הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוזי שומן בגבינות ופירות בחיטוב דל .פ.

• פותח/ת השרשור XedanX
  • פורסם בתאריך

XedanX

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
טוב נהייתי קצת מבולבל מאנשים ואני חייב קצת סדר מאנשים שעושים\עשו ומבינים עניין !
אני עושה חיטוב דל ...
ועכשיו אני רואה תפריטים של אנשים שרשום שם כמה שיותר פחות אחוזי שומן (קוטג 3%-0.5 גבינה צהובה 1-3% פסטרמה 1% יוגורוט 0% וכו)
ואנשים אומרים לי שבחיטוב דל כדאי לאכול כמה שיותר אחוזי שומן גבוהים קוטג 5% גבינה 28%-23 ולהתמקד רק בפחמימות
למה ? כי השומן נשרף ומהווה תחליף כביכול ל"פחמימות" ולא נאגר בגוף "כי הגוף מנצל אותו לתחזוקה"
(תיאורטית נשמע ... מעשית אין לי מושג )

ועוד שאלה לגבי פירות (בננות, תמרים , תפוחים)
אחרי אימון\תפריט יומי הייתי רוצה לאכול בננה\2 תמרים\תפוח
אבל כמות הפחמימות שלהם מאוד גבוהה וגם ככה אני משלב בתפריט 1-2 פרוסות לחם מלא ביום

תודה רבה אנשים !

כמה דל הדל פחמימה שלך?

1-2 פרוסות לחם מלא זה לא מעט פחמימה. בדל פחמימה אין מקום ללחם וגם לא לפירות.

לגבי הגבינות ששאלת. אני אישית אוכל גבינות רזות מהסיבה הקלורית כי אני צורך מעט קלוריות. אבל אני אוכל לא מעט שומנים במשך היום ממקורות שונים - שמן קוקוס, חמאה, שקדים, זייתים, טחינה וכו'

אם הייתי צריך יותר קלוריות יכול להיות שהייתי לוקח קוטג' 9% זה בטוח הרבה יותר טעים.

בסוף השאלה העיקרית זה אם זה נכנס לך בערכים

• פותח/ת השרשור
45 אני חושב שאני אוותר על כל הפחמימות לגמרי ויכניס לגוף רק פחמימות שיגיעו מחלב,בשר, שומן בריא (טחינה) נטו.

ועוד שאלה אני לא עושה בכלל פעילות אירובית אם אני רק יוכל תזונה נכונה אני עדיין ירד באחוזי השומן וישרוף שומן לדוג ( מהבטן,חזה) ?
ללא שום פעילות אירובית

תודה על העזרה 😃

45 אני חושב שאני אוותר על כל הפחמימות לגמרי ויכניס לגוף רק פחמימות שיגיעו מחלב,בשר, שומן בריא (טחינה) נטו.
ואז זה באמת יהיה דל 😃

ועוד שאלה אני לא עושה בכלל פעילות אירובית אם אני רק יוכל תזונה נכונה אני עדיין ירד באחוזי השומן וישרוף שומן לדוג ( מהבטן,חזה) ?
ללא שום פעילות אירובית

פעילות אירובית יש לה מטרה אחת - להגדיל גרעון קלורי. זאת אומרת אם אתה צריך לאכול 2000 קלוריות בשביל לא לעלות ולא לרדת. ואתה צורך מהאוכל 1500 קלוריות. אז אתה בגרעון קלורי של 500 קלוריות ליום. מה שאומר שבשבוע אתה בגרעון של 3500 קלוריות שזה בערך 450 גרם שומן (תיאורטית..) ירידה בשבוע.

אם תעשה אירובי, תוכל להגדיל את הגרעון ל700-800 ליום ובכך להאיץ את הירידה במשקל. כמובן שיש צורך בהעמסות שבועיות כדי שלא תדפוק תחילוף חומרים ותתקע פתאום.

לגבי שריפה של שומן מהבטן חזה - אין אפשרות לשרוף שומן ממקומות ספציפיים. יורדים באחוז השומן הכללי בגוף.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה לך קצת סדר שידעתי אותו אבל התבלבלתי לגמרי.
אני יודע שאין שריפת שומן נקודתית אבל אמרו לי ששומן עיקש לא יכול לרדת מתזונה וצריך לשלב אותו עם אירובי
קישקוש מיתוסי ?
כי אין לי בכלל זמן לפעילות אירובית והתחלתי לתאר שאני עושה חיטוב לחינם

ושוב תודה ! 🙌

ויש אפשרות לשלוח לך תמונה בפרטי לעריך % שומן ?

אני יודע שאין שריפת שומן נקודתית אבל אמרו לי ששומן עיקש לא יכול לרדת מתזונה וצריך לשלב אותו עם אירובי
שומן עיקש אתה יודע אם יש לך רק כשאתה יורד מ10% לפני זה זה פשוט שומן וכנראה שזה המצב שלך.

כדי להוריד שומן עיקש אפשר או לעשות פרוטוקולים של לייל שהם מחייבים תוספים למיניהם. או בעזרת ירידה סבלנית מאוד למשך זמן רב.

ושוב תודה !
בכייף 😃

ויש אפשרות לשלוח לך תמונה בפרטי לעריך % שומן ?
אני יכול לנסות, אתה תיהיה הראשון שאני אעריך לו אז קח את זה בערבון מוגבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית