עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מספיק לדבר שטויות. כמעט לכל המגיבים בשרשור יש פרס יותר גבוה (במקרה). חוץ ממך.מתעסקים בשטויות , כול הכבוד על הלחיצה , אני בטוח שגם עם "הציט הקטן" שאני אישית לא ממש רואה על מה מדברים לא הרבה מפה היו לוחצים כזה משקל , אז חליקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
כל הכבוד על הפרס, משקל יפה. בד"כ מי שמעלה סירטון מתכונן לביקורת. קיבלת ביקורת בונה על הצ'יט הקטן, קבל אותה באהבה.אתה די מצחיק עם הטענה הזאת אתה אומר שזה לא פוש פרס ואתה עדין מדבר כאילו זה כן
מחר יש לי פרס אני יוכיח לך שיהיו לפחות 4 עם ברכיים נעולות
לא מבין אתה הנסיונות שלך להוכיח שאתה תמיד צודק
מספיק לדבר שטויות. כמעט לכל המגיבים בשרשור יש פרס יותר גבוה (במקרה). חוץ ממך.
אבל זה לא קשור.
כל הכבוד על הפרס, משקל יפה. בד"כ מי שמעלה סירטון מתכונן לביקורת. קיבלת ביקורת בונה על הצ'יט הקטן, קבל אותה באהבה.
בגלל זה כתבתי "לא קשור". נניח שהרוב לא לוחצים כזה משקל, אז אסור להעביר ביקורת?מה קשר אלי ? מאיפה אתה יודע כמה הפרס שלי ??.... וכימעט זה לא כולם , ולא הגיבו פה 100 איש ...
בגלל זה כתבתי "לא קשור". נניח שהרוב לא לוחצים כזה משקל, אז אסור להעביר ביקורת?
מעלים סרטון, מקבלים ביקורת ומקבלים מוניטין.
לא נראה כמו היטפלות. ביקורת בונה על הצ'יט הקטן וכל הכבוד על לחיצה של רביעיה ל-75ק"ג.סבבה , פשוט לדעתי ולא רק ניתפסו לבן אדם בקטנות כאילו הוא הולך מחר לתחרות בלאס ווגאס.
לא התלוננתי על הביקורת אמרתי בתגובה הראשונה שלי שאני מסכים עם מייק.לא נראה כמו היטפלות. ביקורת בונה על הצ'יט הקטן וכל הכבוד על לחיצה של רביעיה ל-75ק"ג.
הייתי בטוח שרק אני ועוד אחד האמתאתה מתאמן בגו אקטיב קרית אונו. איך אני לא מכיר אותך ?? אני חושב שאני ואתה אם לא היחידים שמתאמנים ככה...
אגב הצ'יט הקטן, שכחתי לומר שאני די מעודד את זה. הס"מ הראשון בפרס עשוי להיות בעייתי לחלק מהאנשים בכתף.לא התלוננתי על הביקורת אמרתי בתגובה הראשונה שלי שאני מסכים עם מייק.
יש תגובה בונה כמו שאמרת ויש לזרוק סתם דברים באויר כמו שקרה בהתחלה אבל כבר העניין נסגר ואין מה לפתוח אותו שוב.
היום אני מקווה שאני יעשה סרטון חדש.
הייתי בטוח שרק אני ועוד אחד האמת
[quot
אגב הצ'יט הקטן, שכחתי לומר שאני די מעודד את זה. הס"מ הראשון בפרס עשוי להיות בעייתי לחלק מהאנשים בכתף.
אני אפילו יותר קיצוני - אומנם הפסקתי עם הפרס בצורה רשמית אבל אם אני עושה אני מתחיל מפוש מפרס אחד וממשיך עם הבאונס של החזרה לכתפיים. הניתוק הראשוני עושה לי רע מאוד...
לעומת זאת לפני כמה ימים עשיתי 4 שכיבות שמיכה בעמידת ידיים בלי קיר ~מבסוט רצח~