ייעוץ איך זה בכלל אפשרי לעשות דיאטת דל פחמימות?

oranoran16

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
-5
70
1
תשמעו יש לי בעיה בדיאטה שלי אז אני אפרט אותה:
לפני 6 חודשים שקלתי 97 קילו בלי מסת שריר בלי כלום, והגובה שלי היה 1.73.
היום אני שוקל 80 והגובה שלי נשאר אותו הדבר. עכשיו, בדיאטה שלי יש די הרבה פחמימות אל לא יותר מידי קלוריות :ממוצע של 1300 קלוריות ביום למרות שה-BMR שלי הוא 1900.
התפריט שלי הוא בערך: צלחת אורז,שניים-שלושה סנדביצ'ים, 2 חזה עוף,קורנפלס דל קלוריות,וכוס נס קפה עם 2 כפיות סוכר ושליש כוס חלב. נכון הרבה פחמימות יש לי בתפריט הזה?
הקיצר הגעתי למשקל של 80 קילו היום, לדעתי המסת שריר שלי טיפה גדלה לעומת מה שהיה לי לפני 6 חודשים,אבל יש עליי עוד הרבה שומן. אני רוצה להוריד עוד כ-12 קילו אבל אני יודע שאפילו אחרי 12 קילו יישאר לי עודפי שומן על הגוף.

האימונים שלי הם:4 פעמים אירובי בשבוע ופעמיים אנ אירובי.
עכשיו,כדאי לי לעשות דיאטה דלת פחמימות? אני בערך 24% שומן.
הקטע הוא שאין לי מושג איך זה אפשרי בכלל מבחינת מאזן קלורי. כמה חלבונים אפשר לתקוע כדי להגיע ל-1300 קלוריות? עודף חלבון גם יוצר שומן דרך אגב אז... הקיצר בבקשה תכוונו אותי להמשך הדיאטה אין לי מושג מה לעשות.

אין טעם לעשות דיאטה דלת פחמימה ב24% שומן
אני ממליץ לך לעשות הפסקה של כמה שבועות מהדיאטה ואז להתחיל תפריט מאוזן יותר מבחינת החלוקה של פחמימה\חלבון\שומן
כי כרגע נראה שכמעט כל הקלוריות שלך הם מפחמימות
תתחיל דיאטה כזאת:
פי 2 חלבון מהמשקל גוף
שומן תאכל בדיוק את המשקל גוף שלך.. אם אתה שוקל 80 תאכל 80 גרם
וכל השאר מפחמימות

• פותח/ת השרשור
אין טעם לעשות דיאטה דלת פחמימה ב24% שומן
אני ממליץ לך לעשות הפסקה של כמה שבועות מהדיאטה ואז להתחיל תפריט מאוזן יותר מבחינת החלוקה של פחמימה\חלבון\שומן
כי כרגע נראה שכמעט כל הקלוריות שלך הם מפחמימות
תתחיל דיאטה כזאת:
פי 2 חלבון מהמשקל גוף
שומן תאכל בדיוק את המשקל גוף שלך.. אם אתה שוקל 80 תאכל 80 גרם
וכל השאר מפחמימות
אז זהו שיש לי עכשיו 150 גרם חלבון שאני מגיע אליו כל יום (400 גרם חזה עוף + הקוטג' והגבינה שאני מורח על הסנדביצ'ים + החלב שאני שותה בערך כוס ליום)
לגבי השומנים: כמעט בכל מזון חוץ מחזה עוף יש שומן. אני מאמין שיש לי בסביבות ה-50 גרם שומן. זה עד כדי כך נורא?
אז מה שנישאר לי זה פחמימות... הפחמימות שלי כנראה ברמה גבוהה ואין לי את האפשרות ממש להקטין את זה כי ערכי החלבון שלי יותר מבסדר גמור והשומן די סבבה.

• פותח/ת השרשור
הירידה שלך במשקל נתקעה בכלל ?
ואתה יודע ש400 גרם חזה עוף זה בערך 6 חתיכות גדולות ?
אני יודע שאני אוכל 2 חתיכות גדולות מהסופר שנותנות לי 120 גרם חלבון בערך.
הירידה שלי לא ממש נתקעה עדיין (הייתה תקופה שהיא נתקעה אבל כבר לא אני מקווה)

אז אם היא לא נתקעה מה אתה רוצה ? תמשיך בדיאטה
לא נשמע שאתה אוכל 400 גרם חזה עוף ביום מ2 חתיכות.. תשקול אותן
ואל תצפה לעלות יותר מדי במאסת שריר כשאתה בדיאטה.

