הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ניסיון 75KG PRESS פייל בחמישי :\

אני מצטער, אבל זה לא פרס, אלא כמעט-פרס. ליתר דיוק, זה פוש-פרס.
שים לב לברכיים שלך!

לא מזלזל במשקל והחזרות, אבל עדיין - פרס נקי, זה לא.

@Tom
@MikeRozner

שים לב לברכיים שלך!

@Tom
@MikeRozner
לא הייתי קורא לזה פוש פרס אבל בהחלט יש שם צ'יט קטן

• פותח/ת השרשור
שים לב לברכיים שלך!

@Tom
@MikeRozner
מזל שלא אמרת שעשיתי JERK
מסכים פה עם מייק הברכיים שלי אכן זזות וזה קורה אך ורק בסט האחרון שההורדה כמו שאתה רואה היא איטית מאוד בגלל שהמשקל די גבוה בשבילי ואז בהורדה הברכיים נדחפות לי קדימה ורק בהעלאה אני מיישר אותם

בבקשה PUSH PRESS - יחי ההבדל הקטן

מזל שלא אמרת שעשיתי JERK
מסכים פה עם מייק הברכיים שלי אכן זזות וזה קורה אך ורק בסט האחרון שההורדה כמו שאתה רואה היא איטית מאוד בגלל שהמשקל די גבוה בשבילי ואז בהורדה הברכיים נדחפות לי קדימה ורק בהעלאה אני מיישר אותם

בבקשה PUSH PRESS - יחי ההבדל הקטן

סבבה, צודק.
כתבתי שאני לא מזלזל במשקל והחזרות.

אתקן ואקח את דבריו של מייק, זה פרס עם צ'יט קטן (מכוון או לא מכוון, לא רלוונטי). מה שאני אומר, זה שבתחרות זה היה פסול.

אני חושב שהכוונה פה הייתה שכל הכבוד לך, זה באמת משקל מכובד ונראה שאתה כמעט שם, רק שהפוש אמנם קטן אבל הוא עושה הבדל גדול בעליה שכן אחרת בלעדיה לא בטוח שהיית מצליח לעשות יותר מ2..
אל תקח את זה למקום שלילי - שאפו, אני עדיין לא מצליח להרים משקלים כמו שלך 👏
פידבק אמור לשפר ולחזק. אז חזק ואמץ 😃

זה פרס עם צ'יט קטן שבתחרות זה היה פסול.
wat-png.94437

איזה תחרות יש בה OHP ?

פעם, לפני שנולדת, קלין ופרס היו בתחרות אולימפית....

יש לפעמים תחרויות " משוגעות" עם מקצועות לא במיינסטרים, כמו פרס.

פעם, לפני שנולדת, קלין ופרס היו בתחרות אולימפית....

יש לפעמים תחרויות " משוגעות" עם מקצועות לא במיינסטרים, כמו פרס.
ולמה בדיוק שידאג לחוקים האלו אם הוא לא יתחרה בזה וזה סה״כ תרגיל עזר? (והתחרות המשוגעות האלו היו לפני pl ועכשיו אין) .

ולמה בדיוק שידאג לחוקים האלו אם הוא לא יתחרה בזה וזה סה״כ תרגיל עזר? (והתחרות המשוגעות האלו היו לפני pl ועכשיו אין) .
פרס הוא ממש לא תרגיל עזר, אלא תרגיל ליבה מאוד חזק.
ביצוע של פרס הוא עם ברכיים נעולות. נקודה. כמו שנאמר כבר, רבעיה עם 75 קיחו זה ממש מכובד. אני בעצמי לא עושה את זה. אבל, עדיין, זה היה כם צ'יט קטן (לא מכוון). ללא הצ'יט הזה, לא הייתה רבעיה.
נסה בעצמך.
אגב, עם פוש פרס טוב, אתה יכול לדחוק משהו כמו 15 קילו יותר, אם לא יותר, מאשר בפרס נקי ו"חוקי".

ביצוע של פרס הוא עם ברכיים נעולות. נקודה. כמו שנאמר כבר, רבעיה עם 75 קיחו זה ממש מכובד. אני בעצמי לא עושה את זה. אבל, עדיין, זה היה כם צ'יט קטן (לא מכוון). ללא הצ'יט הזה, לא הייתה רבעיה.
נסה בעצמך.
אגב, עם פוש פרס טוב, אתה יכול לדחוק משהו כמו 15 קילו יותר, אם לא יותר, מאשר בפרס נקי ו"חוקי".
זה אינדיבידואלי הטכניקה ויש דעות פה ולשם אבל אני די מסכים איתך .
הקטע היחידי שחרע לי הוא ה״פסול״
וה״חוקי״׳ שזה שטויות

• פותח/ת השרשור
נסה בעצמך.
אתה די מצחיק עם הטענה הזאת אתה אומר שזה לא פוש פרס ואתה עדין מדבר כאילו זה כן
מחר יש לי פרס אני יוכיח לך שיהיו לפחות 4 עם ברכיים נעולות
לא מבין אתה הנסיונות שלך להוכיח שאתה תמיד צודק

אתה די מצחיק עם הטענה הזאת אתה אומר שזה לא פוש פרס ואתה עדין מדבר כאילו זה כן
מחר יש לי פרס אני יוכיח לך שיהיו לפחות 4 עם ברכיים נעולות
לא מבין אתה הנסיונות שלך להוכיח שאתה תמיד צודק

ואו, איזה סיפור עשיתם מזה.
תן לי בבקשה לעשות סדר:
  1. התנצלתי ותיקנתי את עצמי. לא עשית פוש-פרס, אלא פרס "לא נקי", עם צ'יט קטן שכנראה לא מכוון בכלל.
  2. גם לצ'יט הקטן הזה יש משמעות כי העזרה באה בדיוק בנקודה הכי קשה של הפרס.
  3. 75 קילו לרבעייה זה בהחלט מכובד מאוד.
  4. כשעניתי לילדה הרוסית, הנחתי שסיימנו את הדיון לגבי מה אתה עשית ספציפית ונשאלה שאלה אחרת....

ואו, איזה סיפור עשיתם מזה.
תן לי בבקשה לעשות סדר:
  1. התנצלתי ותיקנתי את עצמי. לא עשית פוש-פרס, אלא פרס "לא נקי", עם צ'יט קטן שכנראה לא מכוון בכלל.
  2. גם לצ'יט הקטן הזה יש משמעות כי העזרה באה בדיוק בנקודה הכי קשה של הפרס.
  3. 75 קילו לרבעייה זה בהחלט מכובד מאוד.
  4. כשעניתי לילדה הרוסית, הנחתי שסיימנו את הדיון לגבי מה אתה עשית ספציפית ונשאלה שאלה אחרת....
* ילדה רוסיה לוהטת

אתה מתאמן בגו אקטיב קרית אונו. איך אני לא מכיר אותך ?? אני חושב שאני ואתה אם לא היחידים שמתאמנים ככה...
אני התאמנתי בק. אונו.
הזונות אמרו לי להפסיק להשתמש במגנזיום כי זה מלכלך ואנשים מתלוננים. וגם הפריע להם שאני תופס את הפלטות עם הסקוואט והדדליפט

אני התאמנתי בק. אונו.
הזונות אמרו לי להפסיק להשתמש במגנזיום כי זה מלכלך ואנשים מתלוננים. וגם הפריע להם שאני תופס את הפלטות עם הסקוואט והדדליפט

לגביי המגנזיום- ידוע לי, בגלל זה אני משתמש בliquid grip..
ועוד לא יצא שאיזה אמיץ אחד בא ואמר לי לא לעשות ככה וככה בגלל שזה לוקח לכולם את הפלטות. יש להם בעיה ? שייקנו עוד פלטות..

מתעסקים בשטויות , כול הכבוד על הלחיצה , אני בטוח שגם עם "הציט הקטן" שאני אישית לא ממש רואה על מה מדברים לא הרבה מפה היו לוחצים כזה משקל , אז חליקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית