עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק לידע כללי, האם אפשרי לשלב חומר אחר בסייקל טסט ראשון?
איזה טסט מומלץ-לא מבחינת חברה
איזה pct
ואם אפשר מידע שאין בפורטל אני ישמח
התחלתי להתעניין בחומרים בזמן האחרון ואני לומד כאן הרבה !אהלן,
מהי כוונתך כאשר אתה רוצה לשלב ״חומר אחר״ בסייקל טסט ראשון?
האם אתה מתכוון ושואל, ׳האם אפשר במקום טסט להשתמש רק בדקה/בולדנון׳?
אם לזה התכוונת, התשובה היא חד משמעית והיא לא. מהסיבה הפשוטה שכל סייקל יהיה מורכב מחומר בסיס שהוא טסטוסטרון, ואם רוצים אפשר לשלב חומר נוסף, הוא יהיה בנוסף ולא כתחליף לחומר בסיס.
לסייקל ראשון הייתי ממליץ לך על טסט אננטט שהוא בעל אסתר ארוך כאשר התדירות הזרקה שלו נמוכה משל טסט פרופ שהוא קצר.
Pct יכיל נולבה וכלומיד, HCG במהלך הסייקל.
עוד שאלות?
התחלתי להתעניין בחומרים בזמן האחרון ואני לומד כאן הרבה !
מה הוא HCG אם אפשר הסבר קצר , קראתי בפרום אבל לא כל כך הבנתי .
זה כדורים או זריקות ?
בPCT איך הולך סדר הזריקות (לדוגמא פעמיים בשבוע שלישי בוקר שישי ערב )
אהלן,
מהי כוונתך כאשר אתה רוצה לשלב ״חומר אחר״ בסייקל טסט ראשון?
האם אתה מתכוון ושואל, ׳האם אפשר במקום טסט להשתמש רק בדקה/בולדנון׳?
אם לזה התכוונת, התשובה היא חד משמעית והיא לא. מהסיבה הפשוטה שכל סייקל יהיה מורכב מחומר בסיס שהוא טסטוסטרון, ואם רוצים אפשר לשלב חומר נוסף, הוא יהיה בנוסף ולא כתחליף לחומר בסיס.
לסייקל ראשון הייתי ממליץ לך על טסט אננטט שהוא בעל אסתר ארוך כאשר התדירות הזרקה שלו נמוכה משל טסט פרופ שהוא קצר.
Pct יכיל נולבה וכלומיד, HCG במהלך הסייקל.
עוד שאלות?
קודם כול תודה שאתה מקדיש את זמנך.
ולא התכוונתי לבמקום,אלא שילוב של טסט ועוד חומר בזמן מסה.
כדאי/אפשרי/רצוי לשלב חומר נוסף בזמן סייקל ראשון?(טסט+דיבול וכו..)
סליחה על הבורות , איך הגוף יכול להגיב ? לטוב ולרעאפשרי אבל לא כדאי, מהסיבה הפשוטה שבסייקל ראשון אנו בודקים איך הגוף שלנו מגיב למקור טסט חיצוני.
סייקל ראשון יהיה טסט בלבד(רצוי).
סליחה על הבורות , איך הגוף יכול להגיב ? לטוב ולרע
אז הPCT הוא כדורים ?
הPCT הוא בכדורים?
HCG ידעתי מה הוא עושה , הסיכוי לפגוע בזרע כל המערכת היא קלושה ?במידה והשילובים של החומרים נכונים וכנל המינונים .
העניין הוא עם פגיעה בזרע זה תלוי בך בגלל זה השיטה החדשה של השילב פרגניל במהלך הסייקל היא נכנסה עקב שלא להשבית את האשכים בזמן הסייקל כמו שידידנו אבא אמר , אז אם אתה רוצה שתהיה פחות פגיעה באשכים בזרע ולמניעת ירידה בתוצאות הסייקל ההמלצה היא לשלב פרגניל במהלך הסייקל ופיסיטי כאמור , כל המידע שמופיע כאן הוא לא בגדר המלצה או בגדר רפואי אלא רק לעזור לנו ולקוראים למזער כמה שאפשר נזקים כאלו ואחרים . ואתה לוקח על עצמך אחריות אז רק שתדע , כל גוף הוא שונה והוא אינדיבידואלי לחומרים קח בחשבון .סליחה על הבורות , איך הגוף יכול להגיב ? לטוב ולרע
אז הPCT הוא כדורים ?
הPCT הוא בכדורים?
HCG ידעתי מה הוא עושה , הסיכוי לפגוע בזרע כל המערכת היא קלושה ?במידה והשילובים של החומרים נכונים וכנל המינונים .