תשמעו יש לי בעיה בדיאטה שלי אז אני אפרט אותה:
לפני 6 חודשים שקלתי 97 קילו בלי מסת שריר בלי כלום, והגובה שלי היה 1.73.
היום אני שוקל 80 והגובה שלי נשאר אותו הדבר. עכשיו, בדיאטה שלי יש די הרבה פחמימות אל לא יותר מידי קלוריות :ממוצע של 1300 קלוריות ביום למרות שה-BMR שלי הוא 1900.
התפריט שלי הוא בערך: צלחת אורז,שניים-שלושה סנדביצ'ים, 2 חזה עוף,קורנפלס דל קלוריות,וכוס נס קפה עם 2 כפיות סוכר ושליש כוס חלב. נכון הרבה פחמימות יש לי בתפריט הזה?
הקיצר הגעתי למשקל של 80 קילו היום, לדעתי המסת שריר שלי טיפה גדלה לעומת מה שהיה לי לפני 6 חודשים,אבל יש עליי עוד הרבה שומן. אני רוצה להוריד עוד כ-12 קילו אבל אני יודע שאפילו אחרי 12 קילו יישאר לי עודפי שומן על הגוף.

האימונים שלי הם:4 פעמים אירובי בשבוע ופעמיים אנ אירובי.
עכשיו,כדאי לי לעשות דיאטה דלת פחמימות? אני בערך 24% שומן.
הקטע הוא שאין לי מושג איך זה אפשרי בכלל מבחינת מאזן קלורי. כמה חלבונים אפשר לתקוע כדי להגיע ל-1300 קלוריות? עודף חלבון גם יוצר שומן דרך אגב אז... הקיצר בבקשה תכוונו אותי להמשך הדיאטה אין לי מושג מה לעשות.
גם עודף פחמימה יוצר שומן וגם עודף שומן יוצא שומן. מה אתה בא להגיד פה?
תקרא על ANABOLIC DIET במאמרים של הפורום....יעשה לך קצת סדר. אתה לא צריך לדעתי דלת פחמימות כי אתה באחוז שומן גבוה...מה שאתה עושה כרגע זה לאכול כל מני שיט שרשום עליו בסופר שהוא דיאטטי.
תגיע לפחות ל70-80 גרם שומן ביום כי זה נשמע שאתה בקושי מכניס שומן...תעשה את זה על חשבון הפחמימות, ותכניס מינימום 160 גרם חלבון (אפשר גם יותר). זה הבייסיק

כמה שיותר קצר וכמה שיותר ברור.. פחמימות הם האויב מספר אחת של מי שחפץ בלרדת באחוזי השומן..
חוסר איזון חלבוני, שומני ואפילו של ויטמינים ומינראלים הוא מזיק ואף גורע אבל הם לא יפגעו לך בירידה באחוזי השומן, פחמימות כן.
עכשיו, פחמימה זו לא מילה גסה. אתה עדיין צריך פחמימות ופה נכנס הקטלוג שעשו בשבילך ובשביל כל מי ששומר על איזון סוכרים
ודיאטה דלת פחמימות והוא נקרא "אינדקס גליקמי"..
תחפש קצת אינפורמציה, תקרא על זה ותשלב פחמימות בעלי אינדקס גליקמי נמוך ותאמין לי שתראה תוצאות יפות והתקדמות..
רמז קטן.. אורז יסמין, תפו"א, קוסקוס, לחם וכמובן מתוקים הם לא בעלי אינדקס גליקמי נמוך 😁

• פותח/ת השרשור
כמה שיותר קצר וכמה שיותר ברור.. פחמימות הם האויב מספר אחת של מי שחפץ בלרדת באחוזי השומן..
חוסר איזון חלבוני, שומני ואפילו של ויטמינים ומינראלים הוא מזיק ואף גורע אבל הם לא יפגעו לך בירידה באחוזי השומן, פחמימות כן.
עכשיו, פחמימה זו לא מילה גסה. אתה עדיין צריך פחמימות ופה נכנס הקטלוג שעשו בשבילך ובשביל כל מי ששומר על איזון סוכרים
ודיאטה דלת פחמימות והוא נקרא "אינדקס גליקמי"..
תחפש קצת אינפורמציה, תקרא על זה ותשלב פחמימות בעלי אינדקס גליקמי נמוך ותאמין לי שתראה תוצאות יפות והתקדמות..
רמז קטן.. אורז יסמין, תפו"א, קוסקוס, לחם וכמובן מתוקים הם לא בעלי אינדקס גליקמי נמוך 😁
אין לי בבית אבל מה לאכול חוץ מפחמימות. מה אתם אוכלים למשל בחיטוב?תביאו תפריט שלכם שאני אוכל להשוות

אין לי בבית אבל מה לאכול חוץ מפחמימות. מה אתם אוכלים למשל בחיטוב?תביאו תפריט שלכם שאני אוכל להשוות

טונה, ביצים, חזה עוף, בשר רזה, אבקת חלבון.
ממליץ לך לנסות דלת פחמימות למרות שכל החבר'ה פה למעלה לא ממליצים ממש. תקרא קצת בפורטל ותראה אם אתה מוכן לזה נפשית, זה המון התעסקות עם אוכל ועד שמתרגלים למצב של דל פחמימה זה לא פשוט.

טונה, ביצים, חזה עוף, בשר רזה, אבקת חלבון.
ממליץ לך לנסות דלת פחמימות למרות שכל החבר'ה פה למעלה לא ממליצים ממש. תקרא קצת בפורטל ותראה אם אתה מוכן לזה נפשית, זה המון התעסקות עם אוכל ועד שמתרגלים למצב של דל פחמימה זה לא פשוט.
חיטוב דל פחמימה אמור להיות האפשרות האחרונה כשכבר לא יורדים
הבחור פה יכול לרדת טוב מאוד עם תפריט של חלבון פי שניים ממשקל הגוף
שומן 0.8-1
וכל השאר פחמימות
ויותר עבודה אנאירובית
וכמובן שגירעון קלורי

חיטוב דל פחמימה אמור להיות האפשרות האחרונה כשכבר לא יורדים
הבחור פה יכול לרדת טוב מאוד עם תפריט של חלבון פי שניים ממשקל הגוף
שומן 0.8-1
וכל השאר פחמימות
ויותר עבודה אנאירובית
וכמובן שגירעון קלורי

לא מסכים איתך. מותר לי.

בוא תספר את זה ל11 קילו שהעפתי בחודשיים.
דל פחמימה זאת ה-דרך לחיטוב, לפחות בשבילי. 100 גרם ומטה.
סבבה וכשתתקע? לאן תלך משם?
מתחילים חיטוב רגיל ואז דל פחמימה
חוץ מזה שאני כמעט בטוח שחצי מהירידה שלך הייתה נוזלים

סבבה וכשתתקע? לאן תלך משם?
מתחילים חיטוב רגיל ואז דל פחמימה
חוץ מזה שאני כמעט בטוח שחצי מהירידה שלך הייתה נוזלים

הנה עוד אחד בודי פוד מהלך.
אל תבלבל את המוח בדברים שאתה לא יודע. וכשנתקעים עושים העמסת פחמימות.
תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר, ויש לי תוצאות שמגבות את כל זה.

כל יום חייב להיות פה לפחות מישהו אחד שמבלבל את המוח ומביא לי עצבים. זאת דעתי, לא טוב לך? תתעלם ותפסיק לדבר שטויות.
יש דרך להגיע גם מ30 אחוז שומן עד 7 רק בדל פחמימה.
Psmf
Ud2/דל פחמימה אחר עם העמסה אחד לשבוע
The stubborn fat solution
לך תקרא קצת ספרים אולי תלמד משהו.

חחחחחל דיון מעניין...
בכל מקרה עפ"י הספרות (מדע ושטויות אחרות) קיצוץ פחמימה = קיצוץ באחוזי השומן בגוף... תקצץ את כמויות הפחמימה ותרד בלי בעיות לא יום הדין, לא ארמאגדון לא בן אפלק ולא ברוס וויליס הכל בסדר..

מסכים שאכן דל פחמימה זה נשק יום הדין, אבל אם זה עובד לו. והוא לא נתקע לאורך זמן..יכול להיות שהוא היוצא מן הכלל, לכלל לא הייתי אומר לעשות דל פחמימה על ההתחלה, אבל שיהיה לו לבריאות. אם זה יעבוד למשך הרבה זמן אז מעולה, זה יכול ליהיות סבל לחלק ולחלק לא. אם זה לא יעבוד לו למשך זמן רב. הוא יילמד ופעם הבאה יעשה חיטוב רגיל ובסוף יעבור לדל, לכן לא מבין את הוויכוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית