הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה כדאי ללמוד?

Strawberry

משתמש קבוע
1,818
952
נק' מוניטין:
2,605
1,818
952
EGO
אני יודעת שנפתחו על זה הרבה נושאים אבל עדיין לא קיבלתי תשובה החלטית או מספקת מספיק.
אני רוצה ללמוד קורס מדריכי חד"כ בתחילת שנה הבאה (יש לי כיוון עבודה במרכז שיקום בהדסה) ויש כל כך הרבה קמפוסים וכו' ואני לא יודעת מה יותר טוב מכל הבחינות.
אני גרה בירושלים וכמובן שהעדיפות שהלימודים יהיו כאן אבל אין לי בעיה להתנייד למרכז (תל אביב וכו').
אני יודעת שבירושלים יש את וינגייט אבל ראיתי שאתם כותבים כל כך הרבה דברים שליליים עליהם כך שזה טיפה מערער.
לאלו שעברו את הלימודים באשר הם - המלצות? בעד? נגד? למה? כמה?

וינגייט\שיאים.... זה לא כי הם טובים זה כי התעודה שלהם יחסית מוכרת.

קורס מאמני כושר , בכללי, זה חרא. (חוץ מהקורסים של אנטומיה\פיזיולוגיה\קניזיולוגיה)

• פותח/ת השרשור
אז ללכת אליהם בגלל שהתעודה מוכרת ולא בהכרח שהלימודים טובים?
ואם לא זה - מה אתה ממליץ שהוא בכיוון?

אז ללכת אליהם בגלל שהתעודה מוכרת ולא בהכרח שהלימודים טובים?
ואם לא זה - מה אתה ממליץ שהוא בכיוון?

אף אחד מהמוסדות לא כל כך "בכיוון" מלמדים הרבה מיתוסים בקורסים האלו, יש המון ויכוחים על כל מיני תרגילים וכו' אבל מה לעשות שאלו המוסדות ה"מוכרים" בארץ. אז כדי לעבוד, לפרוטוקול צריך לעשות שם את הקורס רוצה להתמקצע באמת? תתחילי לקרוא מאמרים (אפילו פה בפורום מאמרים) ולחקור את העולם הזה בעצמך.

• פותח/ת השרשור
אף אחד מהמוסדות לא כל כך "בכיוון" מלמדים הרבה מיתוסים בקורסים האלו, יש המון ויכוחים על כל מיני תרגילים וכו' אבל מה לעשות שאלו המוסדות ה"מוכרים" בארץ. אז כדי לעבוד, לפרוטוקול צריך לעשות שם את הקורס רוצה להתמקצע באמת? תתחילי לקרוא מאמרים (אפילו פה בפורום מאמרים) ולחקור את העולם הזה בעצמך.

אני מניחה שאין באמת מקום שמלמד את הדברים כמו שצריך וזה באמת מה שחבל. ברור שאתחיל לקרוא מאמרים ולחקור את העולם הזה בעצמי, כנראה היה טיפשי לחשוב שאולי אי שם בארץ יש מוסד שמלמד כמו שצריך.

תודה רבה דרך אגב, עזרת לי 😃
גם לדעתי עדיף לבדוק עוד מוסדות
כמו? יש לך הצעות?

אתה גרה בירושלים? איפה שהכי קרוב לך, כולם אותו חומר. היו לי כמה שסיימו איתי את הקורס מירושלים אם אני לא טועה, ונסעו עד ת"א לשלוחה של וינגייט. איך נתניה קרוב לך? (יש גם שלוחות לירושלים אם אני לא טועה)

עריכה: רואים שלא קראתי את האשכול
כמו כן למה אתה רוצה ללמוד את זה?

• פותח/ת השרשור
מעליב שכתבת עליי בלשון זכר :(
מה זאת אומרת למה אני רוצה ללמוד את זה?
אני רוצה לעסוק בזה ולעזור לאנשים להגיע למטרות שלהם.. בגלל זה גם הכיוון שלי זה מרכז שיקום בהדסה שאני אוכל להיכנס לשם..

מעליב שכתבת עליי בלשון זכר 😭
אני רוצה לעסוק בזה ולעזור לאנשים להגיע למטרות שלהם.. בגלל זה גם הכיוון שלי זה מרכז שיקום בהדסה שאני אוכל להיכנס לשם..

ב"מרכז שיקום" לא מחפשים אנשים שהם פיזיוטרפיסטים? עם כל הכבוד לא הייתי נותן בחיים ל"מאמן כושר" לשקם אותי משום דבר

מעליב שכתבת עליי בלשון זכר 😭
אני סטלן, לא שמת לב לזה כשהתבלבלתי בשם שלך רעות..אההרותם...רעות כן כן. לא רותם?! רעווווות:s49:
בכל מקרה אם יש לך שאולות את מוזמנת לפנות אלי, גם ככה אני חייב לך על הפעם הקודמת שכמעט סידרת לי עבודה

נ.ב כמו קרוספיט ציין, יש תואר עזרה סוציאלית שאולי כדי לך לקרוא עליו. בכל מקרה חדר כושר נשאר בחדר כושר ופעילויות ספורט כאלה ואחרות.
לעומת זאת הייתה לי הפניה לגו אקטיב בכפ"ס שהאוכלוסיה שלהם הייתה ממוצע 80 ורצו אותי לעזור להם להשתקם, אבל בנתיים לא וויתרתי עליהם.

• פותח/ת השרשור
ב"מרכז שיקום" לא מחפשים אנשים שהם פיזיוטרפיסטים? עם כל הכבוד לא הייתי נותן בחיים ל"מאמן כושר" לשקם אותי משום דבר

מתחילים שם בתור מאמני כושר עם שכר מינימלי ואתה עושה שם לימודי תעודה עם 5 מבחנים על נושאים שונים ולאט השכר גם עולה. לא בידיוק הבנתי איך זה עובד מבחינת הלימודים והמבחנים אבל ידיד שלי עובד שם והוא אמר שיסביר לי ברגע שאעבור קודם את הקורס. אבל זה גם מבחינת אימונים אישיים וכושר, לא רק זה..
אני סטלן, לא שמת לב לזה כשהתבלבלתי בשם שלך רעות..אההרותם...רעות כן כן. לא רותם?! רעווווות:s49:
בכל מקרה אם יש לך שאולות את מוזמנת לפנות אלי, גם ככה אני חייב לך על הפעם הקודמת שכמעט סידרת לי עבודה

נ.ב כמו קרוספיט ציין, יש תואר עזרה סוציאלית שאולי כדי לך לקרוא עליו. בכל מקרה חדר כושר נשאר בחדר כושר ופעילויות ספורט כאלה ואחרות.
לעומת זאת הייתה לי הפניה לגו אקטיב בכפ"ס שהאוכלוסיה שלהם הייתה ממוצע 80 ורצו אותי לעזור להם להשתקם, אבל בנתיים לא וויתרתי עליהם.

איפה למדת?

מתחילים שם בתור מאמני כושר עם שכר מינימלי ואתה עושה שם לימודי תעודה עם 5 מבחנים על נושאים שונים ולאט השכר גם עולה. לא בידיוק הבנתי איך זה עובד מבחינת הלימודים והמבחנים אבל ידיד שלי עובד שם והוא אמר שיסביר לי ברגע שאעבור קודם את הקורס. אבל זה גם מבחינת אימונים אישיים וכושר, לא רק זה..

איפה למדת?
וינגייט, שלוחת תל אביב

• פותח/ת השרשור
יש להם שלוחה בירושלים שחשבתי ללכת לשם.. כי הם היחידים בירושלים ואין לי בעיה לנסוע למרכז.. אבל זה יוצא פחות או יותר אותם מחירים (עם הדלק) ואם כולם 'אותו דבר' אז זה לא כזה משנה. אני הולכת להציק לך בפרטי 😃

יש להם שלוחה בירושלים
לפני שלוש שנים נרשמתי לשלוחה של וינגייט בירושלים לקורס מורות לריקודי בטן.
הכאוס ששרר שם היה מזעזע. חוסר ארגון, מקום הלימודים היה שכוח אל ומזעזע, שכל והחיובים היום שונים מבשלוחות אחרות שלהם.
בהחלט יתכן שמאז הם תיקנו את הליקויים אבל תבדקי טוב טוב לפני שאת משלמת שקל.

• פותח/ת השרשור
הכאוס ששרר שם היה מזעזע. חוסר ארגון, מקום הלימודים היה שכוח אל ומזעזע, שכל והחיובים היום שונים מבשלוחות אחרות שלהם.
בהחלט יתכן שמאז הם תיקנו את הליקויים אבל תבדקי טוב טוב לפני שאת משלמת שקל.

יופי שאני שומעת את זה, אני בהחלט אברר ואלך לשם. תודה!

ד"א בת"א בד"כ מלמדים את החומר אדי קוגן ומשה שחר, שהם מרצים די ידועים ואנשים טובים, אז אני מניח שהרמה בת"א יותר גבוהה מבירושלים (ויותר מסודר)

• פותח/ת השרשור
ידוע לי שפעם הייתה שלוחה של סמינר הקיבוצים בירושלים אבל לצערי סגרו אותה..
בכל מקרה אני אברר על השלוחה של וינגייט בירושלים ונתרשם.
רגע אז את מורה לריקודי בטן?😄

• פותח/ת השרשור
חפשי קורסים שהרכז שלהם זה איתי הר-ניר או רן מגן.
אחרי חיפוש קצרצר ראיתי שאיתי בווינגייט ואת רן לא ממש מצאתי. שלחתי לו מייל אם הוא קשור לשלוחה בירושלים.. תודה יקירי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית