הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לשמוע קצת מידע על GW-501516

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
ראיתי פה באחד הדיונים שמישהו מתכנן להשתמש בזה, חיפשתי בגוגל ואין מספיק מידע על זה בעברית אז רציתי קצת לשמוע ולהבין מה זה, תודה!

מדובר בסוג של פיתוח של חברת תרופות שנקטע. המחקרים הראשוניים נראו מבטיחים כשהתרכובת התגלתה כאגוניסט לרצפטורי -pparD. המכאניזם יכול להיות מתואר בפשטנות משהו כגורם לגוף להעדיף שומנים/שמנים מסוגיהם על פני גלוקוז כדלק.מיד הפך לתוסף ונוצל בענפי ספורט שונים וכמובן נאסר.נאמר שבנוסף לתכונות שריפת השומן הוא גם משפר ביצועים.

• פותח/ת השרשור
זה עדיין קיים? אם כן קיים בארץ? נחשב כסטרואיד? תופעות לוואי?? אם זה עוד קיים עד כמה זה עובד? תודה

החומר נמכר אך ורק ug. הוא נאסר לשימוש ע"י הארגון העולמי לסימום בספורט. מידת האפקטיביות שלו אינה ברורה אך קיימת.
קיימים מספר מחקרים לבחינת תופעות הלוואי שלא העלו ממצאים שווים לציון. הארגון העולמי לסימום בספורט טען כשהכניס את החומר לרשימת החומרים האסורים בשימוש בספורט מאחר ויתכן שהחומר מסוכן לשימוש לטווח ארוך ולכן נאסר, טענה סבירה ונכונה לגבי מרבית האגוניסטים לרצפטורים מהסוג הזה, כך שלא ברור אם יש משמעות לטענה על נזק לטווח ארוך.

• פותח/ת השרשור
אהה אוקי, מה אתה חושב, כדי לחפש את זה לתקופת חיטוב?? לשלב עם קלן?
בכל מקרה אם יש למישהו עוד מידע על זה אני אשמח
ותודה:)

אהה אוקי, מה אתה חושב, כדי לחפש את זה לתקופת חיטוב?? לשלב עם קלן?
בכל מקרה אם יש למישהו עוד מידע על זה אני אשמח
ותודה:)
לא ניסיתי את החומר ולא מכיר אף אחד שניסה באופן אישי. אני יודע בוודאות שהוא עובד.
קשה לי להאמין שניתן להוסיף מידע על שקיים online, הוא מאוד לא נפוץ לשימוש בארץ.
אני לא הייתי משלב אותו עם קלן מהסיבה הפשוטה שאין תיעוד מספק על השילוב.

זה לא קצת מיותר להגיד שמוכרים את זה רק בשוק השחור ? את כל הסטרואידים משיגים רק משם או שאולי אני טועה

משיגים גם מבתי מרקחת וכו׳....
״רפואי״

למען ההגינות והדיוק - הוא רק חצי טועה.
אדם שמשיג תרופת ללא מרשם - זה די שוק שחור... הבה לא נדבר גם על זיופי הרפואי.

אבל הבנתי למה כיוונתם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית