הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע כסף לסטרואידים

• פותח/ת השרשור Marley
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Marley

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אני רואה את הסירטוני מוטיבציה ביוטיוב ורואה את בודיבילדרים שם ואני שואל את עצמי מאיפה יש להם כסף לסטרואידים , לאכול לכול התוספים שישי ?
אם למישהו יש מוסג אני השמח לשמוע
אני הבנתי שהסכומים יוצאים משהו כמו 4,500-7,000 לחודשיים (לא כולל אוכל)

מכירות של חומרים, תוספים, ספונסורים, GAY4PAY (******** עשה קריירה מזה), וגם עבודה רגילה שמרוויחים בה טוב

לא מדברים על מחירים, יש להם כסף בגלל שהם עובדים ....וכל עבודה מכבדת את בעליה.🤯🤯🤯

• פותח/ת השרשור
חחחח נשמע טוב ה gay4pay חחח סתם פשוט אני יגיד לך חשבתי על שהם עובדים אבל לא הבנתי ממש איפה יש להם זמן כאילו יש להם אבל ממש בקטנה כזה אבל תודה חחחח אני יחפש עבודה טובה בעוד כמה שנים 😃

מכירות של חומרים, תוספים, ספונסורים, GAY4PAY (******* עשה קריירה מזה), וגם עבודה רגילה שמרוויחים בה טוב
סתם לידע כללי, ******** חתם עם ספונסר גרמני שמעניקה לו מענקים על כל הזכויות שלו,אז חלאס ללכלך במילים ולהתחיל לפרגן.
ולתשובתך, בודיבילדינג זה לא ספורט קל מעטים ממש מעטים מכל עולם הזה מתפרנסים נטו מפיתוח גוף.
לגבי כסף,זה משתנה מאדם לאדם ההוצאות שלו והחומרים שלו.. אני אישית יודע על אחד מהיותר מצליחים היום בארץ שהסכום הוצאות שלו לחודש לא נורמלי.
*בכל זאת אסור לרשום מחירים*
יש כאלה שכמובן יש להם עבודה נוספת,כאלה שמצליחים לחתום על פרסומות,שיווק ועוד הרבה דרכים שמעניקות כסף טוב .. אבל מעטים.
ספורט שדורש מלא כסף

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ואוי סבבה אחי עזרת לי מלא עכשיו אני יכול לחשוב קצת יותר טוב על זה תודה

אני לא מלכלך אני רק אומר את האמת העמוד שלו מפוצץ בגייז ובכל הפרסומים שלו להפעלת מצלמה בתשלום
חצי דקה חיפוש בפייסבוק וגוגל ומראה הרבה תוצאות כאלו

אין להעלות שמות של אנשים, אין לכם זכות להחליט אם הם מתפרנסים מחומרים או בדרך חוקית אחרת כלשהי.

והכי חשוב, אין לציין מחירים.

כמה חבל שעוד אשכול ננעל, את הדיבורים האלו תשמרו לשיחה קבוצתית בפייסבוק.

חבל לי שאני מציק אבל יש פה חוקים.

ננעל.

• אהבתי
Reactions: SPF
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית