סרטון גמר strongest man 2013

כבר ראיתי ויש לי הרבה מאוד כבוד לסטרונגמנים.... חבל שזה לא נפוץ וקשה לעסוק בזה בארץ....

כמעט בכל ארץ זה ספורט מאוד לא פופולרי, אולי רק בסקנדינביה זה יחסית סביר וארה"ב אני חושב.

• פותח/ת השרשור
למה באיוונט של ההרמות מעל הראש הם לא עשו C&J ?

תנסה לעשות קלין אנד ג'רק במשקל גבוה עם מוט לא אולימפי/מסתובב עם פלטות לא אולימפיות ותבין שזה לא נוח
עכשיו תדמיין מה זה לעשות קלין אנד ג'רק עם מוט ארוך פי שניים וכדורים במקום פלטות

זה כל הקטע בסטרונגמן, כח יותר עדיף מטכניקה תמיד

תנסה לעשות קלין אנד ג'רק במשקל גבוה עם מוט לא אולימפי/מסתובב עם פלטות לא אולימפיות ותבין שזה לא נוח
עכשיו תדמיין מה זה לעשות קלין אנד ג'רק עם מוט ארוך פי שניים וכדורים במקום פלטות

זה כל הקטע בסטרונגמן, כח יותר עדיף מטכניקה תמיד
הבנתי תודה !
ואיך קוקלייב נפצע ? נקרע לו העור בגלל הFARMER WALK ? איך זה קרה ?

WSM זה לא ספורט לקהל הרחב, זה ספורט לאנשים ששוקלים 150+ קילו ויכולים להרשות לעצמם לעשות דברים מגניבים עם הרבה משקל שבד"כ יפצעו את הבן אדם הממוצע.

רק אני שמתי לב לזה שסטרונגמנים הם בעלי דדליפט מאוד מאוד גבוה ? (גם בנדיקט היה סטרונגמן לא?) יש לך את הג׳נג׳י הויקינג ששמו ברח לי ובריאן שואו גם עשה משקלים מאוד מאוד מכובדים אבל עם הקפצות

רק אני שמתי לב לזה שסטרונגמנים הם בעלי דדליפט מאוד מאוד גבוה ? (גם בנדיקט היה סטרונגמן לא?) יש לך את הג׳נג׳י הויקינג ששמו ברח לי ובריאן שואו גם עשה משקלים מאוד מאוד מכובדים אבל עם הקפצות
וינס אורבנק

אני לא חושב שלסטרונגמנים יש משהו חלש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית