיירוקס האורגינל , בכל מקרה הדיבול היה פשוט רק חומרים מייצבים וצבע למאכל ללא חומר פעיל !!!

liorkim לפחות זה תוכל להגיד שגם אחרי דיאנבול נשארת 100% טבעי חח
כמו הפרסומות של גבינה צהובה ללא חומרים משמרים

לא נוגע עכשיו בכלל בדיבול רק חומרים קצרים ללא ספיחת נוזלים בתוספת gh שבוע הבא נכנס לעסק 🤪

משתמש ביורוביו, עובד מאוד חזק. לא יודע לגבי סיירוקס, בלקן עבד טוב, היורוביו הכי חזק בנתיים שניסיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית