הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלשתי לעתיד וראיתי את מושון בסוף חיטוב עושה פליק פלאק P:

תקרא מה אני ועוד כותבים פה,עשינו שטויות ללא ספק,אני גם בטוח שהם לא שברו לו את היד בכווונה,אבל היום שאתה בוגר קצת זה עושה לך לא טוב לראות ילדון חמוד וקטן כזה שמשגעים אותו ובסוף נשברת לו היד,טוב נו ככה זה כנראה הזדקנו 😃

• פותח/ת השרשור
גבר..ראיתי מספיק שטויות כאלו וגם חוויתי על עצמי, סיטואציות כאלו יכולות להיגרר לשברים בקלילות..
פעם הבאה עזוב ת'יילד, באמת, עזוב שאם קורא לו נזק רציני תובעים את כולכם, זה פשוט לא כזה חכם מלכתחילה..ועוד הוא יילד קטן, כאילו בחייך

הילד הקטן הזה בכיתה שלי, ולמען האמת גדול ממני בחצי שנה, ואת רעיון הפליק פלאק הוא יזם אנחנו רק עודדנו אותו

איזה התכוננות הוא דפק..אם הייתי קופץ ממטוס בלי מצנח לא הייתי מתכונן ככה

חחחח כן אה?
בואנה איך כולם פה מיתממים אחושילינג
כאילו שאף אחד לא עשה שטויות כאלה כשהיה קטן

התגובה הנורמלית הראשונה פה
תקרא מה אני ועוד כותבים פה,עשינו שטויות ללא ספק,אני גם בטוח שהם לא שברו לו את היד בכווונה,אבל היום שאתה בוגר קצת זה עושה לך לא טוב לראות ילדון חמוד וקטן כזה שמשגעים אותו ובסוף נשברת לו היד,טוב נו ככה זה כנראה הזדקנו 😃

זה באמת לא היה בכוונה ואין לך מושג כמה פעמים ביקשנו ממנו סליחה, ושוב פעם את רעיון הפליק פלאק הוא יזם...

• פותח/ת השרשור
בחיי, איזה צדיקים נהיו כולם, כאילו שאם לא הייתם בסיטואציה הזאת הייתם נקרעים מצחוק או עושים אחרת, למושון נשבר היד לא בכוונה, מה אפשר לעשות חוץ מלצחוק?😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית