הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן לקחת WINI

danielbar

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
אמרו לי כל כדור לוקחים אחרי ארוחה חייב
שתיים בבוקר אחרי ארוחה
ואחד בצהריים אחרי ארוחה
ושתיים בלילה אחרי ארוחה
[10MG כל כדור]
כל כדור אני רוצה לקחת עם LIV52 בהוראות שימוש של LIV52 רשום שתי כדורים ביום מקסימום אפשר לקחת 3? כאילו כל פעם שלוקחים כדור של WINI

אמרו לי כל כדור לוקחים אחרי ארוחה חייב
שתיים בבוקר אחרי ארוחה
ואחד בצהריים אחרי ארוחה
ושתיים בלילה אחרי ארוחה
[10MG כל כדור]
כל כדור אני רוצה לקחת עם LIV52 בהוראות שימוש של LIV52 רשום שתי כדורים ביום מקסימום אפשר לקחת 3? כאילו כל פעם שלוקחים כדור של WINI

אתה יכול לנטול ליב52 בכל פעם שאתה לוקח את הווני, אין ביניהם התנגשות ולא שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה ובקשר לאוכל לפני כל כדור וכל כמה זמן לקחת כדור אפשר הסבר קטן? ואם מה שאמרתי זה טוב לעשות ככה?

אתה יכול לנטול ליב52 בכל פעם שאתה לוקח את הווני, אין ביניהם התנגשות ולא שום בעיה.
אין צורך לקום ב-2 בבוקר על מנת לבלוע כדור. לאחר הסייקל יש צורך ב-pct המכיל נולבה לכל הפחות.

• פותח/ת השרשור
השאלה איך לחלק את הזמן שצריך לקחת את הכדורים באיזה שעה זמן וכו..?
אני עושה PCT עם NOLVA אבל זה לא השאלה..

לא מבין איך מישהו מצליח לעזור לו. הבחור לא נתן שום פרטים, לא ציין את הסייקל במלואה ובנוסף לא נתן שום פרטים על עצמו. הדיון כאן חובבני, הבחור שואל שאלות יבשות. זאת לא צורה מקובלת, אבל אני לא בא להטיף, מי שרוצה תשובות יבשות אנחנו כאן בשביל לעזור בסופו של דבר.

זמני הלקיחה נקבעים עלפי זמן מחצית החיים. מכיון שסטנזול הוא חומר שמתפנה יחסית מהר מהדם, לאחר כ-8 שעות ישנה ירידה, רצוי לחלק את המנה לכל 8-12 שעות. ולכן ההמלצה היא לחלק את המנות ל -AM-PM. ז"א את המנה הראשונה תקח ב- 7 בבוקר ואת המנה השניה תקח ב7 בערב.
יש כאלו שרוצים לנצל את המירב ושמור על רמות יציבות כמה שיותר בדם והם מחלקים ל-3 פעמים ביום, בעניי ביותר.

• פותח/ת השרשור
פתחתי הרבה אשכולות בקשר לזה בגלל זה לא ציינתי את הכל.. כי דברתי כבר על כל זה בעיקר TOM עזר לי בכל השאלות האחרות
בן 22
שוקל 91 כרגע סוף מסה
מתאמן כבר שלוש שנים

הסייקל זה
WIN 1-6 50MG ED
NOLVA 6-10 40/40/20/20
לוקח LIV 52 ביחד עם ה-WIN..

זהו..

אז יהיה טוב חולקה כזו
בשעה 9 לקחת 20MG
בשעה 3 לקחת 10MG
ובשעה 12 לקחת 20MG

זה חלוקה טובה?.. שתי שאלות אחרונות

אם לוקחים את זה ב-12 בלילה לדוגמא לפני שינה זה אמור להשפיע לרעה בהשפעה/שינה כל דבר אחר?..
ואם אני לוקח את זה שעה/שעתיים לפני אימון אמורה להיות בעיה כלשהי? לפי מה שאני קראתי והבנתי לא אבל אשמח לקבל תשובה עדיין..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית