הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר על סטיב ריבס שמעתם?

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
א. מודדים פורפורציה לרוב בין גב למותן , דבר שני אני לא רואה משהו מיוחד במותן שלו חוץ מתמונה אחת שנראית כמו פוטושופ, בנוסף הבטן בפיגור , דבר שלישי אני מטיל ספק בזה שהוא טבעי

סלח לי, אבל אתה מדבר שטויות בקילו.
א. מודדים היקף מותן והקיף חזה.
ב. תבדוק באיזה שנים התמונות האלו צולמו....בקושי מצלמה הייתה ואתה מדבר על פוטושופ.....(זה אמיתי ואני חותם לך על זה)
ג. הבטן ממש לא בפיגור אתה פשוט רגיל לראות בטן שנראית כמו בלון מרוב חומרים.....

תעשה לעצמך טובה......

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 71.9 · צפיות: 424
בכללי ב-212
הם גם מאסיבים מאוד וגם נראים טוב

סלח לי, אבל אתה מדבר שטויות בקילו.
א. מודדים היקף מותן והקיף חזה.
ב. תבדוק באיזה שנים התמונות האלו צולמו....בקושי מצלמה הייתה ואתה מדבר על פוטושופ.....(זה אמיתי ואני חותם לך על זה)
ג. הבטן ממש לא בפיגור אתה פשוט רגיל לראות בטן שנראית כמו בלון מרוב חומרים.....

תעשה לעצמך טובה......
א. זה שמודדים חזה זה לא קשור!! גם מודדים כתפיים אז? , הבטן כן בפיגור ולגבי פוטושופ יש מצב אתה צודק

• פותח/ת השרשור
הבטן לא בפיגור
הוא מצליח לעשות Vacum שהבנאדם האחרון באולימפיה שהצליח לעשות את זה היה שון ריי
וזה היה מזמן

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה הוא בילדר עבר
לפני שון ריי

לכול האנשים סטיב ריבס הוא אגדה באמריקה ובאירופה בפרט.......בלי סטרואידים,בלי אבקות ובלי איפור להבלטת שרירים.
100 קילו של שרירים וגובה של 1.85
קראתי את הספר שלו לפני שנים ומתאמן לפי שיטה שלו .............אגב באינטרנט אפשר למצוא אתרים שלמים שמוקדשים לו ואלפי בודיבילדרים שהתחילו להיתאמן בגללו [שוורצנגר....פריניו וכולי....]
כדי להבין את גודל האגדה ממליץ לראות את הסרט שלו הרקולס מ1957 .

כיף לראות את התמונות האלו....השנים היפות של פיתוח הגוף....

על הבמה המשחק אותו משחק, השחקנים אותם שחקנים - מאחורי הקלעים (במעבדות ) חלו תמורות רבות
.1119775870380.ron-sergio.jpg

נערך לאחרונה:
לפי דעתי פרנק הוא אגדה.....
יותר מארנולד.

מה שאני מאוד אוהב בפרנק ובכלל בתקופה הזאת, זה הפאוזינג שהיה כמעט "אומנותי".

בארנולד יש כאלה שיגידו שהגוף מוגזם קצת ( לא שאני חושב כך) לעומת זאת פרנק לדעתי הוא גוף מטרה של כמעט כל המתאמנים החובבנים

בארנולד יש כאלה שיגידו שהגוף מוגזם קצת ( לא שאני חושב כך) לעומת זאת פרנק לדעתי הוא גוף מטרה של כמעט כל המתאמנים החובבנים

צודק בהחלט, אני לא מתחבר לרגליים ענקיות של היום לעמות האולד סקול....
גם מה שמפריע אצל ארנולד זה החזה הענקי שלא בפרופורציה לגוף...לעמות פרנק...

ההבדל זה בחומרים, בתקופה של ריבס לא היה, בתקופה של פרנק זן היה אנאבוליים ופרנק בעצמו הריץ כמה סייקלים, בתקופה של ארנולד הגיעו עוד חומרים חדשים והמינונים גדלו, ואז באמצע שנות ה80 הגיע ההורמון גדילה, כבר בשנות ה90 היה אפשר לראות איך הבילדרים הפכו ל"מפלצות" של ממש.

Back
למעלה תחתית